Kız içim içimi yiyo.. Tamamm eski pozitif enerjik halime dönücem ki iyi düşünücem ki iyi olsunnn.. Az kaldı 10 gne kadar regl olcam sonra da sana bat ı mı söylicem sonra da heyecanla beklicemm inşallahhhhhhhhhhhh
doktor ilaç vermiş lizom kötü bişey olsa vermezdi diye düşünüyorummm bebeği olumsuzmu etkiliyor bu şimdi yoksa senşn içinmi ama hamilelikte zaten anne çok sağlığından oluyo oyüzden bence kullanmalısın kendi hayatınıda olumsuz etkilicek
Bebek için korkuyorum cnm bana nolursa olsun hepsine katlanırım. İlginç tarafı bende hiç yanma kaşıntı vs yok bi sıkıntım yok yani. Kullanıcam ama karar verdim koskoca kadın ne okullar bitirmiş işini biliyodur heralde
işte bende aynen böyle ikilemdeyimen iyisi doktora güvenip teslim olmak dimi sonra kafama göre bebeğe iyice zarar vermeyim :44:
bencede vermezdi öle bi durum olsa ama bi araştırsakmı yine :44:
kızlar bu arada benim regl bitti 2 gün sürdü ve çok azdı garip bişekilde :44: :26:
fundacım doktora söyledinmi bunu 3 aydır aynı şekilde oluyosun çünkü
Rabbim onu sana nasip ettiyse hiçbişey olmaz hiç sıkıntı yapma canım. Benimde ablamda halamda kuzenimde babaannemde bi hastalık vardı genetik. Bebek taş çatlasa 2 aya kadar yaşayabiliyodu sonra kalbi duruyodu. Bende çok korktum bendede olur diye. Allah nasib etti olmadı. Dua et tatlım.
anlaştık işte böyle herşey iyi olacak göreceksin bak
peri bu arada eşinin sperm değerlerine bakıldı mı kuzu :26:
perimmm bence yok yere geriyosun kendiniiii herşey çok güzel olacakkkkkkkk
canım senin ilaçla ilgili konu var burdaaa herkes kullanmış çok faydasını görmüş kızzz
linki atamıyorum yelizin durumuna düşmim diye :)
dr a geçen sölemiştim normal demişti gebelikmi var acaba bakalım demişti
ya dr izindeymiş ptesi başlıycakmış ptesi 8,40 da randevu aldım napim
geçen aylarda ilk iki gün kahve az sonraki 2 gün normal oluyodu canım
şimdi direk 2 gün sürdü bu şekilde
kistmi oldu yaa soğana başlasammı çaktırmadan
şu film içinde heralde önce tahlil ister riskli ya
Şükürler olsun RabbimeDuacıyım hep zaten inşallah sıkıntı olmicak..
Yok balım bakılmadı ona hiçbir doktor da öyle bişi söylemedi hangi sorun olunca bakılıyor ki :S:26:
İnşallah gülüm dalım çiçeğimm :)
ne kadar azaldığını söyle doktora mutlaka :26:
canım senin ilaçla ilgili konu var burdaaa herkes kullanmış çok faydasını görmüş kızzz
linki atamıyorum yelizin durumuna düşmim diye :)
dr a geçen sölemiştim normal demişti gebelikmi var acaba bakalım demişti
ya dr izindeymiş ptesi başlıycakmış ptesi 8,40 da randevu aldım napim
geçen aylarda ilk iki gün kahve az sonraki 2 gün normal oluyodu canım
şimdi direk 2 gün sürdü bu şekilde
kistmi oldu yaa soğana başlasammı çaktırmadan
şu film içinde heralde önce tahlil ister riskli ya
hemen heyecanlanma sordum sadece , kız sanada bi şey sormaya gelmiyor haa
soğan kürünün hiçbi zararı yok fundam başla bişey kaybetmezsin. Bu arada rahim filmi çekilecekse geç kalmazmısın pazartesine başka doktordanda alsaydın randevu
Az da olsa gebelik ihtimali varsa doktor gormeden sogan kurune baslamayin bence. Gebelikte zararli cunku. Boyle atladim kusura bakmayin akista gorunce
lizommm başlasammı kızzzzzz valla
canım radyolojideki kadın özellikle adetten enaz 8-9 gün sonra olur ama öle hemen olmaz dedi bugün 2. günüm dedim düşündü çarş. yazalım bak ilk boş dedi
sosyalim benim adetlerim hep az olur hiç yoğun olmaz zaten ama 4 gün sürer 4. günde çoook az
normaldede rahatsızlık veriyo diye değişltiriyorum düşün hiç öle çok yoğun olmaz bi soğan kürü yaptığım ay çoktu şok oldum alışık değilim
biran evvel ptesi olsun istiyorum açmaya alıştımmmm
bu rahim filmide hemen çekilebiliyo sanıyodum
radyolojideki kadın ısrarla çarşambaya yazabilirim dedi boş o gün
kız yatışmı yapcak bunlar ne
gebelik ihtimalimiiiiiiiisenin ağzın ne söliiiiiyyy bal damlıyooo
yaa acaba diyorum geç döllenme olmuş olabilirmiii çünkü çok yumurta vardı belki geç çatladııı biz geçen haftalarda eşimle kendi rızamızla beraber oldukda kasmadan zorlamadan düşünmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?