• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa sorma benoşummm ne agri hemdee dün sol tarafti bugun sagg
Dun gece okadar kivranirken esimi uyandirip sabah beni uyandir işimiz var diyorum yaa psikopat gibiyizz :9:

Sorma yelizim yaa
İyice pisikopata bağladık.. Bi an önce gelsede sıpalarr şu stresten kurtulup başka şeyler konuşsak..

Kigiiiizzzzz sosyal test mi yapmiss yeni gordumm

Evet canım onun ipne kullanması lazım ya ona sebep yapmış..

vayy anasınıııııııı okul yokmu kızzzz
he yawwwww çok fire verdik bereketimiz gitti :5::5::5::5:
lizo sedo ayşe peşpeşe vermişti müjdeyi ne güzel nolurdu ben sosyal benay bir verseydik büyükler olarak sonra yeliz ezo sen peri :14:

He ya fundam ne iyi olur.. Burdaki herkes hemen hamile kalsın..

Ben regli bekliyorum canım daha 10 küsür günüm var :)) olursam kesin gidicem bakalım..

Twin hoşgeldin kız
İzinlisiniz galiba

vayy anasınıııııııı okul yokmu kızzzz
he yawwwww çok fire verdik bereketimiz gitti :5::5::5::5:
lizo sedo ayşe peşpeşe vermişti müjdeyi ne güzel nolurdu ben sosyal benay bir verseydik büyükler olarak sonra yeliz ezo sen peri :14:

:53::53: yaaa balıklama atladınnn kasıklarım ağrıyo diyeee :1: güne öle başladık bizzz
sosyoloğun testi ile :9:
bundan sonra karar aldık erken test yok ama ben eminiiiim sen buna uymıycan yelocan :9:

He kizzz ben de bu topige ilk geldigimdee cok hamiş cikiyo diye gelmistim :3:
Twinin yakin kizz bugun yarinn :52:
Yaa ben sayfalari okuyup gelmistim aka bak demekki gozumden kacmiss
Ben dun test yaptim gordun mu senn :1:

Sorma yelizim yaa
İyice pisikopata bağladık.. Bi an önce gelsede sıpalarr şu stresten kurtulup başka şeyler konuşsak..

Ben regli bekliyorum canım daha 10 küsür günüm var :)) olursam kesin gidicem bakalım..

Twin hoşgeldin kız
İzinlisiniz galiba

E igne kullanmasi lazimm da arkadaş git kan testi yaptirr allah allahhh :51::51: daha kesin daha erken tanı

Sorma yelizim yaa

Twin hoşgeldin kız
İzinlisiniz galiba

Boş gunum kuzum evdeyim napiosun benosum

Kuzum yakin valla bugun test alabilrsem yarin sabah yapmayi planliyorum adet belirtisi de yok :1:
Kuzum gördüm cift cizgiyi görmek güzel biseymis yaa inss ignenin etkisi gectiktn sonrada cizgiyi gorursn kuzum :54:

KIZLARRRRRRRRRR burda ovlülosyon testi kullanan ve onu kullanarak hamile kalan var mıııııııııııııı:49::49::49::49:

Sorma yelizim yaa

Twin hoşgeldin kız
İzinlisiniz galiba

:1: inşallah bugün yarınnnn he :1:
ne testi kızz ovülasyonmu yaptınnn :9:

evet azizecim ayşenur öle hamile kaldı yani onla takip ederek

regl olmadan gitsen aslında reglde test isterse süreç uzamasın :44:

twinimmmm bat son kaççç :52:

:1: Inşallah bugün yarınnnn he :1:
Ne testi kızz ovülasyonmu yaptınnn :9:

Evet azizecim ayşenur öle hamile kaldı yani onla takip ederek

Twinimmmm bat son kaççç :52:

canm ayşegülün linkini atar mısın bana sana zahmet bi sorıyım ona bende kullanıyorum da :))

diger yerler derken?

kiz kendin alamiyormusun kasini?

yok kuzu çok beceriksizim kaşımı tümden batırmayayım :1: diğer yerlerde bacak ve özel bölge :)

:1: işkence gibi geliyor bana kaş koltuğuna oturmakkkkkkk ığğğğ
kolay gelsinnn

gittim geldim bile :32:

günaydın kızlar

günaydın canım

Fundosum kimbilirr neden tutmadii ama bence sebepsiz degil okadar yumurtadan bitanesinin tutmamasi cok sacmaa insallah hsgden sonra aa bak goruyonmu bundanmis dicez vee sonra hersey duzelcek zatenn

Aynenn bi yum hucresinin hareketini bile takip edipp hayal kurupp etkiliyoruz yumoslarimizi kigiiizzz onlar baskidan hicc hoslanmiyolarr :9:
Ne dusunelimm sosyalimmmm

güzel şeyler bahar,çiçekler böcekler :16: ne bileyim ben kız öyle yazdım belirti düşünmeyelimde ne olursa olsun :32:

Canım yaa seninde ben gibi rahat olsana daha var .. Aramızsa iki gün var ve senin de en az 10 günün var daha.. Çalışmayı bıraktımıydında ?

