• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Bende seniiii canımmmm bebiş nasıl sen nasılsın kızlar nasılsınız Sosyalim sabom

lizommm bebiş nasllll iyisin heralde geziyosun bol bol :34::9:

sedommm nirdeeee :25:

Bende seniiii canımmmm bebiş nasıl sen nasılsın kızlar nasılsınız Sosyalim sabom

iyiyiz canım yum haftası gelsede mik miklesek diye bakıyoruz :9:

sende ne var ne yok

Mehmet erdem acıyı sevmek olur mu, kızlar bi dinleyin çok güzellll, iyiyim fundoş sen ne yapıyorsun kuzu :52:

Günaydın kızlar ne kırmızılar var ne bebiş sabah 7 de kalktım test yaptım:31: rüyamda çift çizgiyi görmüştüm oysa:27:

iyiyiz canım yum haftası gelsede mik miklesek diye bakıyoruz :9:

sende ne var ne yok

Mehmet erdem acıyı sevmek olur mu, kızlar bi dinleyin çok güzellll, iyiyim fundoş sen ne yapıyorsun kuzu :52:

bende altın günlerimi yaşıyorummmmm :34: :9:

acıyı sevmekmiiiii kız acı deme banaaa :9: artık en sevdiğim şey olan acıdan vazgeçtim basur oldum korkusu ile neyseki değilmiş :9: :9: :9:

şaka bi yana hemen açıyorummm

bebiş iyi ben iyiyim gezdirdim bebişi biraz sosyalleştirdim :1: takiptemisin :1:

iyiyiz tatlim,sizleri gorunce daha iyi oluyoruzz:16:

sedos gelir heralde birazdann:44:

lizooo nereleri gezdin yavrumm:23:

nereleri gezmedimki canım dün önce karla tanıştırdım bebişi, sonra çok sevdiğim bi yiyecekle:1:, sonra canlı müzik dinlettim, tiyatroya gittik siyaset bile dinlettim :1: ben güldüm o zıpladı kanımca :1: belki bu son gezişlerim dolu dolu yaşayım son aylarımı :9:

Günaydın uğurlu topiğin güzel anne adayları :9:

Ben malum çalışıyorum ve gelemem Çok.. Şarkıyı radyo çalmaz ise akşam dinlerim arrtık :(

günaydın kızlar,

herkes iyidir umarım. sosyalcanım sende ne var ne yok?

kızlar ben geçen ay rahim filmi çektrmiştim. adet olacağım 13 aralıkta. rahim filminde çok az kan gelmişti.

adet döngüsü değişmez değil mi?

günaydın kızlar,

kızlar ben geçen ay rahim filmi çektrmiştim. adet olacağım 13 aralıkta. rahim filminde çok az kan gelmişti.

iyiyiz kuzum sen ne yapıyorsun nasılsın, değişmez tatlım beklediğin zaman gelir adetin, etkilemez yani :34:

günaydın kızlar,

yok canım değişmaz o ilaç verdikleri için oluyo geliyor birazcık hadi bakalım hayırlı haberlerinide verirsin inş:16:

günaydın :16: akşama dinlersin canım sende, kolay gelsin sana iyi çalışmalar:34:

yok ben adet için dedim :9:

Onunda gelesi yok gelmedi dün öğlenden ber bidaha oda naz yaptı:9:

sedoya da başta çıkmadı canım inşallah çıkar bikaç gün sonra tekrarla sen

Valla sanmıyorum ama dur bakalım gerçi nettede yazıyor testte çıkmayabilir diye o leke neydi hala anlam veremedim:9:

Onunda gelesi yok gelmedi dün öğlenden ber bidaha oda naz yaptı:9:

Valla sanmıyorum ama dur bakalım gerçi nettede yazıyor testte çıkmayabilir diye o leke neydi hala anlam veremedim:9:

bebişleri gibi adetlerde böyle naz yaparlarsa oooo işimiz var demektir, geçen ay 10 küsür gün bekledim ya bende ama bi geldi tam geldi, içim tertermiz oldu :9:

Back
X