• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın canım hoş geldiniiiizz nasılsınıııızz

inşallah olmam canom :)) ama şuan pek iyi değilim , başım ağrıyor biraz

:29: ne güzel çok severim yeşillik yerlerde gidip gezmeyi çook , oturduğum yerden uzaklaşmak istiyorum artık

offf baş ağrısııı acaba üşüttünmü öle başlıyo ya genelde c vitamini al canımmm
inşallah birgün bu tarafa gelirsiniz canımmmm keşke taşınsanız :16:

günaydın hoş geldin canım, hep biz mi geç kalacağız az da sen kal :9: okullarda disiplinli öğrenciler olur ya hadi kaçalım dersin ders düşsün yok illa girecem der oda aynı onun gibiydin, neyse ki bugün kırdın zincirlerini :9::9::9:

günaydın canım hoş geldiniiiizz nasılsınıııızz

inşallah olmam canom :)) ama şuan pek iyi değilim , başım ağrıyor biraz

:29: ne güzel çok severim yeşillik yerlerde gidip gezmeyi çook , oturduğum yerden uzaklaşmak istiyorum artık

Sosyalimmmm, su halimde bile beni guldurdunnn:9:
Bugun zincirlerimi kirdimm:9:
ama aksine okuldada cok rahat bi ogrenciydim. Dersleri kirmisligim cok vardirr:9:

Sagol sedom iyi diyelim iyi olalim,sen nasilsinn,nasi gidiyorrrr

Oyyy yerim ben seniii:16:

Ya gece kotu oldum yine, midem bulandi surekli:( kac defa kalktim. Hala var su anda bulanti:( yataktan kalkamadim. Telle yaziyorum simdide. Benim hamilelik pek iyi gecmeyecek heraldee,ablaminda 4. Haftada yogun bir sekilde tum belirtileri baslamistii:( genetik sanirimm bende onun gibi olacamm:((

yaaa bende reflü varyaa bazen olur bu bulantı offf sosyal hayatımı etkilerdi çok zor durumda kalıyordum gerçekten zor canomm:25:

ama yinedeee bende bunları yaşamak istiyorummmmm :9::9::9::9:

:53: kızzz süperrr kızmak değilde ksıkandım :9:
kız benim eski çalıştığım şirkette hadımköyde ( akpınar s. b. duymuşsundur belki ) yeni açılan biyer ordan arsa aldı ben zaten iş uzak diye çıkmıştım evlenince
şimdi adamlar oraya fabrikayı kuracak ama 2-3 seneyi bulacak çok pahalıya aldılar inşaat için bekleyecekler

bana dedi çocuk yap bizde fab. kuralım gelirsin yine istemiyolardı çıkmamı çünkü
bunlarda yazın 15 gün fabrikayı kapıyor herkes tatile nabeeeeeeer :9::9::9:
şartları çok iyi oranında o yüzden ilk hedefim bebişşşş

eşim aradı araç muayeneye gdiyiomuş hadımköye :9::9::9:

benim bu yazdıklarım senelik izinden ayrı şekerim seneye 21günde iznim var sölemesi ayıp :9: ben pek bilmiyorum canım bu tarafları ist. evlendikten sonra geldim zaten evlendim 3ay sonra işe girdimanca gezilicek yerlerini bilirim ben:52:

ama aksine okuldada cok rahat bi ogrenciydim. Dersleri kirmisligim cok vardirr:9:

:9::9::9: bulantıların varmış geçmiş olsun kuzum, ne yapacaksın katlanacaksın artık, sonuçta canından can veriyorsun, fundoşumda yaşasın bizde en kısa zamanda yaşayalım inşallah bu bulantıları :16:

kuzummm keşke gelmeseydinnn aman hasta olma sakınnnn
ayşecanmıııı ayıp ettinnnn o burdaaa :9:
o bizim gibi mudavimi bikere :110:

benim evim yakın canım birde biz ordan eşimle çok geçeriz h.sonları gemzeye çatalca karaağaç filan köylere gezmeye gideriz.
ben avcılardayım şuan geliyo valla coştu iyice
ev ne tarafta
orda hayat duruyo yağdımı yaaa

lizooo çok geri kalıyosunnnn :20: yoğunluğun var gerçi

ewet canım hadımköye yağdığında çıktın çıktın çıkamadın kalırsın :9: kemerburgazda oturuyorum canım ben umarım tanıdık çıkmaz buralardan :18:

offf baş ağrısııı acaba üşüttünmü öle başlıyo ya genelde c vitamini al canımmm
inşallah birgün bu tarafa gelirsiniz canımmmm keşke taşınsanız :16:

iyiyim canım öyle böyle geçiyor işte günler :16:

gelmeyi çok isterim umarım gerçek olur bir gün fundoşum :29:

evet canım aslında çok iyi olurdu ama ne yapayım :5:

keşke burada da öyle olsaaa :25:

büyük şirketlerde oluyo genelde canım nerde çalışıyosun bilmiyorum ama sen gidip gelirken dikkat et ben çok korkarım kayıcam diye:18:

benim bu yazdıklarım senelik izinden ayrı şekerim seneye 21günde iznim var sölemesi ayıp :9: ben pek bilmiyorum canım bu tarafları ist. evlendikten sonra geldim zaten evlendim 3ay sonra işe girdimanca gezilicek yerlerini bilirim ben:52:

:9::9::9: bulantıların varmış geçmiş olsun kuzum, ne yapacaksın katlanacaksın artık, sonuçta canından can veriyorsun, fundoşumda yaşasın bizde en kısa zamanda yaşayalım inşallah bu bulantıları :16:

ewet canım hadımköye yağdığında çıktın çıktın çıkamadın kalırsın :9: kemerburgazda oturuyorum canım ben umarım tanıdık çıkmaz buralardan :18:

iyiyim canım öyle böyle geçiyor işte günler :16:

gelmeyi çok isterim umarım gerçek olur bir gün fundoşum :29:

aman iyi be anladıkkkk :63: :9:

amiiiiiiiiiinnnn sosyalimmmmmmmmmmmm inşallaaah bu ay bizim olsunnnnnn

kemerburgazmııı orasıda farksız yani hadımköyden :9:

sedommm :16: 3 üst sokağıma gelecen en kötü :9: :34:

sedommmmm sosyali gördünmü seeen afeti gelinlik nasıl yakışmış nasıl bi hatun baktınmııı
ten boy pos endam maşalllaaaaahhhh

sedommmmm sosyali gördünmü seeen afeti gelinlik nasıl yakışmış nasıl bi hatun baktınmııı
ten boy pos endam maşalllaaaaahhhh

Yüreği buradan tanıdığım kadar güzel, yüzünde de güller açıyordur eminim:16:

şu instagram a kaydolamadım , yanlış anlamadıysam ilk önce indiriyorsun öyle mi

eğer öyleyse yapamicam canom üzgünüm,

face. eklediğin varsa özelden isim yazarsan bende ekleyebilirim

Son düzenleme:
Back
X