• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Eylüle sarkmadımı kız bizim bende ağustos diyodum ama eylül olcak galiba

izmirli taylan varya keşanlı keşanlı bende ona bayılıyorum sosyalllll
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:vvvvvvvv
Eğer hamileysek ben gebelik hesaplamadan baktım ağustos:21:

öyle geliyor insana ama bak görüceksin ki sende hamile kalıcaksın niye aldılar ki en az 3ay veriyolar canım kazıdılar mı vakumla mı yaptılar

Evet sebo doğru sölüyor hemen kalıcaksın arkadaşımda öle oldu onada sağlıksız gebelik dediler 1 ay korundu dr 3 ay demişti ama 1ay korundu 2.ayda hamile kaldı:34:

Teşekkürler canım.. Ben de dedim bu acıya dayanamam ölürüm diye ama insan nelere alışıyormuş :( 6+2 de gittik kalp atışını alamadı doktor.. Haftaya gel yine duymazsak alıcam dedi.. Başka doktorlara gittik onlar da sağlıklı görmedi.. 2 hafta sonra gittik gelişmemiş aynı kalmış 9 hafta olması gerekirken 6 haftada kalmış zaten kalp atışı yok o yüzden aldılar..

Arkadaşa da yazdım kalp atışı hiç oluşmadı o yüzden aldılar.. Vakumla yaptılar canım.. Bilmiyorum gebe kalır mıyım kalsam yine mi böyle olur.. Hayırla olsun inşallah
Kalırsın korkma sen dua et rabbim versin hepimize

öncelikli geçmiş olsun canım, aynı şeyleri bende yaşadım mayıs ayında kürtaj oldum o yüzden doktor 3 ay korunma süresi verdi, 3 ay korundum 3 aydır çalışıyoruz henüz bebeğim gelmedi

şimdi sana tavsiyem bi kere saçma sapan kötü düşünceleri kafandan atacaksın ne demek bi daha bebeğim olur mu, tabi ki olacak,2.si
6 haftalık bebek rahimde çok yer kaplamaz yani doktorunda rahmini çok kazımamışsa çok fazla rahminin yara olduğunu sanmam ben senin yerinde olsam ilk adetimi gördükten sonra çalışmalara başlardım, sen yinede doktorunla görüş o ne derse öyle yap, iyi düşün iyi olsun, ayrıca stresede girme bir kere kalp atışı alınamadı diye bir daha olacak diye bir şey yok, hayırlısıyla daha çok bebişin olur :34:

Canım önce suni sancı verdiler çok kötü sancı çektim kürtaj kolay olsun diye vermişler.. Sizlerden güzel şeyler duydukça çok ümitleniyorum ya iyi ki varsınız ölü gibiydim iki hafta yeni yeni toparlıyorum kendimi.. İnşallah güzel haberler olur da paylaşırım sizinle..

vakumla olunca vermezler belki bekleme süreci kazımada rahim toplansın diye veriyolar tabi dr bilir iyisini

olur canım yine niye olmasın ama sen yinede dr istemesede kan pıhtılaşması trioid gibi ufak testleri yaptır derim ben

Troid yapıldı ama pıhtılaşmayı bilmiyorum doktor zaten öyle bişi olsa testlerde görürdük dedi.. Olabilir ilk gebelik dedi.. Rabbim nasip etsin keşke tekrardan sağlıklı devam etsin :(

ben onu bilmiyorum kız dur dinleyeyim

başakta çok titiz, derli,toplu olur :1: aman hayırlısıyla olsunda kız, erkek, burç şu bu hepsi yalan :52:

Benim eşim başak derli toplu titizlikten bahseder ama kendi dikkat etmez hiç bide sakar olursaaa benim eşim fena sakarrrr:9: aynen cnm bizimki gır gır şamata laf olsun işte miniğimi yerim bennn uuuuu:16: annem gazetede okumuş çok üzüldüm biri yeni doğmuş bebeği çöpe atmış köpekler kafasını koparmış yemiş allahım akıl fikir ver yarabbim nasıl kıyarlar:5:

Son düzenleme:
Canım önce suni sancı verdiler çok kötü sancı çektim kürtaj kolay olsun diye vermişler.. Sizlerden güzel şeyler duydukça çok ümitleniyorum ya iyi ki varsınız ölü gibiydim iki hafta yeni yeni toparlıyorum kendimi.. İnşallah güzel haberler olur da paylaşırım sizinle..

Troid yapıldı ama pıhtılaşmayı bilmiyorum doktor zaten öyle bişi olsa testlerde görürdük dedi.. Olabilir ilk gebelik dedi.. Rabbim nasip etsin keşke tekrardan sağlıklı devam etsin :(

hep olabilir diyolar canım ama 2.canın gittiğinde kimse bişey diyemiyor benim 2düşüğüm var seni korkutmak için ya da öle olacağı

için söylemiyorum yanlış anlama lütfen ufak testleri dr istemesede yaptırmanı öneririm en azından için rahat eder ben ilkinde

yaptırmadığım için o kadar pişmanım ki tecrübesizlik cahillik kimse akıl vermedi şimdi kendi yaşadıklarımdan ders çıkarıp herkese

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum:6:

