- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
funda naptıı kızlar haberiniz varmı merak ediyorum kırmızıları gelmemiştir umarım
dün geldi canım maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
funda naptıı kızlar haberiniz varmı merak ediyorum kırmızıları gelmemiştir umarım
evet öyleymiş sanırım twinim
hayırlısı canım bakalım artık nasıl olacak
pko hastaları kolay hamile kalıyor diye okuyorum canım ben , ilk klomende olmaz ama mutlaka olur sen içini ferah tut
iyiyizzzz sen
hadi Fatmam gözün aydın inşallah hep böyle gider sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın
amin inşallah![]()
evet öyleymiş sanırım twinim
hayırlısı canım bakalım artık nasıl olacak
pko hastaları kolay hamile kalıyor diye okuyorum canım ben , ilk klomende olmaz ama mutlaka olur sen içini ferah tut
iyiyizzzz sen
hadi Fatmam gözün aydın inşallah hep böyle gider sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın
amin inşallah![]()
dün geldi canım maalesef
sağol canım benim Allah razı olsun sizden iyi ki varsınız
ben dün gözlüklerimi yaptırmaya gitmiştim akşamda arkadaşlara gittin gece ikiydi eve döndüğümüzde o yüzden hiç giremedim
siz ne yaptınız fundoşun ve senin son durumunuz ne :44::44: geçmişi okumaya çalışıyorum bi taraftan fundoş rahatsızlanmış ama adet mi olmuş anlamadım:44::44:
iyiyim cnm yrn dr a gidiyoruz ''bide hamişsin demiyomu dr'' eşim öle diyor hayal kurma diyorumm bendeumarım bidaha ki ay olurr
![]()
ben makarna yedimm özlemişim![]()
Cnm hoşgeldin dr ne dio peki
ben makarna yedimm özlemişim![]()
düşünmüyo değilim haa soğana başlamayıııı
ama bi dr. gidim hele uğırcaktım aslında iptal oldu
arasam bağlarlarmı acaba :44:
adetliyken nasıl bakıyo yaa iğrenç
anladım canım hayılısı olsun vakti değilmiş demekki ama fundoşun doktoru da çok gıcıkmış o bizi çok şartlandırdıfundoş adet oldu bugün 2. günü benimde ha geldi ha gelecek canım
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım , hiç belli olmaz bu işler ama dediğin gibi çokta hayal kurmamak lazım
ne makarnaymış arkadaş bugün hep makarna konuşuldu topicte![]()
fundoş adet oldu bugün 2. günü benimde ha geldi ha gelecek canım
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım , hiç belli olmaz bu işler ama dediğin gibi çokta hayal kurmamak lazım
ne makarnaymış arkadaş bugün hep makarna konuşuldu topicte![]()
senin neyin vardı cnm ben giremediğim için fransızım:26:hamile kalmayi biraz zorlastiriyo dedi bu kisiye gore degisiyomus benimki biraz iyi durumdaymis simdi sehir disindayim doktoruma gidemedm ama aradim ulturasona girmeden bisey yapma dedi gidince teekrar klomene basliycaz galiba
bende zaten doktoruna kızıyorum nasıl umutlandık yok bu ayı pas geç yok çoğul gebelik olursa kürtaj olursunanladım canım hayılısı olsun vakti değilmiş demekki ama fundoşun doktoru da çok gıcıkmış o bizi çok şartlandırdı![]()
bende zaten doktoruna kızıyorum nasıl umutlandık yok bu ayı pas geç yok çoğul gebelik olursa kürtaj olursunkıza da umut verdik bizde umutlandık, inşallah hsg çekilirde bi sorun çıkmaz böylelikle önünü daha iyi görür
![]()
27 aylik evliyim piko hastasiyim hsg cekildim ilk defa klomen catlatma ignesi yapildi bu ay sonuc husran adet oldum
Inss oyledir kuzum yaa onceki gun yapabilrm
Kardesin belirtisi hic yokmuymus kuzum
ne dediki dr ben giremiyorum ya geçmişide okuyamadım
aynen canım ya hsg çekildikten sonra hemen hamiş kalır inşallahbende zaten doktoruna kızıyorum nasıl umutlandık yok bu ayı pas geç yok çoğul gebelik olursa kürtaj olursunkıza da umut verdik bizde umutlandık, inşallah hsg çekilirde bi sorun çıkmaz böylelikle önünü daha iyi görür
![]()
kızlarrrr nasılsınız ne var ne yokkk çok fazla giremiyom kaç gndr![]()
aynen canım ya hsg çekildikten sonra hemen hamiş kalır inşallah
iyiyiz canım sen nasılsın![]()
kızlarrrr nasılsınız ne var ne yokkk çok fazla giremiyom kaç gndr![]()
iyiyiz cnm sen nasılsın bende giremiyorum malesef![]()