• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

sorsaydın kızz sabah sabah ne içmiş neyin kafasıymış bende ondan istiyorum çünkü :9:

yazık kız sizin hastane karma mı ondan mı yanlış gelmiş:44:

Valla ben yaşlılara üzülüyorum.. Bizdede bi ton saçma sapan insan var geliyo gidiyo eğlencelide oluyo ama. İnsan psikolojisini çözmeye başladık

Oyyy kizlar dusa girecem daha
akinti bende iki gun oldu cok garipti simdi yok
Normal bence yaaa kokusuzsa tabi :9:
bidefasinda benim yum, zamani cok kotu akintim oldu kokulu:17: dr. Sordumusutunce oluyomus

hayyy sizin t nizeeee 4 sayfa t okudum yaaaa :60:

bu saate kadar neden duş alamadın :23::9:

sorsaydın kızz sabah sabah ne içmiş neyin kafasıymış bende ondan istiyorum çünkü :9:

yazık kız sizin hastane karma mı ondan mı yanlış gelmiş:44:

Karma da kuzum adama dis sirasi verilmis yarim saat beklemis gelenlerin 3te 1i en az agzindan pamukla cikiyo hic mi sormadi birine bide atarlaniyo deli :-) ama cok gulduk yaa

Karma da kuzum adama dis sirasi verilmis yarim saat beklemis gelenlerin 3te 1i en az agzindan pamukla cikiyo hic mi sormadi birine bide atarlaniyo deli :-) ama cok gulduk yaa

okuma yazması yoksa nerden bilsin kızz , ama dişlerinden memnun olmasına çok şaşırdım, fındık bile kırıyorum demiş ya:53:

Oyyy kizlar dusa girecem daha
akinti bende iki gun oldu cok garipti simdi yok
Normal bence yaaa kokusuzsa tabi :9:
bidefasinda benim yum, zamani cok kotu akintim oldu kokulu:17: dr. Sordumusutunce oluyomus

hayyy sizin t nizeeee 4 sayfa t okudum yaaaa :60:
Bende sogandan mi acaba demistim cnm o zmn uduttum sanirim ben

Back
X