• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kendinmi vuruyon iğneyi
ayyy isticekmi acaba tutucakmı acabaa sen kaç defa yaptın cnımmm tutmadı mııı :18:
Tatlim kendinde vurabilrsn ama sn ilk oldugu icin hastanede yaptr bnde hastanede yaptrmstm
Cnm 2 kere yaptrdm tutmadi malesef cnm
Sen rahat ol cnm inss senn tutar :16:

demii artık büyücek tabii bi tuhaf geliyo işte
fundoşum bi ay deneyip sonraki ay rahim filmi mi dedi
inşallah olur bu ay hiiç gerek kalmaz rahim filmine canım

Tatlim kendinde vurabilrsn ama sn ilk oldugu icin hastanede yaptr bnde hastanede yaptrmstm
Cnm 2 kere yaptrdm tutmadi malesef cnm
Sen rahat ol cnm inss senn tutar :16:

gerçekten tuhaf yani ilginç yaa gün gün büyüyor içinde sonra bi bakıyorsun Allahım nasıl özenmişte yaratmış diyosun o eller ayaklar minicik popiş göz kaş :16:

evet canım ya öle dedi bi yapalım bunu sonra film çekeriz bakalım onda sorunmu var dedi
ama tıkanıklık yoksa zararı oluyomuş onunda yaaa :44:

evet psikoloji çok etkiliyomuş yaaa amaaaan

gerçekten tuhaf yani ilginç yaa gün gün büyüyor içinde sonra bi bakıyorsun Allahım nasıl özenmişte yaratmış diyosun o eller ayaklar minicik popiş göz kaş :16:

evet canım ya öle dedi bi yapalım bunu sonra film çekeriz bakalım onda sorunmu var dedi

Cnm bnde cektrdm ama dr um oyle bisi demedi yani tikaniklik yok olup olmadığını nasil anliyck cnm :16: ins gerek kalmaz

demii artık büyücek tabii bi tuhaf geliyo işte
fundoşum bi ay deneyip sonraki ay rahim filmi mi dedi
inşallah olur bu ay hiiç gerek kalmaz rahim filmine canım

Ay maşallah cnm nasil bir mucizedirki icinde buyuyen bi can var yalniz olmadigini biliyosun Rabbim korusun

bak yine araştırmış araştırmış kurmuşsun :20:
Allahın sana yazdığı günü bekliyosun fundam, bunların hepsi sadece bahanesi olacak.
Herşeye bi neden veren rabbim senin bebeğine de bi neden verecek sonra olacak. Sende şu nedenden olmuyomuş diyeceksin.
İnşalah tez zamanda kavuşursun miniğine canım :16:

bak yine araştırmış araştırmış kurmuşsun :20:
Allahın sana yazdığı günü bekliyosun fundam, bunların hepsi sadece bahanesi olacak.
Herşeye bi neden veren rabbim senin bebeğine de bi neden verecek sonra olacak. Sende şu nedenden olmuyomuş diyeceksin.
İnşalah tez zamanda kavuşursun miniğine canım :16:

yaa sormayın ozaman kloemeni filan bana :1:
hatırlatmayınnnn hemen coşuyommm :9:
ben şimdi bu kez olursa aralıktan sayacam değilmi canım
24 aralık ya reglim
ayyyyyyyyyyyy miniğimmmiiiiii evet nolurrrrrrrr :21:

işler bitti ya canım sıkılıyorrr anam anam :32::32:

ne güzel yaaa iş bekleyen yok başınızda işler durgun diyen yok ben burda çok geriliyorum bu ara durgun yaaa havadan dolayı
hep söylemler var sıkılıyorum
miniğim gelsinde kaçimmmm :31:

yaa sormayın ozaman kloemeni filan bana :1:
hatırlatmayınnnn hemen coşuyommm :9:
ben şimdi bu kez olursa aralıktan sayacam değilmi canım
24 aralık ya reglim
ayyyyyyyyyyyy miniğimmmiiiiii evet nolurrrrrrrr :21:

oyy alındınmı sen kuzumm
evet 24 aralıktan saycan olursa şimdi 1 hafta 3 günlük :16:

ne güzel yaaa iş bekleyen yok başınızda işler durgun diyen yok ben burda çok geriliyorum bu ara durgun yaaa havadan dolayı
hep söylemler var sıkılıyorum
miniğim gelsinde kaçimmmm :31:

bana müsaade dersin aradan sıvışır kaçarsın :33: bi de böyle yap :9:

oyy alındınmı sen kuzumm
evet 24 aralıktan saycan olursa şimdi 1 hafta 3 günlük :16:

bana müsaade dersin aradan sıvışır kaçarsın :33: bi de böyle yap :9:

yok kızzzz ben alınmam kolay kolay ama aklıma geldikçe kurcalıyommm :9:
neeeeeee 1 hafta 3 günlükmüüüü ama çok tuhaf yum. çatlayınca kavuşcak spermle nasıl oluyo yaaaa
Allahım sen ne büyüksünnnnn

sosyalim hemeeeeen vınnnnnnnnnn :10:

yok kızzzz ben alınmam kolay kolay ama aklıma geldikçe kurcalıyommm :9:
neeeeeee 1 hafta 3 günlükmüüüü ama çok tuhaf yum. çatlayınca kavuşcak spermle nasıl oluyo yaaaa
Allahım sen ne büyüksünnnnn

sosyalim hemeeeeen vınnnnnnnnnn :10:

yum gelişiyo ya şuan, o yum senin bebişin olacak zaten. O gelişmese olurmu bebişin :16:
yani iyi bak yumoşuna sev onu şimdiden :16:

Gunaydin canlarim,hepiniz iyisinizdir insallah. Ben bugun annemdeyim.tabletide almaya unuttum. Sizi telden takip edecem ama. Bulantilarim biraz azalsin gelicem araniza.hepinizi opuyorum.

Back
X