• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kalp atışınıda alırsın , testlerinde yapılır güzel olur kuzum, erken gidince zaten bir şey yapmıyorlar :34:

Hadi bakalım hayırlı haberler olsun:13:

Evet sosyalcim saglik ocagindaki aile hekimimizde araligin son haftasi gidersin demisti. Hem erken gidince daha panik olur insan bence..

Sagol ezocumm.. Sende canini sikma. Eninde sonunda gelecek o bebislerrr :34:

biz iyiyiz asıl siz nasılsınız :34: test sonucun kaç çıktı :52:
iyiyiz canım sağol:32: sonucum 90 çıkmıştı canım cumartesi günü bugün tekrar yaptıracam bakalım artış olmuş mu:44:
İyiyiz cnm sen nasılsın
bende iyiyim canım sen test yapmışın sonuç çıkmamış galiba üzülme benimde öyle olmuştu geçen pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı ama cumartesi pozitif oldu :1: inşallah seninde bi kaç güne sonucun pozitif çıkar :21::16:
tamam tatlimm. merak ettim bende.

kizlar simdi doktordan randevu aldim. 24 araliga verdiler:9: bu gidecegim kadin cok iyi dediler. bekleyecez artik:1:

canım ya sana bişey soracam sen kan testini ilk yaptırdığında kaç çıkmıştı sonuç benimki 90 dı normal dimi:44:

iyiyiz canım sağol:32: sonucum 90 çıkmıştı canım cumartesi günü bugün tekrar yaptıracam bakalım artış olmuş mu:44:

bende iyiyim canım sen test yapmışın sonuç çıkmamış galiba üzülme benimde öyle olmuştu geçen pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı ama cumartesi pozitif oldu :1: inşallah seninde bi kaç güne sonucun pozitif çıkar :21::16:

canım ya sana bişey soracam sen kan testini ilk yaptırdığında kaç çıkmıştı sonuç benimki 90 dı normal dimi:44:

Tabiki normal bitanem. Bende gecen cumartesi yaptirdigimda 60 cikmisti. Pazartesi testi tekrarladim. O zamanda 166 cikti. Doktor artis icin iyi demisti. Sende bugun yaptirirsin 180-250 arasi bisey cikar tahmini :34:

Tabiki normal bitanem. Bende gecen cumartesi yaptirdigimda 60 cikmisti. Pazartesi testi tekrarladim. O zamanda 166 cikti. Doktor artis icin iyi demisti. Sende bugun yaptirirsin 180-250 arasi bisey cikar tahmini :34:

Bana pozitif çıkacağı hayal gibi geliyor rüyamda görürüm ancak:47:

sağol canım benim içimi rahatlattın Allahım seni ve bebişini korusun sağlıkla kucağına al inşallah :16::16:
Bana pozitif çıkacağı hayal gibi geliyor rüyamda görürüm ancak:47:

kötü düşünce yok demiştik ama :45:

klomen mi kullandın kuzu, arkasından çatlama iğnesi verdi mi sana , kasık ağrısı genelde yumurtlama olduğu zaman oluyor, inşallah çatlamıştır:52:

yok canım serephone kullandım perşembe günü yumurtama baktı büyümüşler dedi pazartesi gel çatlamışmı diye bakalım dedi ama iğne lafı geçmedi canım sadece gel bakalım dedi inşallah kuzum inşallah çatlamıstır

bende yaptırdın sandım, kan testi sonucunuda hemen bize yaz inşallah kat kat artmıştır :52:

yok canım serephone kullandım perşembe günü yumurtama baktı büyümüşler dedi pazartesi gel çatlamışmı diye bakalım dedi ama iğne lafı geçmedi canım sadece gel bakalım dedi inşallah kuzum inşallah çatlamıstır

gün aşırı çalış canım sen yinede, yumurtan inşallah çatlamıştır:52:

canım bende serephone kullandım bu ay ve bebişim geldi inşallah senin ki de gelir bu ay:16::16:

ayşenurum burdaki herkese çok çok dua ediyorum Allahım dualarımızı duysun ve herkes bebişine kavuşsun inşallah :16::16: siz benim uğurumsunuz hepinizi çok seviyorum :38::38:

aybikecan şunları söylememi istiyor kızlar:

bazı özel ve önemli problemleri olduğunu söyledi, bizimle yazışmayı çok istediğini yazmış, ayrıca alıngan bir insan olduğunu ve öyle tepkiler verdiğini söylemiş, hamile olursa bizimle paylaşacağını ve hepimize iyi dileklerini sunmuş :16:

kizlar gitdim kan verdim yarin sonuc cikicak saat 5 de dua edin insallah guzel haberler aliyim bebegimden cok heyacanliyim coooooooooooook

Gunaydin kizlarr nasilsinizz.Ben bu sabah uyaninca ilk idrarla test yaptim yine ayni testten.Bu da dunki gibi bir saate yakinken ikimci cizgi cikti cok cok silik ama gri renkte kıl gibi :) simdi de ucuyor o cizgi yeri yine beyaz kaldi ama izi belli :) bu testler de benle dalga geciyor ha :)) bugun doktora gidicem hayirlisi

Gunaydin kizlarr nasilsinizz.Ben bu sabah uyaninca ilk idrarla test yaptim yine ayni testten.Bu da dunki gibi bir saate yakinken ikimci cizgi cikti cok cok silik ama gri renkte kıl gibi :) simdi de ucuyor o cizgi yeri yine beyaz kaldi ama izi belli :) bu testler de benle dalga geciyor ha :)) bugun doktora gidicem hayirlisi

güzel haberlerle gel, inşallah bebişin seninledir :16:

Back
X