• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Slm kızlarrrr

Gezmedeydim bugün hiç giremedim o yüzden ohhh maşallah yum patlaması yaşanıyo bu ay topikte çifter çifter gelir bebişlerimiz inş

Aysee twinn sosyall tesekkurlerr canlarimm ayy bu ayın en mutlu gununu yasiyorum suanda moralim cook yukseldii ayy hadi insallahhh
Bizde dün gece calisma olmustu simdi bugun degil yarin gece yapak demiiii doktor bana saat vermedi cunku gun aşiri dedi sadece

Cnm ohhhh boyle keyiflii ol hep kiz tutacakkk bu ay inss
Yarin gece olsun calisma :16:

sen istanbula geldin değil mi kuzu annenleri gördün geldin, çalışma günleri önemli tabi geçen aylarda çalışmayı erken bırakmıştım bu ay bırakmadım bakalım nasıl olacak bu seferde olmazsa doktor yolları göründü bana çünkü bahanem kalmıyor artık :9:

Kizlarrrrrrrr
Doktora gittimm yeni bi doktor gelmiss burda bi hastaneyee bayann ona gittim
Uc tane yumoşş gelişmiş catlama boyuntunda ikisi sagda biri soldaa :52:
Ovitrelle igne verdii hemen vurul kist olusmasin dedi vuruldum ama koldann gobekten yapmadilarr :26: sordum farketmiyo dedi hemsire
Doktor 10 gun boyunca gun aşiri iliski dedii agrilarin cok olur 3 yum oldugu icinn dedii
Ayy cok mutluyum ustumden buyuk bi yuk kalkti bunu halledimce oleyyy
Benim doktor gelsin hususi gidip agzina s..
Ben gitmeye de bilirdim 3 yumurtam heba olucaktii ustune bide kist.Bu kadini da cok begendim artik buna devam edicemm ohhh dunya varmissss :1:

napıyonuz kızlar ben hastaneye gittikten sonra hep kötü oluyorum anca kendime geliyorum:9: gittim öğle arasına yakalandım öğleden sonrayı bekledim mecbur :50:dört beş tüp kan aldılar bide idrar testi istediler idrar için fazladan bir saat oyalandık çünkü gelmedi bir türlü:9::9:sonuçları yarın alıcam ertesi günde doktora gidecem inşallah:16:
fundoşum gelen giden yokmuş çok şükür inşallah hiç gelmiycek kırmızılar:16::16:
sosyalcan seninde ufak tefek belirti varmış hadi bakalım fundoşla beraber güzel haberlerinizi alırız inşallah:16::16:
yelizcan yumoşların 3 taneymiş çalışmalara sıkı hazırlan senden de hayırlı haberler bekliyorum:16::16:bu arada benim yaptığım iğnede ovitrelle idi:34:
ayşecan,tiwinim,benoş,lizim siz nasılsınız kızlar bi yaramazlık yok inşallah:16::16:

Sosyalcim geldim eet canım.. Bizde çalışmak istedik ama işte babam engel oldu :1:
Bende olmazsa gidicim bide ben baktırıyım :1:?

Yelizcim çoksevindim canım süper haber bu.. Sende funda gibi ikizleri alacaksın inşAllah kucağına :1: annelerin duaları tutar kız hafi bakalım :64: :64:

Fatmacım hoşgeldin canım.. İyice dinlen inşAllah güzel sonuçlar alırsınsın..

napıyonuz kızlar ben hastaneye gittikten sonra hep kötü oluyorum anca kendime geliyorum:9: gittim öğle arasına yakalandım öğleden sonrayı bekledim mecbur :50:dört beş tüp kan aldılar bide idrar testi istediler idrar için fazladan bir saat oyalandık çünkü gelmedi bir türlü:9::9:sonuçları yarın alıcam ertesi günde doktora gidecem inşallah:16:
sosyalcan seninde ufak tefek belirti varmış hadi bakalım fundoşla beraber güzel haberlerinizi alırız inşallah:16::16:
yelizcan yumoşların 3 taneymiş çalışmalara sıkı hazırlan senden de hayırlı haberler bekliyorum:16::16:bu arada benim yaptığım iğnede ovitrelle idi:34:
ayşecan,tiwinim,benoş,lizim siz nasılsınız kızlar bi yaramazlık yok inşallah:16::16:

fatmacanım bi mesajda ne güzel özetlemişsin bütün günü:1: adet belirtisi daha fazla bende kızz karnım çok ağrıyor oldum olacam :32::32::32: hadi bakalım seninde tahlillerin güzel gelsin inşallah doktordan sonra bize yaz mutlaka :34:

Sagol kuzum hastane insani hasta ediyor :53:
Insss sonuclarin da cok iyi cikar canimm bebis nasil iyimi
Kuzum iyiym sagol valla is guc kosturuyorum :16:

Slm kızlarrrr

Gezmedeydim bugün hiç giremedim o yüzden ohhh maşallah yum patlaması yaşanıyo bu ay topikte çifter çifter gelir bebişlerimiz inş

hani ev temizleyecektin yoksa dayanamadın kendini dışarı mı attın kız :9:

Sosyalcim geldim eet canım.. Bizde çalışmak istedik ama işte babam engel oldu :1:

