• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bende servisle gelip gidiyorum zaten servis geç kaldı yollar kötü bide sanayi bölgesinde iş yeri bi anda bütün servisler gidince bide üstüne kar yağınca böyle oluyo akşama napıcaz bakalım :26:

Bu kış öyle ya da böyle geçiyor işte.. Allah kolaylık versin canım..

günaydın canımm

benim servis yok mecbur minibüs-otobüs

günaydın ne yaptınnn :17: işlem tamam mı :17::9:

onu bende duydum :17:bide benim rahmim ters kalp şeklinde :16:öle daha iyi diyolar ama pek denemedik bana öle kıyıdan köşeden kaçıyomuş gibi geliyor :17:

Son düzenleme:
bende servisle gelip gidiyorum zaten servis geç kaldı yollar kötü bide sanayi bölgesinde iş yeri bi anda bütün servisler gidince bide üstüne kar yağınca böyle oluyo akşama napıcaz bakalım :26:

günaydın canımm

benim servis yok mecbur minibüs-otobüs

günaydın ne yaptınnn :17: işlem tamam mı :17::9:

sabooo rüzgar güllerine yakınmısın :9:

sosyalim işlem tamammmmm :32: bu defada incire ve bu şeye rağmen tutmuyosa daha ne diyim :9:

:53::53::53::53: uçukkkkkkk :25::5::43::14:

Neyi duydunuz kızlar neyi denemediniz ben konuyu kaçırdım mı anlamadım :S :17:

ben son bikaç sayfayı okudum eğer doğru anladıysam konuyu tabi o konu hakkında yorum yaptım ama doğru mu anladım kızlar ilk önce ona açıklık getiriyim:9:

Son düzenleme:
onu bende duydum :17:bide benim rahmim ters kalp şeklinde :16:öle daha iyi diyolar ama pek denemedik bana öle kıyıdan köşeden kaçıyomuş gibi geliyor :17:

yapan arkadaşlar anlatsın :17:

Ah canım ya çok zor bilirm.. İstanbul'da ben 2,5 sene Şişli osmanbeyden Ümraniyeye gidip geldim öyle servissiz... Hele ki kışın yaşadığım maceramı hala unutamıyorummmm uuuuuuuuuu.. :))

canım ben küçük bir şehirde yaşıyorum, İstanbul gibi büyük metropollerde yaşayamam sanırım :32:

sabooo rüzgar güllerine yakınmısın :9:

sosyalim işlem tamammmmm :32: bu defada incire ve bu şeye rağmen tutmuyosa daha ne diyim :9:

:53::53::53::53: uçukkkkkkk :25::5::43::14:

inşallah tutacak kuzum, uçuk mu çıktı , ateşim var diyordun ya ondan sanırım :34:

ben son bikaç sayfayı okudum eğer doğru anladıysam konuyu tabi o konu hallında yorum yaptım ama doğru mu anladım kızlar ilk önce ona açıklık getiriyim:9:

O kadar hızlısınız ki hızınıza yetişemiyorum da o yüzden meraklandım birazdan da çatlicam sanırım hadi söyleyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :9::17:

O kadar hızlısınız ki hızınıza yetişemiyorum da o yüzden meraklandım birazdan da çatlicam sanırım hadi söyleyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :9::17:

yaptığın pozisyonun tam tersi pozisyon canım :17:perinin yaptığı pozisyonu nerden biliyosam :9:

hayvanlar yapıyo ya canım anla sen gerisiniii :17:

yapan arkadaşlar anlatsın :17:

canım ben küçük bir şehirde yaşıyorum, İstanbul gibi büyük metropollerde yaşayamam sanırım :32:

inşallah tutacak kuzum, uçuk mu çıktı , ateşim var diyordun ya ondan sanırım :34:

:50::50::50::50::50::50::50:

ayyy evet yaaa uçukkkk bir bu eksikti

çatlama kızz 1-2 sayfa önce bahsettik ordan bak yazamam yaa daha :17:

yaptığın pozisyonun tam tersi pozisyon canım :17:perinin yaptığı pozisyonu nerden biliyosam :9:

hayvanlar yapıyo ya canım anla sen gerisiniii :17:

Vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... :17::17::17:
Anladım ben sizi... Valla bizde sabit bir pozisyon olmadığı için :17::17::17::17:
Evet onu ben de duymuştum daha iyiymiş.. Ay aman utandım tamam :D:35:

:50::50::50::50::50::50::50:

ayyy evet yaaa uçukkkk bir bu eksikti

çatlama kızz 1-2 sayfa önce bahsettik ordan bak yazamam yaa daha :17:

zovirax diye bi ilaç var canım etkili eczane falan yakınsa al hemen sür, bayağı etkili çünkü

Vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... :17::17::17:
Anladım ben sizi... Valla bizde sabit bir pozisyon olmadığı için :17::17::17::17:
Evet onu ben de duymuştum daha iyiymiş.. Ay aman utandım tamam :D:35:

sabit bir pozisyon yok :53::53::53::9::17:

Back
X