Herkeseee selam kızlarrrr

YeliZim o ağrıyı bi defa bende çektim salak gibi ağrıdan ilişkiye giremiyorum diye yapmadık bişi çünkü canım çok acıyodu.. Şimdi öle ağrı bi daha göremedim.. Biliyorsun ki gelecekse o bebek çekilen ağrı kutsaldır :1:

çok oldu çalışmayı bırakalı kuzu nadastayım şu anda :1: kız ben erken yumurtladım bu ay o yüzden test yaptım :25:

Kigiiiizzzzz sosyal test mi yapmiss yeni gordumm

yaptım canım kocaman bi tek çizgi gördüm :53:

Sosyalimm cnm test yapmissin
Biraz daha bekle sonra yine yaparsın cnm

tamam canım pazartesi kırmızılar gelmezse yine yapacağım test :34:

E igne kullanmasi lazimm da arkadaş git kan testi yaptirr allah allahhh :51::51: daha kesin daha erken tanı

totom yemiyor kızzz böyle beklemekte güzel :9:

Son düzenleme:

Kuzum cumartesi ay heyecanlandimmm

yok kuzu çok beceriksizim kaşımı tümden batırmayayım :1:

günaydın canım

güzel şeyler bahar,çiçekler böcekler :16: ne bileyim ben kız öyle yazdım belirti düşünmeyelimde ne olursa olsun :32:

çok oldu çalışmayı bırakalı kuzu nadastayım şu anda :1: kız ben erken yumurtladım bu ay o yüzden test yaptım :25:

Gelmesinn kuzumm inss :55:

Kizz yok fundoss gebelik testii
Hani simdi vucutta hcg oldugu kesin yaa :9: bakayim dedimm hazir hcg varkenn testte nasil cikiyomus bu ikinci cizgii kigizz aksam yaptimm 1 saatlik çişlee 3. Dk olmadan cikti ikinci cizgii :9: yani en azindan olunca hemen cikiyomus onu anlamis bulundum testin başinda gidip gelip bi saat bakmanin anlami yokmuss :) dunya gozuyle bi goreyim dedimm :9:

yok kuzu çok beceriksizim kaşımı tümden batırmayayım :1: diğer yerlerde bacak ve özel bölge :)

günaydın canım

Ama eger varsa senin erken ogrenmen daha iyi olur bence yaptir bi kan testii

canm ayşegülün linkini atar mısın bana sana zahmet bi sorıyım ona bende kullanıyorum da :))

Kuzum cumartesi ay heyecanlandimmm

Kizz yok fundoss gebelik testii
Hani simdi vucutta hcg oldugu kesin yaa :9: bakayim dedimm hazir hcg varkenn testte nasil cikiyomus bu ikinci cizgii kigizz aksam yaptimm 1 saatlik çişlee 3. Dk olmadan cikti ikinci cizgii :9: yani en azindan olunca hemen cikiyomus onu anlamis bulundum testin başinda gidip gelip bi saat bakmanin anlami yokmuss :) dunya gozuyle bi goreyim dedimm :9:

canım ayşenur burda yazar sadece burda yakalarsın ama dün bu konudan bahsetti şansına
zaten testte koyuyu görünce çalışcaksın bizde kullandık

twinimmmm hadi inşallah müjdeli haberi sen verecen ilk halaylar gelsinnnnn

ayyy yelizimmmm ne kadar hoş bişey değilmi işte adete yakın yapınca bekle bekle yokkkkk demekki çıkacağı varsa çıkıyor
bunu bende düşünmüştüm merak etmiştim ama yapmadım kesin çıkar dedim hcg den dolayı ama güzel bi his yaaa

inş. adetin geçer ve çift çizgiyi yine görcezzz

canım ayşenur burda yazar sadece burda yakalarsın ama dün bu konudan bahsetti şansına

ayyy yelizimmmm ne kadar hoş bişey değilmi işte adete yakın yapınca bekle bekle yokkkkk demekki çıkacağı varsa çıkıyor
bunu bende düşünmüştüm merak etmiştim ama yapmadım kesin çıkar dedim hcg den dolayı ama güzel bi his yaaa

bende öyle yaptım canm da dün silikti çatlamıştı yani ama bugun düne rağmen biraz belrgn yınemı yumurtluyorum adetimin 23. günü bugun geç yumurtluyormuşum ben meğer

Kuzum bnm inss yarin yaparsam hemn yazicam ..bugun bi keyifsizm nedense yaa bisey yapasim yok havada kapali

Back
X