Yelizcim çoksevindim canım süper haber bu.. Sende funda gibi ikizleri alacaksın inşAllah kucağına :1: annelerin duaları tutar kız hafi bakalım :64: :64:

baktır baktır geç bile kaldık biz :32::32:

hoşbulduk canım dinleniyorum bende şuan hiçbişiy yapmıyorum:9::9:
fatmacanım bi mesajda ne güzel özetlemişsin bütün günü:1: adet belirtisi daha fazla bende kızz karnım çok ağrıyor oldum olacam :32::32::32: hadi bakalım seninde tahlillerin güzel gelsin inşallah doktordan sonra bize yaz mutlaka :34:

dersimi çalışıp geldim başkan:9::9: benimde karnım kasıklarım ağrıyodu hadi bakalım hayırlısı inşallah:16::16:

Kuzum atlama beni yaa bnde burdayim :54:
Fundos gibi ikizleri alacaksin kucagina demissn Allah soyletmisss kuzum :16:

Sagol kuzum hastane insani hasta ediyor :53:
Insss sonuclarin da cok iyi cikar canimm bebis nasil iyimi
Kuzum iyiym sagol valla is guc kosturuyorum :16:

Allah kolaylıklar versin canım:16:
bebiş iyi galiba henüz irtibata geçemedik kendisiyle:9::9: çarşamba günü sonuçları alıp gidicez doktora o söyliycek o zaman ne durumda olduğumuzu:44:

Ben telefon yuzundenn bazen alinti yapamiyorumm isaretlemeyi yapmiyorr oyuzdenn toplu olarak insallahhhhhhh diyorumm fundoş gibi ikiz haaa :)) hadi insallahh bakalimm

Allah kolaylıklar versin canım:16:
bebiş iyi galiba henüz irtibata geçemedik kendisiyle:9::9: çarşamba günü sonuçları alıp gidicez doktora o söyliycek o zaman ne durumda olduğumuzu:44:

Masallah miniginee :nazar: cnm iyidr inss mercimegin.kac haftalik oldun kuzum :16:

Buaradaa
Esim doktorun yaninda;doktor bana tavsiyelerde bulunurkenn pat diye dedi ki;yalniz doktor hanim bizim bi sorunumuz varr eşim kadinlar kulubune cok takiliyoo :53: ayy ona neysee aptall
Sonra da kadin dedi ki bayanlar orda doktorculuk oynuyolar :53:
Bana meslegimi sordu soyledim.Yani sizin orda kendinize careler aramaniz fikir danişmaniz;benim doktor olarak evde oturup insaat icin proje cizmeye calismam gibi bisey dedi.
Ay ne alaka dedim orasi bi paylasim sitesi herkesin de doktoru var orda kimse birbirine doktorluk yapmio ki dedimm :))
Ama daha once baska bi doktor da beni uyarmisti oraya fazla takilma diyee :53:
Bana ne yaa o cahill cuhela insanlar icin gecerliii biz burdan ilac tedavi tavsiyesi alip uygulamiyoruz kii yoldaş oluyoruzz birbirimizee hıhhh :19:

inşallah canım benim darısı sana ve bu topikteki diğer kızlara inşallah:16::16: son adet tarihime göre 10+1 ama doktor doğrusu söyliycektir herhalde bu gidişimizde:44:

Ohh kuzum carsamba guzel haberler ver bize cnm
Inss topikte halaylar cekilir..:46:

Buaradaa
Esim doktorun yaninda;doktor bana tavsiyelerde bulunurkenn pat diye dedi ki;yalniz doktor hanim bizim bi sorunumuz varr eşim kadinlar kulubune cok takiliyoo :53: ayy ona neysee aptall
Bana meslegimi sordu soyledim.Yani sizin orda kendinize careler aramaniz fikir danişmaniz;benim doktor olarak evde oturup insaat icin proje cizmeye calismam gibi bisey dedi.
Ay ne alaka dedim orasi bi paylasim sitesi herkesin de doktoru var orda kimse birbirine doktorluk yapmio ki dedimm :))
Bana ne yaa o cahill cuhela insanlar icin gecerliii biz burdan ilac tedavi tavsiyesi alip uygulamiyoruz kii yoldaş oluyoruzz birbirimizee hıhhh :19:

Ayy dr a bak den cekememis bizi sanki recete yaziyoruz biz :47:
:1: :1: alla alla bnce cekememis vardir ya egolari yüksek insanlar sanki isine karisiyomusuz gibi :76:

yok canım ya bebişi tam olarak göremedik daha geçen ay gittiğimde keseyi görmüştük sadece kalp atışını falan da duymadım daha o yüzden çok heyecanlıyım:18::18:

kız ne yaptın sen kuzu :53::53::53: kalp atışını daha duymadım mı dedin :53::53::53:

Buaradaa

madem girme diyor kendisinin buradan nasıl haberi varmış nerden biliyormuş doktorculuk oynadığımızı :9::9::9:

Buaradaa
Allah Allah şunlara bak hele sanki biz burda reçete mi yazıyoz birbirimize destek oluyoruz ailelerimizle bile paylaşamadığımız dertlerimizi sıkıntılarımızı burda atıyoruz:19:
Ohh kuzum carsamba guzel haberler ver bize cnm
Inss topikte halaylar cekilir..:46:
inşallah halay çekmeyeli baya oldu ya kurtlandık iyice:9::9:

Back
X