• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Canım yaa bugün benim ilk defa serviste midem bulandı.. Hamileliğe yormadım ama olmazdıda.. Yoruldum acıktım belki ondan oldu ama iki gündürde söylemesi ayıp beya akıntım var yumurtlama günleri denen günlerde yoktu sarı akıntıydı ama şimdi beyaz şeffaf anlamadım gitti ne bu şimdi diye 17. Sinde adet oldum ben geç yumurtlamamı ki ben ovu testinide bıraktım küstüm ona :62:

inşallah hamilesindir canım benim :21:, bende ovu yapmıyorum zaten, saldım gitti, akıntıdan bende bir şey anlamıyorum kuzum bende sürekli oluyor çünkü :44:

Hamile olarak değerlendirmiyorum dün test yaptım ya olsa çıkardı :))) akıntı aklımı bulandırdı ben iki gündür bıraktım ilişkiyi bitti yum yum diye :9:

Hamile olarak değerlendirmiyorum dün test yaptım ya olsa çıkardı :))) akıntı aklımı bulandırdı ben iki gündür bıraktım ilişkiyi bitti yum yum diye :9:

ben bunu çok söylüyorum da canım sana da söyleyeyim geçen ay 30. günde yumurtladım, bu ay 21. gün daha yumurtlamadım keşke bırakmasan çalışmayı :17:

Yok sen dedin diye üzüldüm zaten iki günüme.. Dün yapaydık bugün üzülmezdim neyse devam artık.. Durmak yok yola devam :52:

hazır herkes gitmişken şuraları derleyip toplayayım bugün çok yoğundu burası, kızlar gelirken çay, kahve, salep, cips, tatlı, pasta, börek, çerez meyve falan getirin hem yiyelim hem sohbet edelim:56::9:

sizin için yeni fotolar ekledimmm bu seferkiler makyajlı :32:

Geldimmm ama eli bosss ve yum. Degerlendirmek icin hidiyirum hemennn:10:
ama bi yeni fotolarina bakacamgrlinlikleymis hemdeee
kizzz yarin ben sana link atarimmm neraklanma anladin seeen
:9::1:

Kizzzzzz :53::53: tassss gibisin beeee
yabanci artisyler varya haniii
bide eda taspinari andirdin bi annn
Gordugum en cekici gelinsin valla gelinligin tenin mukemmelsin abartmiyorum yeminleee:53:

Kim yum zamaminda kixlarrr benay senmi ben bundan bisey goremiyom yaaa fazla
pozisyon cok onemliymis:9:
ben bugun onu uyguluycam:9:
cok etkiliymiss
solryemiyom ama:17:

Kizzzzzz :53::53: tassss gibisin beeee
yabanci artisyler varya haniii
bide eda taspinari andirdin bi annn
Gordugum en cekici gelinsin valla gelinligin tenin mukemmelsin abartmiyorum yeminleee:53:

siz kendinize bakın beee, kimse kendini görmüyor, asıl siz fıstık gibisiniz kığızzzzz :52: bende sizlere bayıldımm bayıldımmm :53::52: kalbiniz gibi sizde çok güzelsiniz canlarım benimm :16::16::16:

fundoşş senin gamzen çok tatlı biraz önce benayımıda gördümm, ayy neyse susuyorumm :30: herkesler çok güzelll :16:

Sorma buranında 5 dk olayı snir etti..
benim anlamadığım 30 -35 günde olunca yumurtlama 21 lere geliyo ben 23 deyim kasık ağrım yok ki karın ağrım var :)) sonracıma 10 günde bebiş yerleşmişmi oluyo :))

siz kendinize bakın beee, kimse kendini görmüyor, asıl siz fıstık gibisiniz kığızzzzz :52: bende sizlere bayıldımm bayıldımmm :53::52: kalbiniz gibi sizde çok güzelsiniz canlarım benimm :16::16::16:

fundoşş senin gamzen çok tatlı biraz önce benayımıda gördümm, ayy neyse susuyorumm :30: herkesler çok güzelll :16:

sen benim dediğime baktın mı :17::30:

Kiz bi kadin adamin kucaginda varrr :9:
ondada sp... direk akar :9:
benim dedimde hayvanlarin yaptigi benaycimmm
direk rahme gidiyomus ole:17:

Sorma buranında 5 dk olayı snir etti..
benim anlamadığım 30 -35 günde olunca yumurtlama 21 lere geliyo ben 23 deyim kasık ağrım yok ki karın ağrım var :)) sonracıma 10 günde bebiş yerleşmişmi oluyo :))

bazen geç döllenme oluyor diyorlar ya kuzum, ama senin dediğin nasıl oluyor o kadarını bilemiyorum

slm kızlar nasılsınız:44:
iyiyi sen nasılsınn

Kiz bi kadin adamin kucaginda varrr :9:
ondada sp... direk akar :9:
benim dedimde hayvanlarin yaptigi benaycimmm
direk rahme gidiyomus ole:17:

:17::17::17: Alahım sen bizi affet, her şey bebek için :9:

Back
X