• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

canlarım hepiniz iyisiniz inşallah ,ben çok yoruldum bugün

sosyalim çook sevindim canımm temiz çıkmış tahlilin gözün aydın :16:
Ayşemm eşin rahatsızmış geçmiş olsun bitanemm sende dikkat et kendine, ben düne göre daha iyiyim ,bulantım çok oldu ilacımı evde unutmuşum ama şimdi daha iyiyim ,sende iyisindir umarım :109:

Cansucum canım hayırlısı olsun hakkında , benim testte 1 saat sonra çıkmıştı , herkeste aynı olmuyor demek ki inşallah hepiniz bu ay verirsiniz o güzel haberleri :49::emir_bebek:

Lizim de hiç gelmemiş bugün

fundoşş 5 gün sonra mı başlayacaksın klomene , klomen tüplerlemi ilgiliydi hiç bilmiyorum :44: Inşallah bu ay gelir minikleriniz :16:
Benayy sanırım o sensiin çok tatlısınn kuzum , maşallah :16:

Twin , yeliz , hkbinici, ezo ,fatma sizlerde iyisinizdir inşallah :103:
evet canım her test bir olmuyormuş onu anladık inşallah kuzum benim inşallah bu ay olur:16:

bak şimdi yumurtaların 18-20 mm olursa sana çatlatma iğnesi verecek sen onu göbekten yapacaksın, 36 saat sonra ilişki olacak kız kocanda tam gidecek haftayı bulmuş :9:

klomenn böylemii oluyor :53:

canlarım ya Allah yardımcınız olsun ,ama her şey minik için işte en zor şeylere katlanan hep biz bayanlar oluyoruz
maalesef :( dilerimm yeni yılın ilk ayı hepinizin uğuru olur:16:

Kuzum ben ilactan sonra kontrole gittigimde igne vermemisti bugun yada yarin catlar demisti.e catladiktan sonra 24 saat kadar da yaşadigini dusunirsek yetisir herhaldee :23:

bak şimdi yumurtaların 18-20 mm olursa sana çatlatma iğnesi verecek sen onu göbekten yapacaksın, 36 saat sonra ilişki olacak kız kocanda tam gidecek haftayı bulmuş :9:

evettt ozaman tamammmm
he kızzzz sözde geçen hafta gidiyodu sonra bu hafta dediler
bende ablamalrla buna göre plan yaptım hep
şimdide diyo ocağın ilk haftası gidiliyomuş
zorunlu bide toplantı ankaradan genel müdür geliyomuş
ayyy bayılacammm :24:

inş. 36 saat sonra der:18:

Kizlar yazamadm yine cekmiyodu net. :25:
Sed cnm iyiym sagol inss hemen atlatrsn tatlim
Fundos gece yada sabah gelir o zmn kirmizilar 5 gun klomen kullanicksn eger buyumsse catlatma ignesi olck bu sefer olck inaniyorum cnm twitter de ariyim seni ozmn:16:
Ben galiba grip oluyorum ayaklar bu bogazim agriyo :2:

kızlarrrrrrrr çok fenayımmm şoktayımmmmm :5::5:
ben klomene ctesi başlıyorum 5 gün kullanıp 2 gün ara verip dr. gidiyorum
ve bu ctesiye geliyo
benim eşim o hafta cumadan afyona gidiyo pazar gece dönecek şirketin tatiline
ayyy bana bişeyler oluyooooo

inşallah 36 saat sonra çalış der bakıpta :14::14::14:

yanlış okumuşum canım ya , gitmese eşin olmaz mı ?

