- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
evett ins sosyalcanin dedigi gibidirr. sen bu aksami bos gecirme tatlimm![]()
ayşemmmm sen nasılsın kuzum bebiş nasıl kız, konuşamadık bu hafta sonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evett ins sosyalcanin dedigi gibidirr. sen bu aksami bos gecirme tatlimm![]()
ayşemmmm sen nasılsın kuzum bebiş nasıl kız, konuşamadık bu hafta sonu![]()
Kizlarr ne kaynatiyosunuz bakiim :) Eşim evde de bugun dişarisi kar boran tipi ne varsa yikiliyor :) oyuzden pek giremedim.Ha hi de firsat buldukca gebelik testinde benim gibi bi durum yasayan varmi onu arastirdim bol bol :))
olur canım ben temizliği çok seviyorum ama yemek yapmak bana göre değil
ütüyü seviyorum ama ben evlenince şu buhar kazanlılardan aldım, çok ağır yaparken kolum ağrıyor
benayım bu akşam çalışma öneriyorum sana, geç yumurtlamış olabilirsin, hadi göreyim seni![]()
Benaycimm isi gucu birak basla calismayaaa
bende yeni geldim eve her taraf berbattt bende cok kotuyum canim cok yaniyorrr ama
dus alip dinlenicem sonra calismalar basliycak
offf sac kurutmak bile iskence geliyo yaa
Utu doluuu ama yedek gomlekler filanvar neyseki
ayy bitanem benimiyiyim tatlim yuvarlanip gidiyoruz iste
sen nasilsin? bu haftada 2 hamis cikardin yine
![]()
Çalışmaktan şeklimiz kaydı zaten :))
Benaycimm isi gucu birak basla calismayaaa
bende yeni geldim eve her taraf berbattt bende cok kotuyum canim cok yaniyorrr ama
dus alip dinlenicem sonra calismalar basliycak
offf sac kurutmak bile iskence geliyo yaa
Utu doluuu ama yedek gomlekler filanvar neyseki
Kizlarr ne kaynatiyosunuz bakiim :) Eşim evde de bugun dişarisi kar boran tipi ne varsa yikiliyor :) oyuzden pek giremedim.Ha hi de firsat buldukca gebelik testinde benim gibi bi durum yasayan varmi onu arastirdim bol bol :))
oyy Allah yardimcin olsun fundam.
bende bugun sadece utu yapabildim. evde bissuru is var aslinda,ama yapmaya usendim
sende yavas yavas yap,artik oldugu kadar![]()
Sosyalcimm bi sivilce ciktidaa bahsetmistim dun ole bole degil canimin acisindan aglayacam ole aciyor iltihapli ve kocaman
oturamiyorum tam totomun kenarinda![]()
Bende anlamadim ilk kez oluyo cok kotuu ole agriliki anlatamam
incirdenmi acaba diye bile dusundum biseymi dokundu diyorum annemde iyi diyo iltihap olmasi disari atar diyo
Insallah patlarda kurtulurum![]()
Bu arada siz dunurmu oldunuzzz
hisim yani![]()
![]()
Esofmanla gidecem ise patlamazsa
ne guzell hayaller yaaa insallah o gunleri goruruzzz kerteriz kizz burda![]()
canim goguslerimin sadece ust kisimlari agridi. normalde her tarafi agrirdi![]()
işin şakası bi yana tabii, ne güzel tablomuz hamişlerle doluyor, ayy fundoşum ben çok umutluyum 2-3 ay içerisinde tablonun hemen hemen hepsini hamişlerle dolduracağız
işin şakası bi yana tabii, ne güzel tablomuz hamişlerle doluyor, ayy fundoşum ben çok umutluyum 2-3 ay içerisinde tablonun hemen hemen hepsini hamişlerle dolduracağız
İnş inşşş sosyalcann![]()