• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

test yaptın mı :52::52::52::52:
yapmadim sosyalim ya dun eczaneye gitmisdik esimle almak istedim sonra neyapicam ya testi dedim:15: zaten adetim gelicek dedim
eve geldim sanci gibi birssey oldu karnimin altinda akintim biraz artdi dedimki heralde geliyor gelmedi
test yapmak istemiyorum canim bu ayda olmadi bence:50:

kizlar ya ben dun adet gelicekmis gibi hiss etdim kendimi ama halen gelmedi zamanina var heralde
bir sey sorucam
ben gecen ay ayin 8 zi lekelenmeyle adet gordum 9-10 leke oldu 11-12 si birazcik artdi
yoksa ben 7-8 erkenmi demisim adet gunumu
sizce leke geldigi gunumu saymaliyim yoksa artigi gunumu?:26:

a.s canım, lekelenme gelen gün adetin ilk günü olarak kabul ediliyor kuzum

yapmadim sosyalim ya dun eczaneye gitmisdik esimle almak istedim sonra neyapicam ya testi dedim:15: zaten adetim gelicek dedim
eve geldim sanci gibi birssey oldu karnimin altinda akintim biraz artdi dedimki heralde geliyor gelmedi
test yapmak istemiyorum canim bu ayda olmadi bence:50:

sen bilirsin test yapmak en azından kafayı rahatlatıyor , yani hamile olmadığını anlayınca adetini bekliyorsun :34:

Canim bu benim Oss'ye girmeye yakin her gece ruyada hep kalemimi silgimi evde unutup sinavda bisey yapamadigini gormem gibi olmuş :) bi anlami oldugundan degil inan ki sadece bilincaltindaki endişelerden dolayi gormuştur o ruyalari sonucta hamile kaldiktan sonra senin ustune duşen sagligina beslenmene dikkat etmek.Sen bunlari yaptiktam sonra gerisi Allahin takdirine kalmiş.Rabbim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Bize de dua et kizz :)

hep bilincalti zaten tatlim:31:

hep dua ediyorum sizler icin canim, aralik ayinin sonlarina dogru daha civil civil olacak bu topik, hamilelerr cogalacakk,muhabbetler daha farkli olacakk:32: herkes bebisi icin birseyler ogrenmeye calisacak:9: hamile izdihami yasanacakkk:16:

teşekkür ederim inşallah canlarım gecicek insallah..boyle oldum diye topigi terketmem zaten sizin bebis haberlerinizi okuyup mutlu olacağım çünkü rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

canımm bizde senin yeniden bebiş haberini alıp halaylar çekicez :29: Hayatta her şey bizim için iyisiyle kötüsüyle, yaşarken yıpranıyoruz işte , eski yaşadığın skıntıları düşün , onlar geçti, şuanda canını acıtmıyor....buda geçecek , bu zamanlara da bebişlerinle beraber bakacaksın Allahın izniyle :54: :71:

Güzel günler göreceğiz ,güneşli günler :16:

:9: o genelde havuçlu cevizli tarçınlı olur ama neysee :9: cadııı

inşaat teknikeriyim canım sen:13:

İnşaatci bayanlari hep takdir etmişimdir :)) Ben de insaat muhendisiyim.Şantiyeye falan gittigine gore sen de benim gibi işin en guzel kısmını seviyosun demekki imalat kismini :)) hele de bayanlar yapamaz diyenlerin aksine inadina cok zevkli oluyor :)

Nasıl unuttummmm kızzzz
jelll dünnnn, icad edenden Allah razı olsunnnn :9: :9: :9:

Ayşemm rüyanı Allah hayır etsin canımm

parmağın anlamı güzel :16: ama bilinçaltı bir rüya da olabilir

Benim için rüyalar çook önemlidir, çok fazla görürüm ve çoğu gördüklerimi yaşamışımdır da

İnşaatci bayanlari hep takdir etmişimdir :)) Ben de insaat muhendisiyim.Şantiyeye falan gittigine gore sen de benim gibi işin en guzel kısmını seviyosun demekki imalat kismini :)) hele de bayanlar yapamaz diyenlerin aksine inadina cok zevkli oluyor :)

inşaat demeyin bana yapı statiği ve mukavemetten çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedimmm :47::47::47:

:1: Ben imalatın ince kısmını seviyorum :9: kabası bitince yani :23: alçı sıva boya, alçıpan, kapı, pencere, vitrifiye, döşeme vs.
canım bu ara işler çok durgun büyük proje yok elimizde o yüzden hiçççç zevk almıyorummm :5:

hep dua ediyorum sizler icin canim, aralik ayinin sonlarina dogru daha civil civil olacak bu topik, hamilelerr cogalacakk,muhabbetler daha farkli olacakk:32: herkes bebisi icin birseyler ogrenmeye calisacak:9: hamile izdihami yasanacakkk:16:

elini kime çarpsan hamile mi olacak kız şimdii burada :52::52::52:

a.s canım, lekelenme gelen gün adetin ilk günü olarak kabul ediliyor kuzum

sen bilirsin test yapmak en azından kafayı rahatlatıyor , yani hamile olmadığını anlayınca adetini bekliyorsun :34:
aslinda dogru soyluyorsun canim
ama ben umutsuz vakayim
bu ayda gelicek diyorum ve hic test yapmak istemiyorum
bekliyim 8 ne kadar insallah adet olmam sosyalim bende hamileyim diye yazarim sende bundan yapistirirsin onume:49:

aslinda dogru soyluyorsun canim
ama ben umutsuz vakayim
bu ayda gelicek diyorum ve hic test yapmak istemiyorum
bekliyim 8 ne kadar insallah adet olmam sosyalim bende hamileyim diye yazarim sende bundan yapistirirsin onume:49:

bekliyoruz kuzum inşallah güzel haberler vereceksinnn

insallah hhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

Back
X