• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

çok doğru her ay değişik belirtiler buluyorum kendimde şöyle oldu mesela bende
1.ay mide bulantısı iştah açılması sonuç :27:
2.ay kasık ağrısı ve batmalar sonuç :27:
3.ay göğüslerde şişme hassasiyet sonuç:27:
4.ay fazla akıntı sonuç :27:
5.ay rüyamda sürekli bebek görüyordum (bunu bile belirti saydım yani düşünün halimi)
6. ay bu ay belirti aramıyorum sonuç ne olacak merak ediyorum

okurken varya gülmekten öldüm öldüm bende aynı durumdaydım ama evhamlı olduk valla Allah sonumuzu hayır etsin :54:

Son düzenleme:
999453_438088662958316_1859848919_n.png

sağol bitanem :38: bebişte öpüyor güzel teyzesini :emir_bebek: inşallah geçer hemennn

şirinee hanımm :127: yine yapıyorsan bravo sanaa:9: sendemi çok yiyosun ayşem makarna , ya bende en çok makarna yiyorum ,bugün kahvaltıdan sonra hiç bir şey yiyemedim öğle yemeğiii iğrenççti... herşey den tiksiniyorum...süt içemiyorum ama zorla peynir yiyorum günde 1 kase yoğurt ,ceviz bademe bu sabah zorrla başladım...bunları anlatmamın sebebi ayşem sende kendini onu hiç besleyemiyormuşsun gibi hissedip üzülüyormusun , bende çok olmaya başladı :26:

evet sedom bendede oluyor. ne zamandir sut icmiorum. peynir yiyebiliorum. zaten ilk 3 ay bizden beslenmiyormus. sadece beyin ve omurilik gelisimi icin sut,peynir,yogurt ve ceviz badem fistik. bunlari yesek yeter:1:
bu ara makarnayi cok yiyorum. artik oldugu kadar napalim.
ben decavitide gun asiri iciyorum. zaten o hap cok buyuk. 3 parcaya ayirip iciorum:9:

sosyalimm hakli amaa yine dayanamayip netten biraz bakayim dedim. simdilik birsey bulamadim. banada sosyalin soyledigi mantikli geldi amaa:44:

anladım canım fırsat yaratın sizde artık

yarattıkkk bu hafta sonu bir yer buluş esim bana kavgalıkdık evden arabayla alıyolar seni 5 yıldızlı otee götürüyolar orda herşey bedava bir gün kalıyosun pazar günü aksam gene evinekadar getiriyolar iki kişilik yer ayırtmış :1: kavgalıydık da gönlümü aldı kerata :51:

evet sedom bendede oluyor. ne zamandir sut icmiorum. peynir yiyebiliorum. zaten ilk 3 ay bizden beslenmiyormus. sadece beyin ve omurilik gelisimi icin sut,peynir,yogurt ve ceviz badem fistik. bunlari yesek yeter:1:
bu ara makarnayi cok yiyorum. artik oldugu kadar napalim.
ben decavitide gun asiri iciyorum. zaten o hap cok buyuk. 3 parcaya ayirip iciorum:9:

inanamıyorum sanaa , kızz niye ,3 parçaya ayırıyorsun çatlak :9::9:

benim decavit bitti sanırım o yüzden böyle oluyorum , ayşem ben yarın gidiyorum ikili teste , ilk doktorumun verdiği randevu 23 ocaktı , bende ona göre gidiyorum... :93:

sen buldun mu dr.

fundoş yine inşaata mı gitti :30:

Son düzenleme:
sosyalimm hakli amaa yine dayanamayip netten biraz bakayim dedim. simdilik birsey bulamadim. banada sosyalin soyledigi mantikli geldi amaa:44:

yarın test günü kızlar biliyorum çıkmayacak ama :25::25::25:

inanamıyorum sanaa , kızz niye ,3 parçaya ayırıyorsun çatlak :9::9:

benim decavit bitti sanırım o yüzden böyle oluyorum , ayşem ben yarın gidiyorum ikili teste , ilk doktorumun verdiği randevu 23 ocaktı , bende ona göre gidiyorum... :93:

sen buldun mu dr.

fundoş yine inşaata mı gitti :30:

twinde test yapacaktı değil mi bugün :26:

Evet aysemmm bana da mantikli geldii amann bide onu arastiramiycamm :))
Sedooommmm hiic pas vermiosun nasilsinnnn bebişin de iyidir insallahhh
Sosyalimm test miiiii :53: yarin miiii ayy niye oyle diyosun yaa allah allahhh hemmen de karamsarlikkk
Twinden haberim yokk :53:

olumluya da olumsuza da hazırlıklı ol sosyalimm , eminim üzmeyecksin kendini çünkü çok güçlüsün sen kuzum :29:

tabi ki üzmeyeceğim canım hem bu ay olmazsa doktora gideceğim belki klomen falan bi şey verir :32::32::32:

Sosyalimm test miiiii :53: yarin miiii ayy niye oyle diyosun yaa allah allahhh hemmen de karamsarlikkk

yarın yumurtlamadan sonra ki 10. gün aslında kana gitmem gerek ama o cesareti kendimde bulamıyorum yelizim :34:

:17: yeloomm , iyiyim canım bebişte iyidir inşallah yarın ayrıntılı öğrenicem

sen nasılsın canım iyisindir inşallah :16::16:

tabi ki üzmeyeceğim canım hem bu ay olmazsa doktora gideceğim belki klomen falan bi şey verir :32::32::32:

yarın yumurtlamadan sonra ki 10. gün aslında kana gitmem gerek ama o cesareti kendimde bulamıyorum yelizim :34:

:17: yeloomm , iyiyim canım bebişte iyidir inşallah yarın ayrıntılı öğrenicem

sen nasılsın canım iyisindir inşallah :16::16:

Sosyalim 10. Gunn ne testi yapicaksinn idrar mii yaa dovcemm haa tabii ki kan verr idrar testi icin erken bencee
Sedomm bebisin de iyidirr kigiizzzz ben dee iyiyimm valla yumoslarimin catlamasi bira zorluyo bugun baya sancim varr ama olsunn catlasinlar daa :)

Sosyalim 10. Gunn ne testi yapicaksinn idrar mii yaa dovcemm haa tabii ki kan verr idrar testi icin erken bencee
Sedomm bebisin de iyidirr kigiizzzz ben dee iyiyimm valla yumoslarimin catlamasi bira zorluyo bugun baya sancim varr ama olsunn catlasinlar daa :)

kız yan tarafta hastane ama kürtajdan sonra çok baktırdım betahcg ye malum düşmesi lazım ya yüzüm yok artık en azından idrarda göreyimde öyle gideyim dedim :18: aman çıkmazsada adetimi beklerim salla gitsin :32:

Back
X