• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

sarki cok iyi sosyalcanimm:21: zaten bu adamin sarkilarini cok seviyorumm:6:

ezocan her zaman dogru gostermio. biraz daha bekle bakalim.

lizoo iyi yapmissin yavrummm, eglensin bebiste:21:

evlimutlu ins sende bu ay hayirli haberler verirsin cnm:16:

benay sende hosgeldin yavrum:38:

fundoss,sedo nerede kaldii:41:

Arkadaşlar bugün doktora gidicem yumurtam çatladımı diye bakacak inşallah çatlamıştır birde sağ kasığımda çok ağrı var ayakta duramıyorum acaba neden olabilirki.

klomen mi kullandın kuzu, arkasından çatlama iğnesi verdi mi sana , kasık ağrısı genelde yumurtlama olduğu zaman oluyor, inşallah çatlamıştır:52:

günaydın kızlar,

herkes iyidir umarım. sosyalcanım sende ne var ne yok?

kızlar ben geçen ay rahim filmi çektrmiştim. adet olacağım 13 aralıkta. rahim filminde çok az kan gelmişti.

adet döngüsü değişmez değil mi?

canım film nasıl çok canın yandımı bende 2 ay içinde bişey olmazsa onu çektiricem dr. öle istedide
adetle ilgili bilgim yok ama filmden sonra hamiş kalma ihtimalin artıyomuşşşş
lavabo gibi tıkanıklığı açıyolar resmen videosunu izledimde :18:

benimki geldi de noldu sosyalim hiçbişey anlamadım karnım davul gibi hala korkuma dr gidemiyorum kist falan oluştuysa diye :18:

ayy bende çok seviyorum gerçekten , beğendiğine sevindim :52:

bebişleri gibi adetlerde böyle naz yaparlarsa oooo işimiz var demektir, geçen ay 10 küsür gün bekledim ya bende ama bi geldi tam geldi, içim tertermiz oldu :9:

Oda bişeymi ben 57 gün bekledim kızz:9:

Bilemedim ayşenurum:50:

sosyalim bende dinledim çok hoşşş zaten adamın sesi insana huzur veriyo yaa keyifli dinlemesi

ayşenurummm sedoşun nette sorun varmış ondan giremiyomuş haberin olsun :29:

benimki geldi de noldu sosyalim hiçbişey anlamadım karnım davul gibi hala korkuma dr gidemiyorum kist falan oluştuysa diye :18:

inşallah kist falan yoktur , ama yinede korkuyorsan bi doktora görün derim ben :34:

Oda bişeymi ben 57 gün bekledim kızz:9:

Bilemedim ayşenurum:50:

57 mi:53: tamam bebiş falan olmuyorda ama şu adetler uzayınca ben daha çok panik oluyorum :52:

50 gün deyince kızlar biri daha vardı şimdi aklıma geldi kasım topiğinde kimdi o ısrarla test yapmıyordu sonra hamiş olmuşmuydu nolduu :44: hatırlayamıyorum yaaa

inşallah kist falan yoktur , ama yinede korkuyorsan bi doktora görün derim ben :34:

57 mi:53: tamam bebiş falan olmuyorda ama şu adetler uzayınca ben daha çok panik oluyorum :52:

Aynen cnm bnm ilk defa öle oldu kesin hamişim dedim süt hormonundanmış:52:

50 gün deyince kızlar biri daha vardı şimdi aklıma geldi kasım topiğinde kimdi o ısrarla test yapmıyordu sonra hamiş olmuşmuydu nolduu :44: hatırlayamıyorum yaaa

O bendim cnm test yap diyip duruyodun yaa :9:

sosyalim bende dinledim çok hoşşş zaten adamın sesi insana huzur veriyo yaa keyifli dinlemesi

ayşenurummm sedoşun nette sorun varmış ondan giremiyomuş haberin olsun :29:

tamam tatlimm. merak ettim bende.

kizlar simdi doktordan randevu aldim. 24 araliga verdiler:9: bu gidecegim kadin cok iyi dediler. bekleyecez artik:1:

canım film nasıl çok canın yandımı bende 2 ay içinde bişey olmazsa onu çektiricem dr. öle istedide
adetle ilgili bilgim yok ama filmden sonra hamiş kalma ihtimalin artıyomuşşşş
lavabo gibi tıkanıklığı açıyolar resmen videosunu izledimde :18:

yok canım sadece 5-10 saniyelik şiddetli bir acı zaten doktorun iyiyse çok çabuk çekiyo 5 dakikada bitti benim. zaten ekrandan izliyorsun ilacın gittiğini anında öğreniyorsun. çok az açık pembe de bi kan gelıyo sonrasında

ben de çok korkmuştum ama üstümden bi yük kalktı.

evet bende hamilelik olasılığını duymuştum aama bakalm bende işe yarayacak mı?

Son düzenleme:
Back
X