Lizim bizimkide trip atmaz mı kardeşi sonuçta.. Bozuldu.. Haklıyım biliyo ama yediremiyo işte..
Şimdi kızlar eltim hamile annesigil yurt dışında diye giden haftalarda uçtu.. Şehirdışında burdan uçağa binecekti gecenin 3 üne otobüse bilet almış geliyo bide hafta sonu evdeyiz yani biz.. Sabah ist. A iniyo kovası gelmedi eşimi aradı gidip alsın yükü bar hamile ya.. Eşimde sınav bar diye gidemedi ki gitsin istemedim çünkü geceden gelip kalıp bi götürenilirdik havaaalanına..
Şimdide hafta sonu dönüyo yine cumartesi öğlen inecekmiş kardeşi eşimi arıyo abi almaya gelicez sende gelirsin gibisine.. Bana söyledi sabah benimde nevriö döndü çünkü elti hanım dedi ki dönüşte sizde kalırız bi gece bende bekliyorum ki gelirler.. Ama nerdeeee..
Bende eşime gidemem dedim bana gelecem dedi biz gidiyoruz ayağına gitmem ayıp yaptıkları dedim.. Evleneli 1,5 yıl oldu daha kapımızı çalmadılar.. Sen git gideceksen dedim.. Haklısın ama imsanlık bizde kalsın dedi bende kalmasın dedim.. Kardeşi ya üzüldü eşim bende ona üzüldüm..
Ama trip atıyo tabii seninde akrabam gelsin ben gitmiycem dedi.. Bende benim akrabam zaten senede bir geliyo mecbır gidicen dedim
Daha buna benzer çok şey yaşadım hep ben mi insan olucam ayıp yaa