• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ayyy inşAllah kızlar çok isterim ama pek sanmıyorum ben.. Değerleri bi alayım elime ki cuma veriyormuşlar..

Devlet hastanesi ile olan kısmı bilen yok mu ki ? İlla randavu şartmı yav :9:

Canim ben birkez gidip sormustum kan testi icin once doktordan randevu alman lazim
Doktorun istemesi lazim tahlili demislerdi.oyuzden hic gitmedim valla gidip ozelde 10 lira verip yaptiriyorum

Ayyy inşAllah kızlar çok isterim ama pek sanmıyorum ben.. Değerleri bi alayım elime ki cuma veriyormuşlar..

Randevu gerekmiyodur bnce ya ozelde de yapiyolr hemen aliyosun sonucu 20 tl fln 3 4 saatte aliyomussun cnmm

kızlar çok sağolun beni merak etmişsiniz iyi ki sizin gibi arkadaşlarım var hepinizi çok seviyorum:16:
cansucum , hati bulutçuğum çok geçmiş olsun, inşallah bi daha ki sefere olur
fındoş hastamı olsun kız, ben daha olmadı

sonuçlarım güzel çıktı kızlar, bi değerde bi problem çıktı, doktor iğne kullanmasanda olur dedi ama jinekoloğa daha gitmedim ama rahatladım ohh bee bundan sonra bebeğimi daha rahat bekleyebilirim:16:

kızlar çok sağolun beni merak etmişsiniz iyi ki sizin gibi arkadaşlarım var hepinizi çok seviyorum:16:

sonuçlarım güzel çıktı kızlar, bi değerde bi problem çıktı, doktor iğne kullanmasanda olur dedi ama jinekoloğa daha gitmedim ama rahatladım ohh bee bundan sonra bebeğimi daha rahat bekleyebilirim:16:

Gozun aydin sosyalimmmmmmm :16: o problem de cozulur insallahh

Ohhh iyi cnmm süper sevindim :16:
Hangi degermis o cnm e2 flnmi
Bizde seni seviyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolun kızlar faktör v de bi sorun çıktı ama çok öenmli değilmiş :16: ayy rahatladım yaa çok sağolunn

Kız sosyall hadi gözün aydın canım sevindim adına haydi bakalım gelsin bebişler ;)

sağolun kızlar faktör v de bi sorun çıktı ama çok öenmli değilmiş :16: ayy rahatladım yaa çok sağolunn

Kuzum sen zaten daha once hamile kaldigin icin bizimkiler gibi belirsiz degil durumun.En azindan hamiş kalabildigini biliosun.Bide bize baksanaa ne oldugu belirsizz :19:
Ben de bi ameliyat icin resmen ölümden döndümm yapişikliklar vardi giderildi tuplerim acildi vs ama baksana hala tik yokk

Oğluşuma yemeğini yedirip geldim...
yorumlarınız için saolun kızlar
insan anlatınca daha bi rahatlıyo sanki

Ay cnm bebis yoksa da olsydin en azindn baslardn klomene
Afiyet olsun cnm
Sosyalllllll

Canim ben birkez gidip sormustum kan testi icin once doktordan randevu alman lazim
Doktorun istemesi lazim tahlili demislerdi.oyuzden hic gitmedim valla gidip ozelde 10 lira verip yaptiriyorum

Twitter inz varmi kizlar bana ozelde n yazsaniza ekliyim

canım olumsuz düşünme pozitif düşün pozitif olsunnnn :16:
hiç bilgim yok devletle ilgili ama kzlarrrr özelde 10 tl - 20 tl miii ben 45 e yaptırmıştım :5:

twincim aynen yaa ama başlamıyorrrr gittim wc azıcık çamur gibi yuvarlak leke var :53:
ayrıca twiterden ekle canım burdaki adımı yaz devamını gmailde ara :34:

sosyalimmmmmmmmmm bizde seni çok seviyoruzzzz başkanımızzzz :16:
ben hasta olmadımmm dün iki damla kahve bugünde öleeee :44:

ohhhhh gözümüz aydınnnnn hemen git doktoraaa ve klomene başla sorun olmazsaaa acil git lütfen geç kalmaaa

ya ben hiç doktora görünmedim ters bişi söyleyecek korkusuyla ilk nereye gitmem lazım ne yapıyolar bi anlatın hele
bileyimde ona göre gideyim artık gitmem istiyorum korkumu yenip :18::18:

Kız sosyall hadi gözün aydın canım sevindim adına haydi bakalım gelsin bebişler ;)

sağol canım inşallah daha fazla beklemeyiz:16:

