• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlarr ne kaynatiyosunuz bakiim :) Eşim evde de bugun dişarisi kar boran tipi ne varsa yikiliyor :) oyuzden pek giremedim.Ha hi de firsat buldukca gebelik testinde benim gibi bi durum yasayan varmi onu arastirdim bol bol :))

Benaycimm isi gucu birak basla calismayaaa :9:
bende yeni geldim eve her taraf berbattt bende cok kotuyum canim cok yaniyorrr ama
dus alip dinlenicem sonra calismalar basliycak
offf sac kurutmak bile iskence geliyo yaa:37:
Utu doluuu ama yedek gomlekler filanvar neyseki

olur canım ben temizliği çok seviyorum ama yemek yapmak bana göre değil :47:

ütüyü seviyorum ama ben evlenince şu buhar kazanlılardan aldım, çok ağır yaparken kolum ağrıyor :14:

:1::1::1:

benayım bu akşam çalışma öneriyorum sana, geç yumurtlamış olabilirsin, hadi göreyim seni :52:

Çalışmaktan şeklimiz kaydı zaten :))

bende yeni geldim eve her taraf berbattt bende cok kotuyum canim cok yaniyorrr ama

oyy Allah yardimcin olsun fundam.
bende bugun sadece utu yapabildim. evde bissuru is var aslinda,ama yapmaya usendim:37:
sende yavas yavas yap,artik oldugu kadar:34:

ayy bitanem benim:38: iyiyim tatlim yuvarlanip gidiyoruz iste:1: sen nasilsin? bu haftada 2 hamis cikardin yine:1:

rekora koşuyoruz:10: haftaya 4 tane çıkaralım inşallah :52:

Çalışmaktan şeklimiz kaydı zaten :))

:9::9::9: bütün çalışmalar gelinim için :9:

neden kötüsün ki ne oldu kızzzz :26:

Kizlarr ne kaynatiyosunuz bakiim :) Eşim evde de bugun dişarisi kar boran tipi ne varsa yikiliyor :) oyuzden pek giremedim.Ha hi de firsat buldukca gebelik testinde benim gibi bi durum yasayan varmi onu arastirdim bol bol :))

ee peki sonuç :45:

Sosyalcimm bi sivilce ciktidaa bahsetmistim dun ole bole degil canimin acisindan aglayacam ole aciyor iltihapli ve kocaman
oturamiyorum tam totomun kenarinda :5::5:

oyy Allah yardimcin olsun fundam.
bende bugun sadece utu yapabildim. evde bissuru is var aslinda,ama yapmaya usendim:37:
sende yavas yavas yap,artik oldugu kadar:34:

Sagolll canommm
evdesin h.ici agir agir yaparsin sende acele etme ins. Bende bu aydan sonra :9:

Sosyalcimm bi sivilce ciktidaa bahsetmistim dun ole bole degil canimin acisindan aglayacam ole aciyor iltihapli ve kocaman
oturamiyorum tam totomun kenarinda :5::5:

evet söylemiştin sanki, daha öncede hiç duymamıştım :44: keşke ne yapılabileceği konusunda yardımcı olabilsem sana :25:

Bende anlamadim ilk kez oluyo cok kotuu ole agriliki anlatamam
incirdenmi acaba diye bile dusundum biseymi dokundu diyorum annemde iyi diyo iltihap olmasi disari atar diyo
Insallah patlarda kurtulurum :9:

Son düzenleme:
Bende anlamadim ilk kez oluyo cok kotuu ole agriliki anlatamam
incirdenmi acaba diye bile dusundum biseymi dokundu diyorum annemde iyi diyo iltihap olmasi disari atar diyo
Insallah patlarda kurtulurum :9:

inşallah patlarda kurtulursun kuzum:52:

Bu arada siz dunurmu oldunuzzz
hisim yani :60: :60:

benay duymasın ama çok inat kız evi naz evi diyor başkada bir şey demiyor :9::9: oğlum olursa alacam kızını diyorum yok vermem diyor, nasıl olsa burada hamiş çok onlardan biri alır diyor :9::9:

Esofmanla gidecem ise patlamazsa :9:

ne guzell hayaller yaaa insallah o gunleri goruruzzz kerteriz kizz burda :1:

Esofmanla gidecem ise patlamazsa :9:

ne guzell hayaller yaaa insallah o gunleri goruruzzz kerteriz kizz burda :1:

işin şakası bi yana tabii, ne güzel tablomuz hamişlerle doluyor, ayy fundoşum ben çok umutluyum 2-3 ay içerisinde tablonun hemen hemen hepsini hamişlerle dolduracağız

işin şakası bi yana tabii, ne güzel tablomuz hamişlerle doluyor, ayy fundoşum ben çok umutluyum 2-3 ay içerisinde tablonun hemen hemen hepsini hamişlerle dolduracağız

Bendde valla canimm sen ugurlusun kiz senin topicin bereketlii :16:
kimse alinmasinn buranin en yaslilari olarak :9: sirada sen ben bide benay en kisa zamanda insallahhh :1:

Back
X