• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

evet öyleymiş sanırım twinim

hayırlısı canım bakalım artık nasıl olacak

pko hastaları kolay hamile kalıyor diye okuyorum canım ben , ilk klomende olmaz ama mutlaka olur sen içini ferah tut :16:

iyiyizzzz sen :29:

hadi Fatmam gözün aydın inşallah hep böyle gider sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın:16:

amin inşallah :16:

sağol canım benim Allah razı olsun sizden iyi ki varsınız:16::16:
ben dün gözlüklerimi yaptırmaya gitmiştim akşamda arkadaşlara gittin gece ikiydi eve döndüğümüzde o yüzden hiç giremedim:50::50:
siz ne yaptınız fundoşun ve senin son durumunuz ne :44::44: geçmişi okumaya çalışıyorum bi taraftan fundoş rahatsızlanmış ama adet mi olmuş anlamadım:44::44:

evet öyleymiş sanırım twinim

hayırlısı canım bakalım artık nasıl olacak

pko hastaları kolay hamile kalıyor diye okuyorum canım ben , ilk klomende olmaz ama mutlaka olur sen içini ferah tut :16:

iyiyizzzz sen :29:

hadi Fatmam gözün aydın inşallah hep böyle gider sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın:16:

amin inşallah :16:

:25::25::25:
dün geldi canım maalesef

iyiyim cnm yrn dr a gidiyoruz ''bide hamişsin demiyomu dr'' eşim öle diyor hayal kurma diyorumm bende :ssz: umarım bidaha ki ay olurr:5:

sağol canım benim Allah razı olsun sizden iyi ki varsınız:16::16:
ben dün gözlüklerimi yaptırmaya gitmiştim akşamda arkadaşlara gittin gece ikiydi eve döndüğümüzde o yüzden hiç giremedim:50::50:
siz ne yaptınız fundoşun ve senin son durumunuz ne :44::44: geçmişi okumaya çalışıyorum bi taraftan fundoş rahatsızlanmış ama adet mi olmuş anlamadım:44::44:

fundoş adet oldu bugün 2. günü benimde ha geldi ha gelecek canım :25:

iyiyim cnm yrn dr a gidiyoruz ''bide hamişsin demiyomu dr'' eşim öle diyor hayal kurma diyorumm bende :ssz: umarım bidaha ki ay olurr:5:

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım , hiç belli olmaz bu işler ama dediğin gibi çokta hayal kurmamak lazım :34:

ben makarna yedimm özlemişim:56::56::56:

ne makarnaymış arkadaş bugün hep makarna konuşuldu topicte :56:

düşünmüyo değilim haa soğana başlamayıııı
ama bi dr. gidim hele uğırcaktım aslında iptal oldu
arasam bağlarlarmı acaba :44:
adetliyken nasıl bakıyo yaa iğrenç

hemde ne iğrenç fundoş yaa kendimden tiksinmiştim bikeresinde dr dan çok utanmıştım her taraf rezil olmuştu:26::52::52:

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım , hiç belli olmaz bu işler ama dediğin gibi çokta hayal kurmamak lazım :34:

anladım canım hayılısı olsun vakti değilmiş demekki ama fundoşun doktoru da çok gıcıkmış o bizi çok şartlandırdı:19::20:

inş cnm eşim gece rüyalanmassa enerjik :9::9:

hamile kalmayi biraz zorlastiriyo dedi bu kisiye gore degisiyomus benimki biraz iyi durumdaymis simdi sehir disindayim doktoruma gidemedm ama aradim ulturasona girmeden bisey yapma dedi gidince teekrar klomene basliycaz galiba
senin neyin vardı cnm ben giremediğim için fransızım:26:

anladım canım hayılısı olsun vakti değilmiş demekki ama fundoşun doktoru da çok gıcıkmış o bizi çok şartlandırdı:19::20:
bende zaten doktoruna kızıyorum nasıl umutlandık yok bu ayı pas geç yok çoğul gebelik olursa kürtaj olursun :47::47::47:kıza da umut verdik bizde umutlandık, inşallah hsg çekilirde bi sorun çıkmaz böylelikle önünü daha iyi görür :16:

bende zaten doktoruna kızıyorum nasıl umutlandık yok bu ayı pas geç yok çoğul gebelik olursa kürtaj olursun :47::47::47:kıza da umut verdik bizde umutlandık, inşallah hsg çekilirde bi sorun çıkmaz böylelikle önünü daha iyi görür :16:

ne dediki dr ben giremiyorum ya geçmişide okuyamadım

27 aylik evliyim piko hastasiyim hsg cekildim ilk defa klomen catlatma ignesi yapildi bu ay sonuc husran adet oldum

Inss oyledir kuzum yaa onceki gun yapabilrm :16:
Kardesin belirtisi hic yokmuymus kuzum

Gozdegul hayirlisi olsun bi sonraki aya insallahh moralini bozma.Kac yumurtan olusmustu klomenle?
Twinimm evet yoktu hic belirtisi daha dogrusu iste adet belirtisi vardi

saol canim insaallah bi ara karalari bagladimda simdi iyiyim baya bi aglamistim ama nese gecti simdi

aynen canım ya hsg çekildikten sonra hemen hamiş kalır inşallah:16::16:
kızlarrrr nasılsınız ne var ne yokkk çok fazla giremiyom kaç gndr:52:

iyiyiz canım sen nasılsın:34::34:

Back
X