• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar benim başım bu belirtilerle dertte her ay bi belirti buluyorum tamam bu sefer oldu diyorum sonuç hüsran:43: hiç hamile olmadan nasıl belirtiden anlayabiliriz ki onu anlamadım doğrusu benim annem 5. hamileliğini 4 aylık olana dek anlamamış menopoza girdiği aylarda hamile kalmış demeki belirti falan hikaye galiba

yok annen belirtileri menepoz belirtisi zannetmiştir tatlım ya ilk başta kafaya taktıkça evham yapmış oluyosun her ayda bende öleyim anam belim kasım ağrıdı zaten düzensiz adetim dur test yapayım aha göğüslerim şişti bilmem ne sonra bakıyorum gene negatif hüsrannnnnnnnnnn zzor işler be :31:

kız onlar kurtlansa zaten anlarsın çünkü çürürler, canım çok sordum ama domatesin 10 çeşidi var yanlış bilgi vermemek adına biraz yordum seni kusura bakma :16:

yok canım gelmedi beklemiyoruz tabi ki :1: sedoşum bugün burayla çok ilgilenemedim sabahtan net yoktu şimdide geldi 40 saat açmıyor sayfaları ondan senide soramadım ve yazamadım nasılsın kuzu nasıl gidiyor

misafirin gelsin en güzel yere :109: :emir_bebek:
oyy yerim seni ben :29: burası çok yoğun sosyalimm , mide bulantılarım da sabahtan beri perişan etti beni onun dışında iyiyimm :16:

izmir bir yagmırlu diyor bi güneşli anlamadım bu işi :26:

izmirse normal canım , eski memleketim az dolaşmadım oralarda egede okudum ben, sen tam olarak nerdesin hangi mahalle :34:

kızlar benim başım bu belirtilerle dertte her ay bi belirti buluyorum tamam bu sefer oldu diyorum sonuç hüsran:43: hiç hamile olmadan nasıl belirtiden anlayabiliriz ki onu anlamadım doğrusu benim annem 5. hamileliğini 4 aylık olana dek anlamamış menopoza girdiği aylarda hamile kalmış demeki belirti falan hikaye galiba

belirti aradıkça belirti bulursun canım o yüzden takılma hiç onlara vücudumuz çok güzel oyun oynuyor bize çünkü :34:

bildiğimiz normal domates şu pazarlarda satılan mı kız işlenmemiş olanından diyorsun değil mi

aşk olsun biz alır geliriz yeğenimizi görmeye

yelizimmmmm

bosver yelizimm,iyilik yap denize at demisleerr. bazi insanlar surekli kendini dusunmekten cevreyi dusunmeye zamanlari kalmio zaten.
bende bazen dayanamayip senin gibi soyluyorum. sonrada pisman oluyorumm. o zaman esimde uzuluyor cunku.

Aysemm aynen oyle ben de pisman oluyorum sonucta yaptigin iyiligin de bi anlami kalmio ama napimmm
Sosyalimmmm simdi sana bi soru hatta hepinizee benim merak ettigim biseyy
Simdi bende 3 yum var yaa ucu de ayni zamanda mi catlar acabaa sizcee
Bide diyelim ki ayni zamanda catladilarr ve omurleri 24 saat diyelimm
Simdi yumurtalardan biri bi gin onceden hazirda bekleyen spermle dollensee biri de bir gun sonra gelen spermle dollense rahime yerlesmeleri arasinda 1 gun fark olur.Acaba oyle bisey olabilir mi yani biri digerinden 1 gun geç dollenip bir gun geriden gelme durumuu
Ay ne bileyimm kafamda deli sorularr :1:
Benim sagda 2 solda 1 yum var ama sol kasigim cok agriyor sag hafif

yok annen belirtileri menepoz belirtisi zannetmiştir tatlım ya ilk başta kafaya taktıkça evham yapmış oluyosun her ayda bende öleyim anam belim kasım ağrıdı zaten düzensiz adetim dur test yapayım aha göğüslerim şişti bilmem ne sonra bakıyorum gene negatif hüsrannnnnnnnnnn zzor işler be :31:

aynen cnm pskoloji kalmadı kendimi dinlemekten sıkıldım şimdide adet günüm 5 gün sonrasıymış gibi hesapladım o tarihi bekliyorum böylece stres yapmamayım umuyorum ama nedense herdefasında kendimi k.k da belirti ararken buluyorum offfffffff gerçekten çok zor işimiz

izmirse normal canım , eski memleketim az dolaşmadım oralarda egede okudum ben, sen tam olarak nerdesin hangi mahalle :34:

belirti aradıkça belirti bulursun canım o yüzden takılma hiç onlara vücudumuz çok güzel oyun oynuyor bize çünkü :34:

ben Bornova yeşil ovada 2 sanayi sitesinde yerim tatlım şimdi buraya forum bornava açıldı belki adını duyms gitmiştirsin oaraya yerim 15 dak mesafede garajada yani terminale 20 dak falan uzağız güzel yer burası ya sakn

