• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

aminn benayimmm.bebisin temellerini atarsiniz insallahh:16:
bizde ikinci kukumav kuslari olarak evdeyiz cnm:1:

hee iyi bari tek değilimişim :))
benim kocam sevmiyor bi yere gitmeyi.. aileler desen burda değiller gitcez yerimiz yok. o yüzden de yılbaşının bi anlamı yok bizim için :52:

Hoşbulduk canım.. tşk ediyorum.. ben iyiyim işte öğle arası kaçamağı yaptım.. çalışmaya devam..
kesinlikle iflah olmaz.. Rabbim Fatmaya sabır versin gerçekten zor bir durum..

Sende belirti arama canım boşver takılma varsa da belirti yok bebekten değildir de süpriz olsun :9:

Hoşbuldum canım benim.. tşk ediyorum inşAllah yeni yıl bana da bebişimi getirir inşAllah..

funda iki olayı birden yaşıycak ne güzel ya şanslı anam :1:

bizde iki kukumav kuşu evde oturcaz :52:

benim kocam sevmiyor bi yere gitmeyi.. aileler desen burda değiller gitcez yerimiz yok. o yüzden de yılbaşının bi anlamı yok bizim için :52:

benayım gerçekten çok güzel bi duygu kimse unutmuyorrrr bugün olduğu için :52:
hemde özel bi günya heryer ışıl ışıl hareketli cıvıl cıvıl ve ertesi günü tatil çok seviyom :9:

en güzeli ailelerle kalabalık olması canım zaten dışarda zor oluyo güvenli olmuyo bugün birde...
keşke burda olsalardı yaaa

ya benim eşimin facesine virüs girmiş, yetenek sizsinize katıldım diye onunla uğraşıyordum sinir oldum :47:

nasıl anlamadım.. yetenek sizsiniz yarışmasına mı katıldın

yok kuzum yetenek sizsinize katılmadı , öyle virüs girmiş katılmış gibisinden :9:

kız bende doğum günü msj yoğunluğuyla meşguldüm birden atıldım siteden dedim tamam heklediler neyse girdim genee
ablamında öle kız habire video geliyo ondan herkese :1:
uygulamayı silmen gerekiyooo oyun filan

ne yeteneği kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :53:

benim içim titriyor yaaa çok üşüyorummmmm inşallah erken kaçarızzzzz

fundoş ablan yok edebildi mi virüsü

Iyiym cnm yok tatlim korunmuyoryz inss gelmistr bebis bi yumos olusmustu 23 mm dr 1 yil daha tedavi fln onermedi bakalimm

hsg den sonra korunma vermedi mi sana kuzu:44:

Selamm kızlarrr

Yeni yılınımızı kutlayan her arkadaşımın bende yeni yılını kutlamak istiyorum.. İnşAllah yeni yıl bebişsizlere öncelikle sağlıkla, sıhhatle bebiş getirir, bebişlilere de inşAllah hayırlı bi doğum getirsin...

Fundoşum ben gerekli yerden kutladım ama eksik yazdım oraya yazamazdım :1: doğum günün kutlu olsun tekrardan canım.. Yeni yaşın inşAllah tez zamanda sana bebişini getirir.. yeni yıl yeni bir bebek... insanın kulağına ne kadar hoş geliyor..

Fatmacım ya senin o kaynananı alacaksın kazana atıp kaynatcam ama o da eminim fayda etmeyecek.. o nasıl bi insan ya.. ona mı sorcakmışsın erken olup olmadığını yaa sinir oldum.. ağlama canım ya onun için göz yaşı döktüğüne değmez.. boşver.. gelirse de konuşmazsın olur biter.. laf mı soktu sende altta kalma canım.. ağzının payı ver o tipler ondan anlıyor çünkü.. sen sustukça ezmeye çalışırlar.. yazık ya.. bebeğini düşün canım..