Canlarım hepiniz iyisiniz inşallah ,ben çok yoruldum bugün

ayşemm eşin rahatsızmış geçmiş olsun bitanemm sende dikkat et kendine, ben düne göre daha iyiyim ,bulantım çok oldu ilacımı evde unutmuşum ama şimdi daha iyiyim ,sende iyisindir umarım :109:

cansucum canım hayırlısı olsun hakkında , benim testte 1 saat sonra çıkmıştı , herkeste aynı olmuyor demek ki inşallah hepiniz bu ay verirsiniz o güzel haberleri :49::emir_bebek:

lizim de hiç gelmemiş bugün

fundoşş 5 gün sonra mı başlayacaksın klomene , klomen tüplerlemi ilgiliydi hiç bilmiyorum :44: inşallah bu ay gelir minikleriniz :16:
benayy sanırım o sensiin çok tatlısınn kuzum , maşallah :16:

twin , yeliz , hkbinici, ezo ,Fatma sizlerde iyisinizdir inşallah :103:

canlarım ya Allah yardımcınız olsun ,ama her şey minik için işte en zor şeylere katlanan hep biz bayanlar oluyoruz

sedommmmm senin konuya dalışını özet geçişini yerimmmm :16:
klomene cumartesi başlıyorum canım yumurta geliştiriyo bu klomen canım tüple ilgili değil
iğneye gerek duymayabilir sedommm yum. çapına bağlııı
benim hala aralıkta umudum vardı ziraaa aralıktan sayılcak yine ocakta öğrensemde :16:
ama bu afyon seyahati :19:

Fundos gece yada sabah gelir o zmn kirmizilar 5 gun klomen kullanicksn eger buyumsse catlatma ignesi olck bu sefer olck inaniyorum cnm twitter de ariyim seni ozmn:16:

yanlış okumuşum canım ya , gitmese eşin olmaz mı ?

tamam canım bekliyorum bulamazsan özelden yaz ben eklimmm

sedommm daha bir yıllık bile değil şirkette çok disiplinli firma
gitmek zorundaa genel müdürde geliyo ülke çapında her müfettişin gitmesi gerekiyomuş :44:

kuzummm evetttt cumatesi başlıyorummm aaa 5 gün kullanıp 2 gün ara sonra gidiyosun dr. a
şimdiden alim randevumu değilmi birde yoksaaa cumartesiye denk geliyooo ultrasonum :53: iğne demediii ayşemm
bakacak çatlamışsa çalış dicek galibaaa
ona göre hareket edicezzz

sedommm çok yoğunmuş haftaya izne çıkıyo yaaaa
işlerim bitsin gircem dediiii :16:

hk çatlıyo olabilirrrr bu akşamı boş geçmeeee

aysenurum bişi sorcam sana kuzum
şimdi benim bugun sağ tarafımda çok agrı var hareket bile edemiyorum bazen acaba diyorum bugunden başlayarak mı çalışmalara başlasam yoksa gec mi kaldım

Hkcanim benim yumurtladigim gun sag kasigim cok agrimisti. Sen bu geceyi iyi degerlendir:1:

Yaa fundos bizim geline igne vermisti diye hatirliyorum. Hatta kontrole gittiginde bakiyor yumurta yeterli buyukluge gelince igneyi yapiyor ve 24 saat icinde iliski oneriyor. Aklimda bole kalmis.

Iyi diyelim iyi olsun sedommmm,esimde bende gribizz:1:
Idare edioruz iste. Sende izine cikiyormussun. Dinlenirsin evde.biraz kendine gelirsin canimmm

Fundos bulamadım twitterde :1:

Hkcanim benim yumurtladigim gun sag kasigim cok agrimisti. Sen bu geceyi iyi degerlendir:1:

Yaa fundos bizim geline igne vermisti diye hatirliyorum. Hatta kontrole gittiginde bakiyor yumurta yeterli buyukluge gelince igneyi yapiyor ve 24 saat icinde iliski oneriyor. Aklimda bole kalmis.

