Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa evde 3 tane testim varr denemek icin bitane yapasim varr hadi hcg idrarda olunca o ikinci cizgi nasil cikiyo ne hizda cikiyoo cok merak ediyorum onun icinn dunya gozuyle bi goreyimm

Yaa evde 3 tane testim varr denemek icin bitane yapasim varr hadi hcg idrarda olunca o ikinci cizgi nasil cikiyo ne hizda cikiyoo cok merak ediyorum onun icinn dunya gozuyle bi goreyimm

kaç gün var canım regline ben günün geçtikten sonra yapılması taraftarıyım sen bilirsin tabi yinede

onemli bisey toktur insaallah gerci vakti saati gelmemis hepimiz farkli rahatsizliklarla ugrasiyoruz oyalaniyoruz Allah bi ol dese kim tutar bizi hehe[/QUOTE]

yok diyor zaten gittiğim her dr yrn eşim test yaptıracak cumada o testle gidicez bakalım tabi eşim kaçırmassa gece[/QUOTE]

biz yaptirdik o testi yaptirmadan 3gun iliski yok biliyosun dime yoksa saglikli cikmiyomus sonuc canim

kaç gün var canım regline ben günün geçtikten sonra yapılması taraftarıyım sen bilirsin tabi yinede

Kizlarrrr catlatma ignesi oldum yaa o hcg hormonu iceriyorr onun icin yapayim dedimm igneye yakin gunlerde kanda ve idrarda hcg goruluyor oyuzden yani sirf cift cizginin nasil ciktigini gorebilmek icin yoksaa ohooo daha 2 hafta var hemen hemenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…