kız iğne yaptı ya şimdi betahcg çıkacak mı onu deneyecez hemen karışma
Yanlış anlamamışım sakın yeliz sakınnnn bekliyo bundan sonra herkes yok öle denene sürüşleri
Kigiizzzz sen yanlis anladinnn ignede hcg veriliyo yaa ben de dedim simdi nasil olsa hcg var vucutta bakalimm testte nasil cikiyo bu ikinci cizgi dedikk :)
Hani normalde goremioz yaa simdi hazir varken bi deneyeyim dedim :)) maksat cift cizgi nasil cikiyo onu gormekk
kız iğne yaptı ya şimdi betahcg çıkacak mı onu deneyecez hemen karışma
Yanlış anlamamışım sakın yeliz sakınnnn bekliyo bundan sonra herkes yok öle denene sürüşleri
şimdi kıvrılsam gece uyuyamam kuzu yaa :26:
yaparsan öğrenmiş oluruz
Cikti ya kığıızzzz silik ama gayet net gorulebiliyo 3. Dkda falan ciktii vay bee dunya gozuyle bunu gordum yaa
Cikti ya kığıızzzz silik ama gayet net gorulebiliyo 3. Dkda falan ciktii vay bee dunya gozuyle bunu gordum yaa
silik milik çıkmış işte gördün ya o yeter hadi gözünaydın
saboş senin düşük yaptıktan sonra bu ay kaçıncı cano
ben birini 2012 martta diğerini kasımda yaptım 1seneden fazladır bişey yok yani canım tabi bu süreçte düşük sonrası bekleme yapılan
testlerin süresi falan hepsi var
Kigiizzzz sen yanlis anladinnn ignede hcg veriliyo yaa ben de dedim simdi nasil olsa hcg var vucutta bakalimm testte nasil cikiyo bu ikinci cizgi dedikk :)
Hani normalde goremioz yaa simdi hazir varken bi deneyeyim dedim :)) maksat cift cizgi nasil cikiyo onu gormekk
benoşummm sen ne anladın ki kuzu
saboş senin düşük yaptıktan sonra bu ay kaçıncı cano
He walla yanlış anlamışımben pek bi safım yaa
Yeliz hadi gözün aydın olsun yeniden görmeyi rabbim sana da bizlerede nasip etsin . heyecen yaptın mı peki..
Koyarimm kizz koymamm mii bi cekeyim bakalim insallah gorunurrrfoto koyamazsın değil mi bakalım bizde
senin ne kadar oldu tatlım
Koyarimm kizz koymamm mii bi cekeyim bakalim insallah gorunurrr
3 ay korunma 5.ayım sabo 18 mayıs kürtaj
bekliyoruzzzz
yakında Allahın izniyle kalırsın tekrardan o zaman kuzum ilkinde kaçıncı ayında kalmıştın
He walla yanlış anlamışımben pek bi safım yaa
Yeliz hadi gözün aydın olsun yeniden görmeyi rabbim sana da bizlerede nasip etsin . heyecen yaptın mı peki..
görülüyor kuzuinşallah 14-15 gün sonra hamilelik testi fotonu koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?