• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın canlarımmmmm ayşenurum yokkk dün akşam 9 dan beride girmemişşşş inanılır gibi değil
demekki çok rahatsız :5::5::5: inşallah tez zamanda atlatır yaaa offff
lizo maşallahhhh kuzummmm doğuma kadar hiç sıkıntı çekmeyesin inşallaaaah
sedoyla ayşem çok zorlanıyo Allah yardımcısı olsun onların.

Benim belim ve kasığım arada ağrıyo kızlar :44:

Günaydın herkese :16:
iyisinizdir inşallah kızlar

Fundoşumm nasılsın canım :29:
ayşem sanırım pek iyi değil :50: yoksa gelirdi.
lizimle sosyalde kaçtı sanırım :9:

bende öğleden sonra düzeliyorum

gunaydin canlarimm, mide bulantim hic gecmiyorr,hep cikartiyorumm:14: cok halsiz birakiyor beni cikarmakta. yaa mide bulantisina baska ne iyi gelir,ihlamuru hamileyken icmek iyi degilmis. simdi cay iciyorum.
fundam ben 23. gunumde test yaptim. sende 23. 24. gununde yapabilirsin.

yap fundoşum yapp sonuna kadar hakkın :1:
inşallah Allahın izniyle bu sefer ikinci çizgiyi görceksin
başta bi inanamıcaksın, koşup bi test daha alcaksın.
ondada ikinci çizgiyi görünce dünyalar senin olcakkk, bikaç gün aptal gibi dolaşcaksın tabiri caizse :1:

ezooo canım sendede mi adet düzensizliği var sen niye yapmıyosun incir kürünü :51:

Evet cnm yaaa hemde ne düzensizlik korunmadıktan sonrada gecikiyo sanırım ama süt hormonum yüksek

Son düzenleme:
gunaydin canlarimm, mide bulantim hic gecmiyorr,hep cikartiyorumm:14: cok halsiz birakiyor beni cikarmakta. yaa mide bulantisina baska ne iyi gelir,ihlamuru hamileyken icmek iyi degilmis. simdi cay iciyorum.

Limon cnmm limon hemen geçiriyor:34:

O lekelenmeden sonra ben yürüyüşü felan bıraktımm :52: bişey hissetmiyorum ama yinede korktum işte:27:

Yok cnm çektirmedim bende dr mu sölüyo?

test yapmıyomusun ezom

dr. söledi canım bi sorun yok olmalıydı dedi bi takip yapalım bidahaki adete izzleyelim yum. çatlamasını
ondada olmazsa film çekelim tüplere bakalım dedi

ayşemmmmmmmmmmmm :16: miniğimiz annesini çok yoruyoooo çay içmesen canım geçicek canım hep öle gitmezki
leblebidemi kesmiyo
21. gündeyim canımmmm :18:
cumartesi sabahı yapimmm

kızzzzzzzz dünyanın en mutlu insanı olurummmm kendime gelemem günlerce işede belki :9::9:
sen test yaptığında günün geçmişmiydi lizom belirti varmıydı bende erken değilmi belirti için
ben adete 4 gün kala yaptım testi pozitif çıktı. hiç belirti olmadı bi tansiyon düşmesine heves edip yaptım işte :1: herkeste olmayabiliyor belirti :16:

ben hastalandığımda üniversitenin doktoru ilaç yasak ıhlamur iç meyve ye demişti. Ihlamurun zararı olsa dermiydii :53:

test yapmıyomusun ezom

dr. söledi canım bi sorun yok olmalıydı dedi bi takip yapalım bidahaki adete izzleyelim yum. çatlamasını

ayşemmmmmmmmmmmm :16: miniğimiz annesini çok yoruyoooo çay içmesen canım geçicek canım hep öle gitmezki
leblebidemi kesmiyo
cumartesi sabahı yapimmm

cayida ilk defa iciyorum fundam. kahvede sevmiorum zaten. heralde bir bardaktan birsey olmaz. mideme sicak birsey girsin dedim:14: yaa varyaa o kadar halsiz birakiyorki,bogazim tahris oldu artik,cikarirken nasil aciyorr.kkzlar ins. benim gibi olmazsinizzz.
şu limonu deneyeyim. ezomm sagoll
cumartesi yap fundamm testii. ins ikinci cizgiii kendini saklamayacak bu seferrr

test yapmıyomusun ezom

leblebidemi kesmiyo
cumartesi sabahı yapimmm

Yok cnm yapmıyorum 28. Gün lekelenmeden sonra yaptım negatif çıktı:50:

ne kadar iceyim cnm. cayima siksamda olur mu acaba?

