Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız canlarım![]()
günaydın canım iyiyim sen nasılsın?![]()
Günaydın herkese
iyisinizdir inşallah kızlar
Fundoşumm nasılsın canım
ayşem sanırım pek iyi değilyoksa gelirdi.
lizimle sosyalde kaçtı sanırım
bende öğleden sonra düzeliyorum
Ben iyiyim canımmmm sende çok yazmaaa anladın seeenburda değil
sosyal yoğunmuş lizoda bi bakıp kaçıyo zaten amma durgun bugün buralar
bende akşam girmemeye karar verdimçok oyalıyo beni eşimdende fırça yedim
![]()
Günaydın kızlarr![]()
fundoşum böyle rahatı senin başına işallah
sabah bayadır giymediğim pantolonumu giydim düğmesini zor kapattımm hatta 2 düğmeli biri kapanmadı![]()
şindi o kadar rahatsızım ki inatla giydim çıktım yaa
sedoş bak sende kaçtın
fundoş az kaldı canım reglinin geçmesinimi beklicen test için ?
Bence sen test yaparsın bizede sölemezsin gibi düşünüyorum![]()
Cnm ben lekelenmeden sonra dayanamayıp yaptım negatif çıktı nette 5.haftada bile çıkmayabilir yazıyor dün okumuştum bende yapmıyorum test bekliyorum öleegünaydınnn ezocannnn
lizooo Allah duysun sesiniii
kızzz dar sıkı şeyler giymee bebek için çok tehlikeliii artık bol şeyler giyin tayt filan giy böle kalınnn yünlülerden uzunda kazak filan çokta yakışır sanaa oyyy
bende boğazlı kazak giydim sanki biri sıkıyo boğazlıyo beni valla öğlende gidip bi kazak alasım var burda mağazada çok
bahane olur diyom lazımdıda ama çok rahatsızım
kız dün folikasit almaya girdim eczaneye girmişken bide test alim dedim
eve girdim yapim dedim ne kaybederim sonrada boşuna yapacan acele etme dedim tuttum kendimi
ne zaman yapsamkiiii siz söleyin
salı bat :18:
günaydınnn ezocannnn
lizooo Allah duysun sesiniii
kızzz dar sıkı şeyler giymee bebek için çok tehlikeliii artık bol şeyler giyin tayt filan giy böle kalınnn yünlülerden uzunda kazak filan çokta yakışır sanaa oyyy
bende boğazlı kazak giydim sanki biri sıkıyo boğazlıyo beni valla öğlende gidip bi kazak alasım var burda mağazada çok
bahane olur diyom lazımdıda ama çok rahatsızım
kız dün folikasit almaya girdim eczaneye girmişken bide test alim dedim
eve girdim yapim dedim ne kaybederim sonrada boşuna yapacan acele etme dedim tuttum kendimi
ne zaman yapsamkiiii siz söleyin
salı bat :18:
Cnm ben lekelenmeden sonra dayanamayıp yaptım negatif çıktı nette 5.haftada bile çıkmayabilir yazıyor dün okumuştum bende yapmıyorum test bekliyorum ölee![]()
bende beklicem günüm geçsin :18::18::18: olcaksada biran evvel olsun hemen şu klomene başlim istiyorum onda takipe alıcak ya
yok oda olmazsa şu filmi çektirim de varsa bişey çıksın istiyorum
normalde hep tayt tunik giyiyorum hatta memurlara yasak olmasına rağmenn burda açılışı ben yaptım herkes giymeye başladı inş başkanın canına tak etmez bigün
bida giymemm pantolon zaten kii
biz kadınlar yeni bişey almak için bahanemiz o kadar çok kiiii
pazar günü yap fundoşum dayanabilirsen, dayanamazsanda en erken cumartesi yap daha erken çok
Rahim filmi demişken bi tanıdığın annesi bi sürü dr gezmiş 12 yıl bebek sahibi olamamış sonra rahim filmi çektirmiş ablama hamile kaldı dedi arkadaş sonrada korunmamış hiç ablası doğduktan sonra nasıl olsa olmuyo diye hemen bana hamile kalmış dedi tüpler açılınca belki seninde öle olur inş kapalı değildir seninki![]()
evet yaaa sizinde o kurallar var ama aşmışsınız ohhh
öle yap canım miniği düşün yazık
ozaman ctesi sabah yapim çünkü eşim afyona gidiyo h.sonu yok annemlerde kalacam gitmeden yapim orda yapıp heyecan yaratmim
bu kadar çalışmanın incirin keçiboynuzunun mükafatı bi testte yapim yani dimi
yaa bu defa çok sıkı çalıştık genelde böle değildi yani buna rağmende olmuyorsa bence bende bi sorun var :44:
he kızzzz bende burda okudum filmden hemen sonra hamile kalan çokkk % 80 miş
o yüzden olmayacaksada biran evvel aşamaalrı geçirimmmm
sen çektirdinmi canım
yap fundoşum yapp sonuna kadar hakkın
inşallah Allahın izniyle bu sefer ikinci çizgiyi görceksin
başta bi inanamıcaksın, koşup bi test daha alcaksın.
ondada ikinci çizgiyi görünce dünyalar senin olcakkk, bikaç gün aptal gibi dolaşcaksın tabiri caizse
ezooo canım sendede mi adet düzensizliği var sen niye yapmıyosun incir kürünü![]()