O bahsettiginiz filmin fragmanini izledim.O filmi asla izlemem.Hayatta en dayanamadigim şeyy

malum benim 4 tane kizlardesim
Var benden kucuk heralde ondan icim kaldirmiyor etkisinden cikamiyorum
Bundan 3-4 ay once bi akraba erken dogumdan hastanede yatarken bi hafta her gun ziyarete gitmistik.Yanimda yatan bi kiz vardi 16 yasinda kocasi 30 yasindais 3. Düşügunu yapiyordu 3 aylik hamile.Diger hamileliklerinde de doktor duşuk riskin var hep dinlenmen gerekiyor demis kaynanasiyla ayni evde kadin birakmiyormuş dinlensin.Biara kizin abisi geldi kaynanasiyla beraber doktorla kavga ediyolar kizi cikarmak icin doktor anlatiyo anlamiyolar.Ben de dayanamayip bagirmistim siz gerizekalimisiniz anlamiyomusunuz öldürceniz mi kizi diye.Adam bana dedi ki sen benim kardesimi benden daha cok mu duşuncen diye bagirmisti.Ben de demistim ki sen kizkardesini 14 yasinda kac paraya satacak kadar seviyosun sen onu soyle.Bide demistim ki kizim senin kocan 14 yasinda kiza evlenecek gozle baktiysa sen kendi cocuklarini da o adamdan koru cunku o kendi cocuklarina da o gozle bakar hastalik bu demistim.Birbirimize girmistik.Kaynanam fenalik gecirmisti odada

sonra ben disari ciktim hemsireye bagirdim siz nasil polisi aramazsiniz gormuyomusunuz kiz kucuk ve belliki baski yapiyolar sizi şikayet edicem demistim onlar mecburlar aramaya nikahlari falan yok yani.Neyse sonra polis geldi ifade aldi tabi kiz ben kendi rizamla evlendim dedi.Sonra bana dedi ki abla bosuna ugrasma bunlarla Allah bile basa cikamiyor.Benim 3 bebegim de oldu allah onlara daha beterini yaşatsin diye dua ediyorum demisti en cok da benim aileme demisti.Sonra ben bidaha gidemedim oraya icim elvermedi.Kizin kaynanasi benim kv ye demis Allah size yardim etsin gelininiz cok fena