evettttt beeenim ooo
yok kız geldim açıktı yollar
ama erken geldim eve
bugün çok yağsında gidekkkk
inşallah yağar gideriz, ben söyleyip erken kaçıcam sanırım :2: donuyorum hasta olucam
bugünde ayşecann yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettttt beeenim ooo
yok kız geldim açıktı yollar
ama erken geldim eve
bugün çok yağsında gidekkkk
fırsat buldukça yazarsın kuzu aşk olsun
burada yağmıyor, dışarıda buz gibi bi hava var
benimkide alıyor pijamaları bence bu gece kalpli pijamalarını giy, geçen gece ayıcıklı pijamalarına pek konsantre olamıyorum diyor![]()
bizi çok yağdığında 5de çıkarıyolar 1saat önce 10da evde oluyorum çok yağarsa şu anlık burda yok bişey yağmıyo zaten geldik çalışalım bari![]()
bizde pijamayla yapalım daha![]()
Kız ölücem gülmektan Allah iyiliğini versin... Kız daha yeni evliyiz ondan sanırım ya ben de o kadar renklendirme çabası yok o çok meraklı.. Biliyorsun buralar bi de buz gibi.. Popim donuyo bazen
![]()
siz yeniyseniz normal canımmmm bişey demiyorum ama fanteziyede gerek yok ki yeniyken![]()
inşallah yağar gideriz, ben söyleyip erken kaçıcam sanırım :2: donuyorum hasta olucam
bugünde ayşecann yok![]()
yağar yağar coştu buralar geliyo o tarafa doğru
he kızzz puuuu bizeeee
yazın tamamda kışında olmazki üşür insan tabi kız sıcak tutmalı böle zamanda insan kendini
offf çok zor oluyo yaaa her türlü
siz yeniyseniz normal canımmmm bişey demiyorum ama fanteziyede gerek yok ki yeniyken![]()
Kız Allah seni gülmekten ayırmasın e mi bayılcam şimdi he
Çok şirinsiniz ya... Valla anlatsam tam bi hikaye olur he o kadar meraklı Abuuuu kız bi ben yokumdur herhalde kendimi uzaylı gibi hissettim şimdi![]()
Vallahi canım hiç görmediğim şeyleri ondan öğreniyorum.. Ya gözünüzde büyüttüğünüz tahmin ettiğiniz kadar da değiliz yaaaaaaaaa... Böyle ufak tefek şeyler işte.. Ayyy utandım![]()
Sevgili Oğlaklar, 2014 de aileye yeni bir üye katılabileceği gibi, yeni bir eve taşınmak yâda satın almak söz konusu olabilir, yapılmayı bekleyen, yarım kalmış işler için atılım yapabilir, kendiniz için yeni bir başlangıç oluşturabilirsiniz.
![]()
gitmeseydin keşke canım bugün daha kötü
şimdi bişey sölücem funda bana kızıcak bizim kar yağdığı zaman hamilelere izin veriyolar![]()
günaydınnn hoşgeldinn
vardır canım ben yapmıyorum sadece o kadar, kendini de uzaylı gibi hissetme eğer alınmasaydı ve giyilmeseydi o kadar malı üretmezlerdi
anlarız biz anlarız
haydi hayırlısı![]()
Gülme yaa bak utandım :)))))![]()
gitmeseydin keşke canım bugün daha kötü
şimdi bişey sölücem funda bana kızıcak bizim kar yağdığı zaman hamilelere izin veriyolar![]()
bugünde ayşecann yok![]()
senin iş yeri yakın mı canım hadımköye ne kadar yaklaşıyo onu anlıyim diye soruyorumben burda oturmuyorum zaten yağsa eve nasıl gitcem bilmem:26: serviste 2bayanız biz oturup ağırlık yapıyoz erkekler iniyo itiyo
![]()
Günaydın kızlar![]()
Gunaydinn canlarimmmmm
Uyuyakalmisimmm,kendimi ise gec kalmis gibi hissettim![]()
![]()
Sabah sabah baya renkli konular acilmiss,cok guldumm![]()
Gunaydinn canlarimmmmm
![]()
kuzummm keşke gelmeseydinnn aman hasta olma sakınnnn
ayşecanmıııı ayıp ettinnnn o burdaaa
o bizim gibi mudavimi bikere
benim evim yakın canım birde biz ordan eşimle çok geçeriz h.sonları gemzeye çatalca karaağaç filan köylere gezmeye gideriz.
ben avcılardayım şuan geliyo valla coştu iyice
ev ne tarafta
orda hayat duruyo yağdımı yaaa
lizooo çok geri kalıyosunnnnyoğunluğun var gerçi
Gunaydinn canlarimmmmm
![]()
Günaydınnnnnn topiğimizin ennn pozitifff en tatlııııı anne adayııı miniğinle sana günaydınnnnnn![]()
![]()
oyyyy bebiş uyuttu demekkk yoksa sen uyumazdınnn havada karlı ohhhh ne güzellll
hergün yeni bi renkli konu mevcutttt![]()