Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aysee twinn sosyall tesekkurlerr canlarimm ayy bu ayın en mutlu gununu yasiyorum suanda moralim cook yukseldii ayy hadi insallahhh
Bizde dün gece calisma olmustu simdi bugun degil yarin gece yapak demiiii doktor bana saat vermedi cunku gun aşiri dedi sadece
Slm kızlarrrr
Gezmedeydim bugün hiç giremedim o yüzden ohhh maşallah yum patlaması yaşanıyo bu ay topikte çifter çifter gelir bebişlerimiz inş
sen istanbula geldin değil mi kuzu annenleri gördün geldin, çalışma günleri önemli tabi geçen aylarda çalışmayı erken bırakmıştım bu ay bırakmadım bakalım nasıl olacak bu seferde olmazsa doktor yolları göründü bana çünkü bahanem kalmıyor artık![]()
Kizlarrrrrrrr
Doktora gittimm yeni bi doktor gelmiss burda bi hastaneyee bayann ona gittim
Uc tane yumoşş gelişmiş catlama boyuntunda ikisi sagda biri soldaa
Ovitrelle igne verdii hemen vurul kist olusmasin dedi vuruldum ama koldann gobekten yapmadilarr :26: sordum farketmiyo dedi hemsire
Doktor 10 gun boyunca gun aşiri iliski dedii agrilarin cok olur 3 yum oldugu icinn dedii
Ayy cok mutluyum ustumden buyuk bi yuk kalkti bunu halledimce oleyyy
Benim doktor gelsin hususi gidip agzina s..
Ben gitmeye de bilirdim 3 yumurtam heba olucaktii ustune bide kist.Bu kadini da cok begendim artik buna devam edicemm ohhh dunya varmissss![]()
napıyonuz kızlar ben hastaneye gittikten sonra hep kötü oluyorum anca kendime geliyorumgittim öğle arasına yakalandım öğleden sonrayı bekledim mecbur
dört beş tüp kan aldılar bide idrar testi istediler idrar için fazladan bir saat oyalandık çünkü gelmedi bir türlü
sonuçları yarın alıcam ertesi günde doktora gidecem inşallah
![]()
fundoşum gelen giden yokmuş çok şükür inşallah hiç gelmiycek kırmızılar
sosyalcan seninde ufak tefek belirti varmış hadi bakalım fundoşla beraber güzel haberlerinizi alırız inşallah
yelizcan yumoşların 3 taneymiş çalışmalara sıkı hazırlan senden de hayırlı haberler bekliyorumbu arada benim yaptığım iğnede ovitrelle idi
ayşecan,tiwinim,benoş,lizim siz nasılsınız kızlar bi yaramazlık yok inşallah![]()
napıyonuz kızlar ben hastaneye gittikten sonra hep kötü oluyorum anca kendime geliyorumgittim öğle arasına yakalandım öğleden sonrayı bekledim mecbur
dört beş tüp kan aldılar bide idrar testi istediler idrar için fazladan bir saat oyalandık çünkü gelmedi bir türlü
![]()
sosyalcan seninde ufak tefek belirti varmış hadi bakalım fundoşla beraber güzel haberlerinizi alırız inşallah
yelizcan yumoşların 3 taneymiş çalışmalara sıkı hazırlan senden de hayırlı haberler bekliyorumbu arada benim yaptığım iğnede ovitrelle idi
ayşecan,tiwinim,benoş,lizim siz nasılsınız kızlar bi yaramazlık yok inşallah![]()
![]()
Slm kızlarrrr
Gezmedeydim bugün hiç giremedim o yüzden ohhh maşallah yum patlaması yaşanıyo bu ay topikte çifter çifter gelir bebişlerimiz inş
Sosyalcim geldim eet canım.. Bizde çalışmak istedik ama işte babam engel oldu![]()
Bende olmazsa gidicim bide ben baktırıyım?