Idare edioruz iste. Sende izine cikiyormussun. Dinlenirsin evde.biraz kendine gelirsin canimmm

özele gel yavrummmm

beni bul ezo sedo ayşem lizimde var orda :9:

24 saat içindemiiiiiiiiii :53::53::53: yetişşşşşş kocişşşş :10:

ayşemm eşin rahatsızmış geçmiş olsun bitanemm sende dikkat et kendine, ben düne göre daha iyiyim ,bulantım çok oldu ilacımı evde unutmuşum ama şimdi daha iyiyim ,sende iyisindir umarım :109:

cansucum canım hayırlısı olsun hakkında , benim testte 1 saat sonra çıkmıştı , herkeste aynı olmuyor demek ki inşallah hepiniz bu ay verirsiniz o güzel haberleri :49::emir_bebek:

fundoşş 5 gün sonra mı başlayacaksın klomene , klomen tüplerlemi ilgiliydi hiç bilmiyorum :44: inşallah bu ay gelir minikleriniz :16:

iyiyim canım sen nasılsın iyi dinlen izin günlerinde bugünlerinde yorgunluğunu at :34::54:

sağol canım , inşallah erken gelirde bizim minnoşlar sizinkilere arkadaş olurlar:34:

evet canım böyle oluyor, sağol tatlım ağzına sağlık inşallah:16:

evettt ozaman tamammmm
he kızzzz sözde geçen hafta gidiyodu sonra bu hafta dediler
bende ablamalrla buna göre plan yaptım hep
şimdide diyo ocağın ilk haftası gidiliyomuş
zorunlu bide toplantı ankaradan genel müdür geliyomuş
ayyy bayılacammm :24:

inş. 36 saat sonra der:18:

fundoş senin adetin tam başlamadı ki ama lekelenme fazla mı:34:

evet canım her test bir olmuyormuş onu anladık inşallah kuzum benim inşallah bu ay olur:16:
amiin inşallah canım :16:

sağol cnm , salgın var twin , ben bugün biraz daha iyiyim :)

sedommmmm senin konuya dalışını özet geçişini yerimmmm :16:
klomene cumartesi başlıyorum canım yumurta geliştiriyo bu klomen canım tüple ilgili değil
iğneye gerek duymayabilir sedommm yum. çapına bağlııı
benim hala aralıkta umudum vardı ziraaa aralıktan sayılcak yine ocakta öğrensemde :16:
ama bu afyon seyahati :19:

canımm yaa inşallah gelir miniğin ,aralık ya da ocak o güzel haberi kısa sürede verirsin umarım fundoşum, :16::16:

hiç anlamıyorum işin bu kısımlarından canom:44:

afyon seyahatine bir çözüm bulmalısın :30: sen de git beraber, madem gitmesi zorunlu öyle demi olmaz

amiin inşallah canım :16:

sağol cnm , salgın var twin , ben bugün biraz daha iyiyim :)

canımm yaa inşallah gelir miniğin ,aralık ya da ocak o güzel haberi kısa sürede verirsin umarım fundoşum, :16::16:

hiç anlamıyorum işin bu kısımlarından canom:44:

afyon seyahatine bir çözüm bulmalısın :30: sen de git beraber, madem gitmesi zorunlu öyle demi olmaz

Evet cnm ya herkes hasta :2:
Iyi sen iyi ol ya bebis te iyi olsun :16:

oyy geçmiş olsun ayşem , evet çıkıyorum sonunda çok kötü oluyorum özellikle bütün günü meyveyle geçiştiriyorum,midem bulanıyor canım yemekler de bazen kötü oluyor :50: evden de zor oluyor getirmesi, neyse gidebildiği yere kadar artık...
iyiyim canım sen nasılsın iyi dinlen izin günlerinde bugünlerinde yorgunluğunu at :34::54:
evet canım güzelce dinlenmek istiyorum :16:
Saat konusunda emin degilim fundamm. Bak sosyal 36 demis. Ben sadece aklimda kalani soyledim.

Sedoo ya birsey soracam senin bebisin boyunu soylediler mi?

canım bana fasulye kadar dedi :9: verdiği ultrason kağıdına bakıyorum bir şey yazmıyor :34: peki sana söyledi mi ayşem bide midende şişlik var mı ?

Back
X