öncelikle sana şu sözü yazayım "Sanmaki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlarda var"

toparlan Rabbimin bir bildiği var elbette, sırası vakti değilmiş demek ki, artık üzülme, kendine dikkat et, ilk gebeliklerde yaşanıyor bu durum zaten, doktor benide pıhtılaşma testine göndermemişti, bekliyoruz kuzum elimizden başka bir şey gelmiyor, bol bol dua edip bekleyeceğiz, benim bebeğim bu ay olacak hemde çok sağlıklı :52::34:

hep olabilir diyolar canım ama 2.canın gittiğinde kimse bişey diyemiyor benim 2düşüğüm var seni korkutmak için ya da öle olacağı

için söylemiyorum yanlış anlama lütfen ufak testleri dr istemesede yaptırmanı öneririm en azından için rahat eder ben ilkinde

yaptırmadığım için o kadar pişmanım ki tecrübesizlik cahillik kimse akıl vermedi şimdi kendi yaşadıklarımdan ders çıkarıp herkese

Hangi bölüme gidip yapalım o testleri? Doktoruma genetik incelemeyi de söyledim çok gerekli görmedi.. Pıhtılaşma zaten kanda da belli oluyor dedi.. Gereksiz bi test ççok da uzun sürüyor dedi ne bilim Allah razı olsun inşallah bize de nasip etsin Rabbim tez zamanda sağlıkla..

öncelikle sana şu sözü yazayım "Sanmaki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlarda var"

toparlan Rabbimin bir bildiği var elbette, sırası vakti değilmiş demek ki, artık üzülme, kendine dikkat et, ilk gebeliklerde yaşanıyor bu durum zaten, doktor benide pıhtılaşma testine göndermemişti, bekliyoruz kuzum elimizden başka bir şey gelmiyor, bol bol dua edip bekleyeceğiz, benim bebeğim bu ay olacak hemde çok sağlıklı :52::34:

Nasıl güzel bir söz vallahi çok rahatladım canım ne kadar haklısın.. İnşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik versin beni de benim gibi isteyenleri de içinden ayırmasın..

Evet periciğim sonuçta oluyormuş demek ki niye bidaha olmasınki sağlıklı olur inş 2. ,allah yaşamasını isteseydi hiçbişeycik olmazdı umarım 2.sağlıklı olur:16:

Benim eşim başak derli toplu titizlikten bahseder ama kendi dikkat etmez hiç bide sakar olursaaa benim eşim fena sakarrrr:9: aynen cnm bizimki gır gır şamata laf olsun işte miniğimi yerim bennn uuuuu:16: annem gazetede okumuş çok üzüldüm biri yeni doğmuş bebeği çöpe atmış köpekler kafasını koparmış yemiş allahım akıl fikir ver yarabbim nasıl kıyarlar:5:

offff ya ne kadar kötü birşeyy, aman anlatma böyle şeyleri canım yaa , ben çok etkileniyorum:14:

kuzum inşallah bu sefer seninki çok sağlıklı olacak :16:

Hangi bölüme gidip yapalım o testleri? Doktoruma genetik incelemeyi de söyledim çok gerekli görmedi.. Pıhtılaşma zaten kanda da belli oluyor dedi.. Gereksiz bi test ççok da uzun sürüyor dedi ne bilim Allah razı olsun inşallah bize de nasip etsin Rabbim tez zamanda sağlıkla..

Nasıl güzel bir söz vallahi çok rahatladım canım ne kadar haklısın.. İnşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik versin beni de benim gibi isteyenleri de içinden ayırmasın..

Troid ve prolaktin için endokrin bölümü cnm

canım tam olarak bilmiyorum seni yanlış yönlendirmek istemem belkide istediği kan testlerinde vardır öle dediyse genetik test falan

dediği gibi biraz uzun bizinki 3hafta 1ay arasında çıkmıştı 2 ve 2den fazla olunca yapıyolar onu ama gereksiz olduğunu düşünmüyorum:19:

amin kuzum aminnn inşallah:16:

canım tam olarak bilmiyorum seni yanlış yönlendirmek istemem belkide istediği kan testlerinde vardır öle dediyse genetik test falan

dediği gibi biraz uzun bizinki 3hafta 1ay arasında çıkmıştı 2 ve 2den fazla olunca yapıyolar onu ama gereksiz olduğunu düşünmüyorum:19:

Bence de gereksiz değildir ama ne bilim.. Zaten patolojiye gönderiyoruz dedi daha da bişi diyemedim.. Hayırlısı inşallah ikinci bir yıkım yaşamam..

kızlar eğer kürtaj olmasaydım bu ay bebeğim gelecekti ayın sonuna doğru , belki bu ay gelirde bana sürpriz yapar :16:

Yok canım daha pazartesi kürtaj oldum çok yeni.. Haftaya kontrole çağırdı o zamana söyler bişiler sanırım.. Daha ne kadar korunacağımızı da söylemedi...

patolojide mol gebelik olup olmadığına bakıyorlar kuzum, pıhtılaşma yada başka şeye bakmıyorlar bilgin olsun, benim doktorum bana zaten ilk gebeliklerde genellikle karşılaştığını ve pıhtılaşmaya gerek duymadığını söyledi, benim yaşım biraz ileri olduğu için kendim yaptırdım 1 ay oldu henüz sonucu çıkmadı bekliyorum bende:34:

Yok canım daha pazartesi kürtaj oldum çok yeni.. Haftaya kontrole çağırdı o zamana söyler bişiler sanırım.. Daha ne kadar korunacağımızı da söylemedi...

gecmis olsunn peri kanadii.. her şerde bile bir hayir vardir. demekki boyle olmasi sizin icin daha hayirliymis. arkadaslarimda her seyi soylemis zaten. guzel seyler dusun cnm. 2. bebegin saglikli,sihhatli olur insallahh. zaman o kadar hizli geciyorki. bir bakmissin 2. bebek geliyor:34:

bu arada kizlar bebisleriniz agustos dogumlu olacak:21:

Back
X