- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
Test yaptrcm gebelik varmi die , adetime az kaldi, olmadan baksin da, bisi yoksa ona gore konuscm dr la
ok, hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptrcm gebelik varmi die , adetime az kaldi, olmadan baksin da, bisi yoksa ona gore konuscm dr la
Kizlar buarada ayiptir sormasi s ile başlayan zikkimi içen var mi aranizdaa??
Ayol dus aldikkk
kizzz dedim ya spordan gelince arayacak yemek hazirliycam e anca
bu gun asiriya gectik yaaa bugunde siraama hicccc niyetimiz yokkk
Sosyalll dusta aklima ne gekdiii senin ilk hamilelinde
dikkat ettinmi periyodik calismslara
yoksa hesapsizmi oldu bide kac defa oldu![]()
Bi de biz 17. Gunden sonra calismaya ara verdik, vermese miydik , ay kafam karisti, adetten itibaren 8. Ile 17 arasi oldu bu ay, adete kadar mi surseydi ki he ,
Kaç yıllık evlisin canım.. Bencede çok erken sanki.. Benimde ilk bebek düşüncesinde 10 gün gecikmişti.. Sonra oldum regl.. Daha ilk ayındasın ki
Kizlar buarada ayiptir sormasi s ile başlayan zikkimi içen var mi aranizdaa??
Ayol dus aldikkk
kizzz dedim ya spordan gelince arayacak yemek hazirliycam e anca
bu gun asiriya gectik yaaa bugunde siraama hicccc niyetimiz yokkk
Sosyalll dusta aklima ne gekdiii senin ilk hamilelinde
dikkat ettinmi periyodik calismslara
yoksa hesapsizmi oldu bide kac defa oldu![]()
1,bucugu gectik canm, ekimden beri dusunuoz, ama eylul 17 sinden beri teekasim 23 de hapla adet oldm, bakalim bu ay onlem almak amacli erken test yaptrcm o yuzden
İnsallah gelmiştir bebegin belli olmazz bu isler ben bu ay aysemin yolundan gidiyorum her gun calisma şeklinde :) sosyalin t siyle aysenin her gununu birlestirip basariya ulascaz insallahh
Yok canım bende hem s.. Hem i..
Allah'ım yaa bütün teorilerin sonucu bu olmamalıydı![]()
İnsallah gelmiştir bebegin belli olmazz bu isler ben bu ay aysemin yolundan gidiyorum her gun calisma şeklinde :) sosyalin t siyle aysenin her gununu birlestirip basariya ulascaz insallahh
ben kullanmıyorum canım, sen kullanıyorsan yavaş yavaş bırak derim çünkü yumurta kalitesini çok bozuyor, erkektede sperm kalitesini, morfolojisini bozuyor, benim ki içiyor ama benden korktuğu için gizli gizli içiyor
ben orayı kaçırmışım demekki bizde seninle ilgili neler düşündük neler, kınıyorum burdan hepimizi, fundoş masummuş
kız o zaman zır cahildim, ne yumurtlaması, ne t si hiç bir şey bilmiyordum, gün aşırı yaptık ama hatırlıyorum bide totomun altına yastık koyup uyuyordum öyle
Birakamiyorummm ahh ne yapsamm bilmiomm allahin belasi başima bela olduevet biliyorum aynen oyle vee bide benim az uz degill bi paket gunde allah beni naapmasin emii bana gaz verinn gaza ihtiyacim varr :26:
Anladım canım.. Baya bi gecikmiş senin.. Yap bakalım testide ne diyecek doktor bizede söylemeyi unutma.. İnşAllah güzel haberlerle gelirsin
Kizzz havhav en etkilisiymisssss demedi demeee![]()
Birakamiyorummm ahh ne yapsamm bilmiomm allahin belasi başima bela olduevet biliyorum aynen oyle vee bide benim az uz degill bi paket gunde allah beni naapmasin emii bana gaz verinn gaza ihtiyacim varr :26:
Aksamustu sonucu netten ogrenir yazarim hemen, hayirlisi olsun, insaalah bebeklerimiz olsun, yumusacik operiz![]()