Kuzum sen zaten daha once hamile kaldigin icin bizimkiler gibi belirsiz degil durumun.En azindan hamiş kalabildigini biliosun.Bide bize baksanaa ne oldugu belirsizz :19:
Ben de bi ameliyat icin resmen ölümden döndümm yapişikliklar vardi giderildi tuplerim acildi vs ama baksana hala tik yokk

zamanı var canım ona bakarsan bende 18 mayısta kürtaj oldum bak kaç aydır gelmiyor, ama içimde hiç kötü duygular yok biliyor musun ne kendimle ilgili ne de sizinle ilgili inşallah bebeklerimiz gelecek yakın zamanda :32:

canım olumsuz düşünme pozitif düşün pozitif olsunnnn :16:
hiç bilgim yok devletle ilgili ama kzlarrrr özelde 10 tl - 20 tl miii ben 45 e yaptırmıştım :5:

twincim aynen yaa ama başlamıyorrrr gittim wc azıcık çamur gibi yuvarlak leke var :53:
ayrıca twiterden ekle canım burdaki adımı yaz devamını gmailde ara :34:

sosyalimmmmmmmmmm bizde seni çok seviyoruzzzz başkanımızzzz :16:
ben hasta olmadımmm dün iki damla kahve bugünde öleeee :44:

ohhhhh gözümüz aydınnnnn hemen git doktoraaa ve klomene başla sorun olmazsaaa acil git lütfen geç kalmaaa

sağol kuzummm

gidecemde adet olamadım daha :52:

ya ben hiç doktora görünmedim ters bişi söyleyecek korkusuyla ilk nereye gitmem lazım ne yapıyolar bi anlatın hele

jinekoloğa git kuzum önce adetin 3. gün yapılan hormon testlerine baksınlar sonra adetin bitsin alttan muayene olursun, doktorun ona göre bi yol çizer korkma :34:

bir kadın doğumcuya git canım anlat böle böle derdini ne var e yoksa
oda bakacak alttan sorun varmı hormon testleri isticek.. sonuca göre değerlendiricek.

sağol kuzummm

gidecemde adet olamadım daha :52:

jinekoloğa git kuzum önce adetin 3. gün yapılan hormon testlerine baksınlar sonra adetin bitsin alttan muayene olursun, doktorun ona göre bi yol çizer korkma :34:

bir kadın doğumcuya git canım anlat böle böle derdini ne var e yoksa
oda bakacak alttan sorun varmı hormon testleri isticek.. sonuca göre değerlendiricek.

kist çıkarsa ne der peki ?? sizi doktor yerine koyuyorum :1::1:
söyleyecveklerini bilmem lazım amannn ne zor iş ya
biraz önce oğlumun sınıfından bi veli ikinci yokmu daha dedi ugrasıyorum dedim başka bi velinin hamile oldugunu söyledi insanlar ne çabuk hamile kalabiliyo ya delirecem

kist çıkarsa ne der peki ?? sizi doktor yerine koyuyorum :1::1:
söyleyecveklerini bilmem lazım amannn ne zor iş ya
biraz önce oğlumun sınıfından bi veli ikinci yokmu daha dedi ugrasıyorum dedim başka bi velinin hamile oldugunu söyledi insanlar ne çabuk hamile kalabiliyo ya delirecem

ya biz napalım senin yine evladın var ikincide olur biz aylar hatta senelerdir bir kere hamile kalmak için uğraşıyoruz :5:
ne kadardır olmuyo senin canım ?

ben kararlıyım ama ilkini doğurim hiç korunmıycam ikinci ne zaman gelirse :37:

ya biz napalım senin yine evladın var ikincide olur biz aylar hatta senelerdir bir kere hamile kalmak için uğraşıyoruz :5:
ne kadardır olmuyo senin canım ?

ben kararlıyım ama ilkini doğurim hiç korunmıycam ikinci ne zaman gelirse :37:

walla canım ilki için sadece 8 ay bekledim ama ikinci sanırım 2 yıl oldu yada gecti artık saymıyorum... bende diyorum ki birinci oldu da ikinci neden olmuyo herkesin kendine göre haklı bi yeri var tabi kii ben Rabbimden önce sizler için istiyorum zaten o duyguyu tatmanız için sonra Rabbim bana versin bende oğlumun çok istediğini bildiğim için istiyorum..

walla canım ilki için sadece 8 ay bekledim ama ikinci sanırım 2 yıl oldu yada gecti artık saymıyorum... bende diyorum ki birinci oldu da ikinci neden olmuyo herkesin kendine göre haklı bi yeri var tabi kii ben Rabbimden önce sizler için istiyorum zaten o duyguyu tatmanız için sonra Rabbim bana versin bende oğlumun çok istediğini bildiğim için istiyorum..

8 aymı hımm yine epey sürmüş canımm bende hemen olmuştur diye düşündüm.
canım oğlun okula gidiyomuş çok yaş farkı bende sevmiyorum yani kardşler beraber byüsün istiyorum
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınn oğlun abi olur :16:
ama dr. git ihmal etme derim 2 yılda uzun bi süre

Back
X