Yelizcim çoksevindim canım süper haber bu.. Sende funda gibi ikizleri alacaksın inşAllah kucağınaannelerin duaları tutar kız hafi bakalım
![]()
![]()
Fatmacım hoşgeldin canım.. İyice dinlen inşAllah güzel sonuçlar alırsınsın..
hoşbulduk canım dinleniyorum bende şuan hiçbişiy yapmıyorumSosyalcim geldim eet canım.. Bizde çalışmak istedik ama işte babam engel oldu![]()
Yelizcim çoksevindim canım süper haber bu.. Sende funda gibi ikizleri alacaksın inşAllah kucağınaannelerin duaları tutar kız hafi bakalım
![]()
![]()
fatmacanım bi mesajda ne güzel özetlemişsin bütün günüadet belirtisi daha fazla bende kızz karnım çok ağrıyor oldum olacam
hadi bakalım seninde tahlillerin güzel gelsin inşallah doktordan sonra bize yaz mutlaka
![]()
Sosyalcim geldim eet canım.. Bizde çalışmak istedik ama işte babam engel oldu![]()
![]()
![]()
hoşbulduk canım dinleniyorum bende şuan hiçbişiy yapmıyorum
dersimi çalışıp geldim başkanbenimde karnım kasıklarım ağrıyodu hadi bakalım hayırlısı inşallah
![]()
Sagol kuzum hastane insani hasta ediyor
Insss sonuclarin da cok iyi cikar canimm bebis nasil iyimi
Kuzum iyiym sagol valla is guc kosturuyorum![]()
bebişini gördün mü kız![]()
Allah kolaylıklar versin canım
bebiş iyi galiba henüz irtibata geçemedik kendisiyleçarşamba günü sonuçları alıp gidicez doktora o söyliycek o zaman ne durumda olduğumuzu:44:
Masallah minigineecnm iyidr inss mercimegin.kac haftalik oldun kuzum
![]()
inşallah canım benim darısı sana ve bu topikteki diğer kızlara inşallahson adet tarihime göre 10+1 ama doktor doğrusu söyliycektir herhalde bu gidişimizde:44:
Buaradaa
Esim doktorun yaninda;doktor bana tavsiyelerde bulunurkenn pat diye dedi ki;yalniz doktor hanim bizim bi sorunumuz varr eşim kadinlar kulubune cok takiliyooayy ona neysee aptall
Sonra da kadin dedi ki bayanlar orda doktorculuk oynuyolar
Bana meslegimi sordu soyledim.Yani sizin orda kendinize careler aramaniz fikir danişmaniz;benim doktor olarak evde oturup insaat icin proje cizmeye calismam gibi bisey dedi.
Ay ne alaka dedim orasi bi paylasim sitesi herkesin de doktoru var orda kimse birbirine doktorluk yapmio ki dedimm :))
Ama daha once baska bi doktor da beni uyarmisti oraya fazla takilma diyee
Bana ne yaa o cahill cuhela insanlar icin gecerliii biz burdan ilac tedavi tavsiyesi alip uygulamiyoruz kii yoldaş oluyoruzz birbirimizee hıhhh![]()
yok canım ya bebişi tam olarak göremedik daha geçen ay gittiğimde keseyi görmüştük sadece kalp atışını falan da duymadım daha o yüzden çok heyecanlıyım:18::18:
Buaradaa
Esim doktorun yaninda;doktor bana tavsiyelerde bulunurkenn pat diye dedi ki;yalniz doktor hanim bizim bi sorunumuz varr eşim kadinlar kulubune cok takiliyooayy ona neysee aptall
Bana meslegimi sordu soyledim.Yani sizin orda kendinize careler aramaniz fikir danişmaniz;benim doktor olarak evde oturup insaat icin proje cizmeye calismam gibi bisey dedi.
Ay ne alaka dedim orasi bi paylasim sitesi herkesin de doktoru var orda kimse birbirine doktorluk yapmio ki dedimm :))
Bana ne yaa o cahill cuhela insanlar icin gecerliii biz burdan ilac tedavi tavsiyesi alip uygulamiyoruz kii yoldaş oluyoruzz birbirimizee hıhhh![]()
Allah Allah şunlara bak hele sanki biz burda reçete mi yazıyoz birbirimize destek oluyoruz ailelerimizle bile paylaşamadığımız dertlerimizi sıkıntılarımızı burda atıyoruzBuaradaa
inşallah halay çekmeyeli baya oldu ya kurtlandık iyiceOhh kuzum carsamba guzel haberler ver bize cnm
Inss topikte halaylar cekilir..![]()