misafirin gelsin en güzel yere :109: :emir_bebek:
oyy yerim seni ben :29: burası çok yoğun sosyalimm , mide bulantılarım da sabahtan beri perişan etti beni onun dışında iyiyimm :16:

oyy oyy oyyy ağzın bal yesin seninn bu senin cano :71:buda bebişin :55:

kurtulamadınız şu mide bulantısından yaa perişan etti sizi malatya deyimiyle malamat oldunuz:25: inşallah yakın zamanda geçer kuzu :16:

kızlarrr merhabaaa:16:

hoş geldin kız yoksun nerdesin sen bakayım

aynen cnm pskoloji kalmadı kendimi dinlemekten sıkıldım şimdide adet günüm 5 gün sonrasıymış gibi hesapladım o tarihi bekliyorum böylece stres yapmamayım umuyorum ama nedense herdefasında kendimi k.k da belirti ararken buluyorum offfffffff gerçekten çok zor işimiz

ben saldım cayıra mevlam kayıra ilk başta Allah tan hayırlısını diledim tabi bebek istiyorum ama baktım olacak iş değil arakadas eşimde her ay sonu sormaktan vaz geçti böylece şimdi ovulasyon testi siparişi vericem doktora gidip progestan kullanığ hamile kalmak stediğimi buna her hangi bir sorun olusturacakmı onu sorucam birde kontrollerimi olayım bari iyimi kötümü diye sonrada çalışmalara hızla devam ama her ay stres yapmamaya karar verdim başabildiğim kadar işte :17:

kurtulamadınız şu mide bulantısından yaa perişan etti sizi malatya deyimiyle malamat oldunuz:25: inşallah yakın zamanda geçer kuzu :16:

yaaaa hiçç sormayınnn annemdeyim kaç gündür çok fazla giremiyorumm nasılsınız özledim sizleri:48::48::48::48:

canlarımm :16:

nasılsınız , biraz okudum yazdıklarınızı ayşeeeeeemm ben sana nediymm doğru düzgün bi makarna yiyebiliyordumm , kurtlar murtlar almış başını gitmiş :120:

fundoşumm bal böceği sana niye inanmiym çıllgın :29:

sosyalim inşallah gelmemiştir kırmızıların :7: gelmezde

oo sedommm:38: yaa sen ye makarnaniii,aklina oyle seyler getirmee. bak bende simdi makarna yapiorumm:1:
13. haftada bulanti hic kalmiyormus canim. az kaldiii. seninde hic kalmayacak insallahh.
tamam sosyalimm cok sagolll:38: olur mu hic,o kadar ilgilendinn:16:
yelommm yazdigini okurken basim donduu:9: kiz sen naptin oyleee. yumlar bile kizacak bak simdi sanaa:1:

Aysemm aynen oyle ben de pisman oluyorum sonucta yaptigin iyiligin de bi anlami kalmio ama napimmm
Sosyalimmmm simdi sana bi soru hatta hepinizee benim merak ettigim biseyy
Simdi bende 3 yum var yaa ucu de ayni zamanda mi catlar acabaa sizcee
Bide diyelim ki ayni zamanda catladilarr ve omurleri 24 saat diyelimm
Simdi yumurtalardan biri bi gin onceden hazirda bekleyen spermle dollensee biri de bir gun sonra gelen spermle dollense rahime yerlesmeleri arasinda 1 gun fark olur.Acaba oyle bisey olabilir mi yani biri digerinden 1 gun geç dollenip bir gun geriden gelme durumuu
Ay ne bileyimm kafamda deli sorularr :1:
Benim sagda 2 solda 1 yum var ama sol kasigim cok agriyor sag hafif

aynı anda çatlamaları benim mantığıma ters geliyor kuzu ama tam bilemiyorum tabii, bence farklı zamanlarda çatlayıp farklı zamanlarda döllenebilir zaten çift yumurta ikizlerinde doktorlar biri küçük biri büyük yada biri diğerinden şu kadar farklı diyor ya yani biri 5+5 olurken diğeri 6+2 falan oluyor diye biliyorum ama bunlar tamamen benim mantığıma göre yaptığım yorumlar gerçekler alakası var mı yok mu atıyor muyum bilemiyorum :1:

ben Bornova yeşil ovada 2 sanayi sitesinde yerim tatlım şimdi buraya forum bornava açıldı belki adını duyms gitmiştirsin oaraya yerim 15 dak mesafede garajada yani terminale 20 dak falan uzağız güzel yer burası ya sakn

anladım canım, forum bornovaya günlük gelirdik ahh gençlik ahh :51:

belirti aradıkça belirti bulursun canım o yüzden takılma hiç onlara vücudumuz çok güzel oyun oynuyor bize çünkü :34:[/QUOTE]