Yok limonu kes ye cnm suyunu sıkma eline alıver:34: çayına sılmana gerek yok direk ye

ben adete 4 gün kala yaptım testi pozitif çıktı. hiç belirti olmadı bi tansiyon düşmesine heves edip yaptım işte :1: herkeste olmayabiliyor belirti :16:

ben hastalandığımda üniversitenin doktoru ilaç yasak ıhlamur iç meyve ye demişti. Ihlamurun zararı olsa dermiydii :53:

tamam ozaman cumartesiye karar verildi :9:
evet meyve ye canım c vitamini ve ekşi elma ki yiyosun zaten ama süreklide oda sıkar bulandırır artık mideyi
ıhlamur iyi yazıyo nette ayşem
nane ıhlamur papatya
yemekte yapamıyosun değilmi şimdi

evet meyve ye canım c vitamini ve ekşi elma ki yiyosun zaten ama süreklide oda sıkar bulandırır artık mideyi
nane ıhlamur papatya

Benim kuzenimde 10gün geçince yapmış testi çıkmamıştır diye bakmamış sonra çöpe atmak için bi bakmış kopkoyu çıkmış:9:

Son düzenleme:

Yok cnm yapmıyorum 28. Gün lekelenmeden sonra yaptım negatif çıktı:50:

Yok limonu kes ye cnm suyunu sıkma eline alıver:34: çayına sılmana gerek yok direk ye

nane ıhlamur papatya

lizom bende nette okudum,ihlamur iyi geliyor diye. ama ablam sakin icme dedi. bitki caylarinin hepsi yasak dedi. doktoru demis. neyse limon iyi geldi sanki. iki kucuk parca yedim.
vala hemen kolay yemekler yapiorum cnm. mide bulantim gecse bu kadar sarsilmayacam:14:

fundoşum böyle rahatı senin başına işallah :1:
sabah bayadır giymediğim pantolonumu giydim düğmesini zor kapattımm hatta 2 düğmeli biri kapanmadı :1:
şindi o kadar rahatsızım ki inatla giydim çıktım yaa :9:
sedoş bak sende kaçtın
fundoş az kaldı canım reglinin geçmesinimi beklicen test için ?
Bence sen test yaparsın bizede sölemezsin gibi düşünüyorum :1:

lizimmm canım, formu açık sanıyorum bir bakıyorum kapanmış :1: nasılsın canım iyisindir inşallah

sana katılıyorum fundoş konusunda, yapıp bize söylemeyebilir bu cadı :9:

ayşem sabah kalkmadan önce tuzlu kraker yiyin, sonra yataktan kalkın diyorlar , ben şimdi kraker ve elma yedim rahatladım

ezo sana da günaydın :3:

cayida ilk defa iciyorum fundam. kahvede sevmiorum zaten. heralde bir bardaktan birsey olmaz. mideme sicak birsey girsin dedim:14: yaa varyaa o kadar halsiz birakiyorki,bogazim tahris oldu artik,cikarirken nasil aciyorr.kkzlar ins. benim gibi olmazsinizzz.
şu limonu deneyeyim. ezomm sagoll
cumartesi yap fundamm testii. ins ikinci cizgiii kendini saklamayacak bu seferrr

Benim kuzenimde 10gün geçince yapmış testi çıkmamıştır diye bakmamış sonra çöpe atmak için bi bakmış kopkoyu çıkmış:9:

bebişte beslenemicek yaaa bişey yiyemiyosun diye :5:
inşallah canım az kaldı bakalım belimde garip bi ağrı var ama taş gibi sanki duruyo orda

10 günmüüü vaybeee
kız sende yap birdaha

lizimmm canım, formu açık sanıyorum bir bakıyorum kapanmış :1: nasılsın canım iyisindir inşallah

ayşem sabah kalkmadan önce tuzlu kraker yiyin, sonra yataktan kalkın diyorlar , ben şimdi kraker ve elma yedim rahatladım

ahh sedomm benim sabah uyanma diye bi olayim kalmadiki. gece saat basi kalkiyorum. cubukta yiyorum kalkmadan ama nafile hepsi cikiyor. elmayi kestim basucuma koydum. onlarda ayni sekilde cikiyor. yok bole bi bulanti:14:

kız yok yaaaa :9::9: sölememmi yetiştiririm hemennnnnn

lizom bende nette okudum,ihlamur iyi geliyor diye. ama ablam sakin icme dedi. bitki caylarinin hepsi yasak dedi. doktoru demis. neyse limon iyi geldi sanki. iki kucuk parca yedim.
vala hemen kolay yemekler yapiorum cnm. mide bulantim gecse bu kadar sarsilmayacam:14:

Limon iyi gelir cnm bulandıkca yee:34:

Gümaydın cnm:3:

bebişte beslenemicek yaaa bişey yiyemiyosun diye :5:
inşallah canım az kaldı bakalım belimde garip bi ağrı var ama taş gibi sanki duruyo orda

10 günmüüü vaybeee
kız sende yap birdaha

Evet cnm 10 gün ilk gebeliğiydi belirti ne bilemiyodu düşük yaptı ikincide eşine ben hamileyim çalışmaya gerek yok demişş:9: bizde belki bilemiyoruz kızz fundoşş:44:

ahh sedomm benim sabah uyanma diye bi olayim kalmadiki. gece saat basi kalkiyorum. cubukta yiyorum kalkmadan ama nafile hepsi cikiyor. elmayi kestim basucuma koydum. onlarda ayni sekilde cikiyor. yok bole bi bulanti:14:

Back
X