Ağlayakta gözden mi olak???

perimmm bence yok yere geriyosun kendiniiii herşey çok güzel olacakkkkkkkk

Bebek için korkuyorum cnm bana nolursa olsun hepsine katlanırım. İlginç tarafı bende hiç yanma kaşıntı vs yok bi sıkıntım yok yani. Kullanıcam ama karar verdim koskoca kadın ne okullar bitirmiş işini biliyodur heralde

bencede vermezdi öle bi durum olsa ama bi araştırsakmı yine :44:

kızlar bu arada benim regl bitti 2 gün sürdü ve çok azdı garip bişekilde :44: :26:

bencede vermezdi öle bi durum olsa ama bi araştırsakmı yine :44:

kızlar bu arada benim regl bitti 2 gün sürdü ve çok azdı garip bişekilde :44: :26:

fundacım doktora söyledinmi bunu 3 aydır aynı şekilde oluyosun çünkü

fundacım doktora söyledinmi bunu 3 aydır aynı şekilde oluyosun çünkü

canım senin ilaçla ilgili konu var burdaaa herkes kullanmış çok faydasını görmüş kızzz
linki atamıyorum yelizin durumuna düşmim diye :)

dr a geçen sölemiştim normal demişti gebelikmi var acaba bakalım demişti
ya dr izindeymiş ptesi başlıycakmış ptesi 8,40 da randevu aldım napim
geçen aylarda ilk iki gün kahve az sonraki 2 gün normal oluyodu canım
şimdi direk 2 gün sürdü bu şekilde
kistmi oldu yaa soğana başlasammı çaktırmadan
şu film içinde heralde önce tahlil ister riskli ya

Şükürler olsun Rabbime Duacıyım hep zaten inşallah sıkıntı olmicak..

anlaştık işte böyle herşey iyi olacak göreceksin bak

peri bu arada eşinin sperm değerlerine bakıldı mı kuzu :26:

Yok balım bakılmadı ona hiçbir doktor da öyle bişi söylemedi hangi sorun olunca bakılıyor ki :S:26:

perimmm bence yok yere geriyosun kendiniiii herşey çok güzel olacakkkkkkkk

İnşallah gülüm dalım çiçeğimm :)

soğan kürünün hiçbi zararı yok fundam başla bişey kaybetmezsin. Bu arada rahim filmi çekilecekse geç kalmazmısın pazartesine başka doktordanda alsaydın randevu

hemen heyecanlanma sordum sadece , kız sanada bi şey sormaya gelmiyor haa

ne kadar azaldığını söyle doktora mutlaka :26:

sosyalim benim adetlerim hep az olur hiç yoğun olmaz zaten ama 4 gün sürer 4. günde çoook az
normaldede rahatsızlık veriyo diye değişltiriyorum düşün hiç öle çok yoğun olmaz bi soğan kürü yaptığım ay çoktu şok oldum alışık değilim

biran evvel ptesi olsun istiyorum açmaya alıştımmmm
bu rahim filmide hemen çekilebiliyo sanıyodum
radyolojideki kadın ısrarla çarşambaya yazabilirim dedi boş o gün
kız yatışmı yapcak bunlar ne

Az da olsa gebelik ihtimali varsa doktor gormeden sogan kurune baslamayin bence. Gebelikte zararli cunku. Boyle atladim kusura bakmayin akista gorunce

soğan kürünün hiçbi zararı yok fundam başla bişey kaybetmezsin. Bu arada rahim filmi çekilecekse geç kalmazmısın pazartesine başka doktordanda alsaydın randevu

lizommm başlasammı kızzzzzz valla
canım radyolojideki kadın özellikle adetten enaz 8-9 gün sonra olur ama öle hemen olmaz dedi bugün 2. günüm dedim düşündü çarş. yazalım bak ilk boş dedi

Az da olsa gebelik ihtimali varsa doktor gormeden sogan kurune baslamayin bence. Gebelikte zararli cunku. Boyle atladim kusura bakmayin akista gorunce

gebelik ihtimalimiiiiiiii senin ağzın ne söliiiiiyyy bal damlıyooo

yaa acaba diyorum geç döllenme olmuş olabilirmiii çünkü çok yumurta vardı belki geç çatladııı biz geçen haftalarda eşimle kendi rızamızla beraber oldukda kasmadan zorlamadan düşünmeden

lizommm başlasammı kızzzzzz valla
canım radyolojideki kadın özellikle adetten enaz 8-9 gün sonra olur ama öle hemen olmaz dedi bugün 2. günüm dedim düşündü çarş. yazalım bak ilk boş dedi

öyle dediyse doğrudur canım sen kendi doktoruna git o zaman.
hamilelik olması mümkün değil dimi cnm adet oldun sonuçta soğan suyunu içebilirsin. Ama erken şimdi başlaman en erken 7. gün başlanıyo

fundoşum rahim filmini önce çekiyorlar ki gebelik şüphesi olmasın, yatış yapıyorlar ameliyathaneye gidiyorsun güzelcene sana iğne yapıyorlar uyuyorsun ve rahim filmi çekiliyor yanına mutlaka çamaşır yedek pantolon eşofmon götür ayrıca ped götür azda olsa kanaman olur haa bi de terlik

Gunaydin sosyalim,fundam,lizom,perimmmm Vee butun kizlarr
Sosyalimm bugun bat mi seninn
Lizom korkmaa,o ilaci her hamileye veriyolar. Birde bazen akinti ve yanma olmasada enfeksiyon olabilir. Birde iliski aninda yanma olur. O zaman kesin iltihap vardir ztn.
Ama ilaclarini duzenli kullan. Cunku enfeksiyon cogalir yoksa.
Fundamm sen nasilsin cnm.
Perimm ssnde canini sikma.bak herseyin cok guzel cikmis.

Ee daha doktora gitmemissin adetin de herzamankinden farkli lekelenme gibi olmus umut var demektir
Bu arada cok guzel soylemissin kendi rizamizla beraber oldukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…