çok doğru her ay değişik belirtiler buluyorum kendimde şöyle oldu mesela bende
1.ay mide bulantısı iştah açılması sonuç :27:
2.ay kasık ağrısı ve batmalar sonuç :27:
3.ay göğüslerde şişme hassasiyet sonuç:27:
4.ay fazla akıntı sonuç :27:
5.ay rüyamda sürekli bebek görüyordum (bunu bile belirti saydım yani düşünün halimi)
6. ay bu ay belirti aramıyorum sonuç ne olacak merak ediyorum

yaaaa hiçç sormayınnn annemdeyim kaç gündür çok fazla giremiyorumm nasılsınız özledim sizleri:48::48::48::48:

özledin mi ayy canım benimmm :29:
oo sedommm:38: yaa sen ye makarnaniii,aklina oyle seyler getirmee. bak bende simdi makarna yapiorumm:1:
13. haftada bulanti hic kalmiyormus canim. az kaldiii. seninde hic kalmayacak insallahh.
yelommm yazdigini okurken basim donduu:9: kiz sen naptin oyleee. yumlar bile kizacak bak simdi sanaa:1:

:16::16::16: :34:

aynı anda çatlamaları benim mantığıma ters geliyor kuzu ama tam bilemiyorum tabii, bence farklı zamanlarda çatlayıp farklı zamanlarda döllenebilir zaten çift yumurta ikizlerinde doktorlar biri küçük biri büyük yada biri diğerinden şu kadar farklı diyor ya yani biri 5+5 olurken diğeri 6+2 falan oluyor diye biliyorum ama bunlar tamamen benim mantığıma göre yaptığım yorumlar gerçekler alakası var mı yok mu atıyor muyum bilemiyorum :1:

aman beee şimdi biz yakın ya eşimle bazen canımız sıkılınca gideriz ama ilk günkü gibi keyfi kalmıyor insanın canı sıkılıyo konakta çay içip tavla atmayı özledim bende :21:

5.ay rüyamda sürekli bebek görüyordum (bunu bile belirti saydım yani düşünün halimi)
6. ay bu ay belirti aramıyorum sonuç ne olacak merak ediyorum[/QUOTE]

şimdi sen bu yazdıklarımıza şaşırıp :53: psikopatmışsın gibi bakmamızı istiyorsun değil mi:27::27::27: ama yapmayacağız kuzum :34::9:

hepimiz aynı şeyleri yaşadık az bile yazmışsın, fazla gaz, ishal yada kabız olmaz, kirpiğinin karışması, ateş basması, ayak donması liste uzar gider anlayacağın :40:

6. ay bu ay belirti aramıyorum sonuç ne olacak merak ediyorum[/QUOTE]

Aysemm napimm yaa herseyi dusunur oldukkk :))
Sosyalimm o dedigini ben de duymustum hatta bi arkadasin ucuzleri vardi biri daha gec tutunmus geriden gelio falan dioduu bence de olabilirr
Pembee sosyale katiliyorumm belirti ararsan buluyosunn maalesef vucudumuz bize oyun oynamai seviyorr oyuzden hicc dinleme vucudunu :)
Diyorum daa 10 gun sonra ben de baslicam ay kasigim batti aman şuram atti aman buram şiştii :52:

Kizlar buarada ustume battaniye atip yattim suanda adetimin ilk gunuymus gibi cok siddetli agrim varr :53:

sağol bitanem :38: bebişte öpüyor güzel teyzesini :emir_bebek: inşallah geçer hemennn

şirinee hanımm :127: yine yapıyorsan bravo sanaa:9: sendemi çok yiyosun ayşem makarna , ya bende en çok makarna yiyorum ,bugün kahvaltıdan sonra hiç bir şey yiyemedim öğle yemeğiii iğrenççti... herşey den tiksiniyorum...süt içemiyorum ama zorla peynir yiyorum günde 1 kase yoğurt ,ceviz bademe bu sabah zorrla başladım...bunları anlatmamın sebebi ayşem sende kendini onu hiç besleyemiyormuşsun gibi hissedip üzülüyormusun , bende çok olmaya başladı :26:

aman beee şimdi biz yakın ya eşimle bazen canımız sıkılınca gideriz ama ilk günkü gibi keyfi kalmıyor insanın canı sıkılıyo konakta çay içip tavla atmayı özledim bende :21:

gitsene kuzu izmirdesin zaten özlenecek birsey yokki buna

6. ay bu ay belirti aramıyorum sonuç ne olacak merak ediyorum

Aysemm napimm yaa herseyi dusunur oldukkk :))
Sosyalimm o dedigini ben de duymustum hatta bi arkadasin ucuzleri vardi biri daha gec tutunmus geriden gelio falan dioduu bence de olabilirr
Pembee sosyale katiliyorumm belirti ararsan buluyosunn maalesef vucudumuz bize oyun oynamai seviyorr oyuzden hicc dinleme vucudunu :)
Diyorum daa 10 gun sonra ben de baslicam ay kasigim batti aman şuram atti aman buram şiştii :52:

Kizlar buarada ustume battaniye atip yattim suanda adetimin ilk gunuymus gibi cok siddetli agrim varr :53:[/QUOTE],

yelizim belirti ararsan kafana vururuz :57: kusura bakma öyle karar aldık :9:

Back
X