• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Bi de biz 17. Gunden sonra calismaya ara verdik, vermese miydik , ay kafam karisti, adetten itibaren 8. Ile 17 arasi oldu bu ay, adete kadar mi surseydi ki he ,

Test yaptrcm gebelik varmi die , adetime az kaldi, olmadan baksin da, bisi yoksa ona gore konuscm dr la

Kaç yıllık evlisin canım.. Bencede çok erken sanki.. Benimde ilk bebek düşüncesinde 10 gün gecikmişti.. Sonra oldum regl.. Daha ilk ayındasın ki

Ayol dus aldikkk:9:
kizzz dedim ya spordan gelince arayacak yemek hazirliycam e anca
bu gun asiriya gectik yaaa bugunde sira:9: ama hicccc niyetimiz yokkk

Sosyalll dusta aklima ne gekdiii senin ilk hamilelinde
dikkat ettinmi periyodik calismslara:9:
yoksa hesapsizmi oldu bide kac defa oldu:17:

yumurtlama illa ortada olacak diye bir şey yok kuzum, geçen ay 30. gün yumurtlamış biri olarak söylüyorum bunu :32:

Kizlar buarada ayiptir sormasi s ile başlayan zikkimi içen var mi aranizdaa??

Yok canım bende hem s.. Hem i.. :9:

Allah'ım yaa bütün teorilerin sonucu bu olmamalıydı :60:

Bi de biz 17. Gunden sonra calismaya ara verdik, vermese miydik , ay kafam karisti, adetten itibaren 8. Ile 17 arasi oldu bu ay, adete kadar mi surseydi ki he ,

İnsallah gelmiştir bebegin belli olmazz bu isler ben bu ay aysemin yolundan gidiyorum her gun calisma şeklinde :) sosyalin t siyle aysenin her gununu birlestirip basariya ulascaz insallahh

Kaç yıllık evlisin canım.. Bencede çok erken sanki.. Benimde ilk bebek düşüncesinde 10 gün gecikmişti.. Sonra oldum regl.. Daha ilk ayındasın ki

1,bucugu gectik canm, ekimden beri dusunuoz, ama eylul 17 sinden beri teekasim 23 de hapla adet oldm, bakalim bu ay onlem almak amacli erken test yaptrcm o yuzden

Kizlar buarada ayiptir sormasi s ile başlayan zikkimi içen var mi aranizdaa??

ben kullanmıyorum canım, sen kullanıyorsan yavaş yavaş bırak derim çünkü yumurta kalitesini çok bozuyor, erkektede sperm kalitesini, morfolojisini bozuyor, benim ki içiyor ama benden korktuğu için gizli gizli içiyor:25:

ben orayı kaçırmışım demekki bizde seninle ilgili neler düşündük neler, kınıyorum burdan hepimizi, fundoş masummuş :9:

kız o zaman zır cahildim, ne yumurtlaması, ne t si hiç bir şey bilmiyordum, gün aşırı yaptık ama hatırlıyorum bide totomun altına yastık koyup uyuyordum öyle

1,bucugu gectik canm, ekimden beri dusunuoz, ama eylul 17 sinden beri teekasim 23 de hapla adet oldm, bakalim bu ay onlem almak amacli erken test yaptrcm o yuzden

Anladım canım.. Baya bi gecikmiş senin.. Yap bakalım testide ne diyecek doktor bizede söylemeyi unutma.. İnşAllah güzel haberlerle gelirsin

İnsallah gelmiştir bebegin belli olmazz bu isler ben bu ay aysemin yolundan gidiyorum her gun calisma şeklinde :) sosyalin t siyle aysenin her gununu birlestirip basariya ulascaz insallahh

Kizzz havhav en etkilisiymisssss demedi demeee :60:

Yok canım bende hem s.. Hem i.. :9:

Allah'ım yaa bütün teorilerin sonucu bu olmamalıydı :60:

bencede bu olmamalıydı :9:

yelizzzz sen bugün beni öldürdünnn gülmekten gözümden yaş geldi valla :9:

ben kullanmıyorum canım, sen kullanıyorsan yavaş yavaş bırak derim çünkü yumurta kalitesini çok bozuyor, erkektede sperm kalitesini, morfolojisini bozuyor, benim ki içiyor ama benden korktuğu için gizli gizli içiyor:25:

ben orayı kaçırmışım demekki bizde seninle ilgili neler düşündük neler, kınıyorum burdan hepimizi, fundoş masummuş :9:

kız o zaman zır cahildim, ne yumurtlaması, ne t si hiç bir şey bilmiyordum, gün aşırı yaptık ama hatırlıyorum bide totomun altına yastık koyup uyuyordum öyle

Birakamiyorummm ahh ne yapsamm bilmiomm allahin belasi başima bela oldu :( evet biliyorum aynen oyle vee bide benim az uz degill bi paket gunde allah beni naapmasin emii bana gaz verinn gaza ihtiyacim varr :26:

Kızlar kaçıyorum ben artık.. Bu hafta akşam bana hiç bişi yaptırmadınız..

İyi sohbetler diyorum herkese ;)

Birakamiyorummm ahh ne yapsamm bilmiomm allahin belasi başima bela oldu :( evet biliyorum aynen oyle vee bide benim az uz degill bi paket gunde allah beni naapmasin emii bana gaz verinn gaza ihtiyacim varr :26:

sen o kadar yapı statiği- mukavemeti derslerini geç o zıkkıma takıl haa hiç yakıştıramadım :20:

Kizzzz benim kocis bile birakti 2 aydir agzina surmuyooo ki kadinin icmesi daha olumsuz etkiliyo
birak yaaa igrenc kokusu siniyo hem herseye

Back
X