• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yani canmm ozel hastaneler de devletler gibi sgklıdan ucret almicaklar.Yasal degil yani almalari cunku devlet ozel hastanelerin muayene ucreti vs tamamen karşiliyor artik ama hala hastaneler katki payi adi altinda bi guzel dolandiriyolar milleti.Ben antalyanin en iyi ozal hastanelerini biliyorum bi kuruş katki payi almayan

Günaydın kızlarrr
benay kız ne resmi ekliceksin :1:
fundoş ilkokul arkadaşımın kızı çok tatlı demi annesinin aynısı minyatürü baktıkça şaşkınlık geçiriyorum :9:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52:

yelizimmm ciddimisin kızzzzzz
ama sanmıyorum yaaa yapmaz bizim gittiklerimiz ne bilim

lizommmm çok şirinnn maşallah yaaa miniminnacık

Yapamadım olmadı resmi ekledi ama kaydet gibi buraya gönder gibi bişi yok

feysden benle paylaş sadece :27: bende alim buraya eklim senin adına :60:

yaa hiç tadı tuzu yok buraların :25: bi biz ayakta tutuyoz haaaa aşkolsun ama diğer kızlara vallaaa
ayşenurumu saymıyorum o çok zor geçiriyo hamilelini yoksa bırakmazdı

yaa hiç tadı tuzu yok buraların :25: bi biz ayakta tutuyoz haaaa aşkolsun ama diğer kızlara vallaaa

gelmeyenleri listeden çıkartacağım zaten , mazareti olanlar neysede ama diğerlerine bende kırılıyorum, olsun be fundoşum burda kalanlar birbirlerine yeterler

evettttt :118: :118: :118:

canları sağolsun napalımmmm biz çalıp biz söleriz :24:

Gunaydinlaaarrr
Aksamlari da beni cook yalniz birakionuz uleyynnnn

Kızlar bizim kalem badana oluyo çıkmak zorunda kaldım telden giriyorum ya ben belki ondan oldu.. Son kez deniycem olmazsa sana atarım funda

Kizlarr ben galiba grip oluyorum.Yada eşiginden döndüm bilmiom bunu yataktan cikinca anlicam :52:
Dün feci baş agrim vardi ama soguk alginligi agrisi yani.Gece de ateşim cikti sabaha kadar defalarca sirilsiklam olup ustumu degistirdim başlamadan bitmiştir insallah.Sizler nasilsiniz bakiim?
Bide kasiklarim cok agriyor (her zamanki gibi)

Gunaydinlaaarrr

Kızlar bizim kalem badana oluyo çıkmak zorunda kaldım telden giriyorum ya ben belki ondan oldu.. Son kez deniycem olmazsa sana atarım funda

yelizim haklısın canııııım ama akşamları bi girdimmi öle bi oyalıyorkiiiii anlatamammm her işim kalıyo
ama yinede giriyorum genelde
dün kociş afyona gitti gece onu hazırladım filan

benaycım taam bi dene bakem olmadı atıver ben hemen yayınlıyım :27:

Gunaydinlaaarrr

az kaldı akşamları yanındayım yettim gariiii :10:şu kota olayı sınırsız olsun o zaman geleceğim

telden zor olabilir bencede fundoşa at kuzu

Canim telefonunun markasi ne bilmiyorum ama yeni sekme açan bi sunucu kullaniyosan anca oyle yapabilirsin.tek sayfada olmuyor cunku

Kizlarr ben galiba grip oluyorum.Yada eşiginden döndüm bilmiom bunu yataktan cikinca anlicam :52:
Dün feci baş agrim vardi ama soguk alginligi agrisi yani.Gece de ateşim cikti sabaha kadar defalarca sirilsiklam olup ustumu degistirdim başlamadan bitmiştir insallah.Sizler nasilsiniz bakiim?
Bide kasiklarim cok agriyor (her zamanki gibi)

geçmiş olsun canım ya, c vitamini takviyesi al hemen, bizde iyiyiz birileri gelsede muhabbet etsek diye bekliyoruz :9:

Back
X