benay bize gelin kız, çekirdek çitler burdaki kızların dedikodusunu yapardık :32:

yok kuzum yetenek sizsinize katılmadı , öyle virüs girmiş katılmış gibisinden :9:

fundoş ablan yok edebildi mi virüsü

hsg den sonra korunma vermedi mi sana kuzu:44:

benay bize gelin kız, çekirdek çitler burdaki kızların dedikodusunu yapardık :32:

anaaaaa :9::9::9:

halletti uygulamalardan sildi aynı şeyse sorim işlemleri sırayla

hsg den sonra bide korunma sürecimi varrrrrrrr :53:

fundoşa bebek ve işten çıkma
lizime kolay doğum sağlıklı bebek ve anlayışlı koca
ayşeme kolay doğum sağlıklı bebek ve bulantısız bir yıl
sedoşuma kolay doğum sağlıklı bebek gripsiz bir yıl
fatoya kolay doğum sağlıklı bebek dilsiz bir kaynana
sbryme bebek
ezoya bebek kıskançlığı alınmış koca
yelizime bebek eşinin ailesinden uzak bir yıl
benoşuma bebek ve daha sakin bir iş (yoğunluk açısından)
daisyime bebek
twinime bebek ve kıskançlığı alınmış bir koca
cansuma bebek
evli mutluma bebek
pericanada bebek

ayrıca hepimize sağlıklı, huzurlu, mutlu, bol gülmeli, eğlenceli ve bol bebişli bir sene diliyorum :16:

unuttuklarım varsa kusura bakmasınn :54:

Son düzenleme:
sbryme bebek
daisyime bebek
cansuma bebek
evli mutluma bebek

ayrıca hepimize sağlıklı, huzurlu, mutlu, bol gülmeli, eğlenceli ve bol bebişli bir sene diliyorum :16:

Cansın cannnnnnnn :16::16::16:
inşallaaah seninde ilk denemede hamile kalman dileğimle canımmmmm
en önemlisi huzur, sağlık, mutluluk değilmi başka hiçbişey önemli değil
sevip sevilmek
evde sevgi dolu bir atmosfer oluşturmak karşılıklı anlayışla inşallah yuvamızda huzurumuz hiç bozulmasın kızlarrrrr :54:

Cansın cannnnnnnn :16::16::16:
inşallaaah seninde ilk denemede hamile kalman dileğimle canımmmmm
en önemlisi huzur, sağlık, mutluluk değilmi başka hiçbişey önemli değil
sevip sevilmek
evde sevgi dolu bir atmosfer oluşturmak karşılıklı anlayışla inşallah yuvamızda huzurumuz hiç bozulmasın kızlarrrrr :54:

amin canım, Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın inşallah :16:

reglmi oldun canım yoksa yum. zamanınmı neden yada üşüttünmü
yadaaa hamilesinnnnnnnnnnn :52:

Regl oldum kürtajdan sonra bugün 30. günüm.. Şükür ki olabildim sorunsuz.. Artık geri sayıma daha az günler kaldı Rabbimin de izniyle bir daha ki ay da regl olduktan sonra çalışmalar başlicam... :16:

sbryme bebek
daisyime bebek
cansuma bebek
evli mutluma bebek

Kusura bakıcam ben bana neeee :19:

Kolay değil kaç aydır regl olmuyorsun ondandır canım

Benim hep sancılı ağrılı geçer.. Ağrı kesici almazsam hatta hastaneli serumlu geçer :))

Regl oldum kürtajdan sonra bugün 30. günüm.. Şükür ki olabildim sorunsuz.. Artık geri sayıma daha az günler kaldı Rabbimin de izniyle bir daha ki ay da regl olduktan sonra çalışmalar başlicam... :16:

Benim hep sancılı ağrılı geçer.. Ağrı kesici almazsam hatta hastaneli serumlu geçer :))

benimde bekarken öleydi komaya giriyordum hastaneye kaldırırlardı
evlenince d.k.hapı ile geçti ama bebek için bırakınca yine başladı
geçen hafta içi kusmalar bayılmalar sonucu bi baktım evde yataktayım çok kötüydüüüü
inşallah bidahaki ay olmaz öleee hatta hiç olmasınnn 9 ay nolurrrr :1:

ekledim seni listeye kusura bakma :16:
ağrı kesici al istersen boşuna ağrı çekme :34:

benimde bekarken öleydi komaya giriyordum hastaneye kaldırırlardı
evlenince d.k.hapı ile geçti ama bebek için bırakınca yine başladı
geçen hafta içi kusmalar bayılmalar sonucu bi baktım evde yataktayım çok kötüydüüüü
inşallah bidahaki ay olmaz öleee hatta hiç olmasınnn 9 ay nolurrrr :1:

Ya evlenince geçer diyorlar ya öyle değil ya geçmiyor.. Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım canım hakikaten geçiriyor mu o? Çok geçmiş olsun... İnşallah güzel gönlüne göre 9 ay hiiiç olmazsınnnn hiç sıkıntı yaşamazsın.. Hayırla nasip etsin Rabbim bizlere de.. :54::16:

ekledim seni listeye kusura bakma :16:
ağrı kesici al istersen boşuna ağrı çekme :34:

Aldım canım zaten hafifleyecek az sonra inşallah sağolasın.. :54::54:

Ya evlenince geçer diyorlar ya öyle değil ya geçmiyor.. Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım canım hakikaten geçiriyor mu o? Çok geçmiş olsun... İnşallah güzel gönlüne göre 9 ay hiiiç olmazsınnnn hiç sıkıntı yaşamazsın.. Hayırla nasip etsin Rabbim bizlere de.. :54::16:

Aldım canım zaten hafifleyecek az sonra inşallah sağolasın.. :54::54:

geçmiyor kimide çocuk olunca diyor ondada geçmeyen var
sorma canım yasmin süper bir ilaçtı hem insanın cildi bebek gibi oluyor hemde hiç farketmiyosun bile adet başlamış bitmiş çok rahat geçiriyosun kaç tane doktora gittimse hepsi aynısını söledi senin tek kurtuluşun bu
ama onuda 1 senedir bıraktım işte yum. tembelleştirdi heralde hala tık yok

bende geçn hafta aldım hemde 200 dozluk ağrı kesici ama kesmedi haptan 2 saat sonra fenalaştım :25:

adet sancısını bana söylemeyin çok kötü oluyorum mide bulantısımı dersin, karın ağrısımı dersin resmen ölümlere gidiyorum :25:

geçmiyor kimide çocuk olunca diyor ondada geçmeyen var
sorma canım yasmin süper bir ilaçtı hem insanın cildi bebek gibi oluyor hemde hiç farketmiyosun bile adet başlamış bitmiş çok rahat geçiriyosun kaç tane doktora gittimse hepsi aynısını söledi senin tek kurtuluşun bu
ama onuda 1 senedir bıraktım işte yum. tembelleştirdi heralde hala tık yok

bende geçn hafta aldım hemde 200 dozluk ağrı kesici ama kesmedi haptan 2 saat sonra fenalaştım :25:

Canım zaten bebek düşündüğümüz için o ilaçları kullanamam ama Rabbim nasip eder de bebem olursa sonrasında kullanırım inşallah.. Senin ki de fena oluyormuş.. Rabbim kolaylık vere inşallah..

adet sancısını bana söylemeyin çok kötü oluyorum mide bulantısımı dersin, karın ağrısımı dersin resmen ölümlere gidiyorum :25:

Sanırım çoğumuz bu adet sancısından harabız... Abuuuu...:25:

Girmeye çalışırım yine kızlar eve gidip hazırlanacam
sizleri çok seviyorummmmm iyi seneler canlarımmmmmmmmmmmmm:54:

Back
X