• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

tam matine oldu burası ahh ahh bide hamiş haberimiz gelse tam olacaktı :52:

hoş geldin kuzu

kalırsın kalırsın bak bizde burda beraber bekliyorum iyiyi kötüyü herşeyi paylaşıyoruz zaman daha çabuk geçiyor gibi, bu arada geçmiş olsun Rabbim acını tekrarlatmasın inşallah :16:

:9: ayy evett:6:
topigin canlanmasi lazim. nazar degdi topigimizee:31:
once fundoss,sonraa sosyal,yelizz,peri,twinn,benayyy ve sonrada diger kizlarrdan haber gelecekk :64::64::64::64::64::64: baslayacakk:9:

kötüyü düşünüp kötüyü çağırma canım bidahakinde bebeğini sağ salim kucağına alıcaksın inş:16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn avulasyon testi alıcam yarın denicez bakalım içinde kaç tane oluyo bunların tek tek mi alıyosun hep

ondan korkuyorum ya zaten gözümü cok korkuttular bir kere düşük yaptımmı hep düşük yapmıyomusun doguramazmsın diyolar bir daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum

bende kürtaj oldum ne yapak yani ağlayak mı karalar bağlayığ ağıtlar mı söyleyek , bak kuzu senin önünü açan pozitif olan yorumları dinle gerisini salla gitsin :24:
:54: :54: gel kız öpeyim bende seni..

Senle evet konuşamadık bayadır ama takipteyim :1: bebişinin güzel haberlerini alıyorum ve alacağızda inşAllah..

Sana ben kızın olacak diyorum ama bakalım ne olacak.. Benim tahminler tutmaz :1:

benayın oğlu olacakmış :1::1::1:

ohh masallah herkes buradaaa:23:
kizlar haftasonu kar geliyormussss. hic sevmiyorum şu karii:14:karda yurume ozurluyum. kayip dusuyorum hemenn:9:

ne bileyim canım ya kızlar öyle diyince kendimi çok ihmalkar buldum:17::17:

canım benim adetim düzensizdi zaten geç olurdum hep 28. gün kan testi yaptırmışım onda çıkmış canım:34: bu arada hastanenin sayfasından eski test sonuçlarıma baktım tam tarihi bulmak için:9::9:

Kız funda burda sanırım en uzun bebek bekleyen aday sensin galiba ?
O yüzden herkes için hemen bebek olsun istiyorum.. Günler boşa geçsin istemiyorum ve halay çekelim artık diyorum o yüzde. 5 yumoşla açık ara öndesin :1:

Bendeee ayşemm ama pazar günü gtndüz yağsın kocişimle evde olunca güzeel:1:

hımm fatmam benimde 28. Günüm bugün idrarda yapmadınmı hiç çıkmadı benimm:44:

evettt benay en çok ben:5:

ondan korkuyorum ya zaten gözümü cok korkuttular bir kere düşük yaptımmı hep düşük yapmıyomusun doguramazmsın diyolar bir daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum

Krizantem sen milletin dediğine bakma.. Bi kez oldu diye yeniden olacak değil.. Kötü düşünmek yok.. Olacak inşAllah..
Yaş kaç peki ?
Aytıca ankaralı kocayı götürmende iyi olmuş keşke bende yapabilsem ama nerdeee :)

Yaa ben bu işkenceyi cekmektensee kan testi yaptirmaktan yanayim sonuctaaa adet gunu veya bir iki gun once kesin sonucc yap kurtulll :))

ya yelizim bilmiyorum ki aslında çok haklısın ama insan gelmeyincede bi umutlanıyor ya :25:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn avulasyon testi alıcam yarın denicez bakalım içinde kaç tane oluyo bunların tek tek mi alıyosun hep

internetten al kuzu eczaneden pahalı oluyor

Kizimmm sabahtan kan verseydinn simdiye halay cekiyoduk belkiideee ucu teeeee hamgi topigee varırdı kimbilirrr :))
Ayricaa aslinda senle oyle anlasmistikk kesin net sonuc icinnnn :19:

evet canım ya benim de beyaz akıntılarımda fazlalaştı internetten baktım normalmiş tüm hamilelik boyunca devam edebilir yazıyordu:34::34:

:54: :54: gel kız öpeyim bende seni..

Senle evet konuşamadık bayadır ama takipteyim :1: bebişinin güzel haberlerini alıyorum ve alacağızda inşAllah..

Sana ben kızın olacak diyorum ama bakalım ne olacak.. Benim tahminler tutmaz :1:

sagoll benayimmmm:29: bende kiz hissediyorummm. olsa hic fena olmaz. bakalim 8 gun sonra cinsiyetini ogreniriz belki:1:

yaa bende okudum ama ne bileyim killandim yine. birde herkesin doktoru idrar testi istiyor. benimki istemedi. ondan şeyettimm:1:
sende bebegin kalp atislarini kafana takma cnm. 2 gun sonra duyarsin. hem seninde bulantilarin vardi. bu iyiye isaret.

bende kürtaj oldum ne yapak yani ağlayak mı karalar bağlayığ ağıtlar mı söyleyek , bak kuzu senin önünü açan pozitif olan yorumları dinle gerisini salla gitsin :24:

Krizantem sen milletin dediğine bakma.. Bi kez oldu diye yeniden olacak değil.. Kötü düşünmek yok.. Olacak inşAllah..
Yaş kaç peki ?
Aytıca ankaralı kocayı götürmende iyi olmuş keşke bende yapabilsem ama nerdeee :)

yok ben evlenmeden önce sundum ya izmire gel ya ne sen beni kandır ne ben seni dedim baştan Allah var oda sözünü tuttu ben 23 yasındayım valla bat sorma bilmiyom düzensiz oluyorum

fundoş :12:kaç gün geçti kız benimde hafta sonuna falan ama hiçbi belirtim yok

fundamm sirt agrin devam ediyor muu?

fatmacan hosgeldinn. ya herkesten test istiyolar. benden niye istemediler hic:1: birde senin akintin var mi fatmacan.benim beyaz akintilarim yogunlasti. doktora soyledim ama birsey demedii:44:

Sabom dündü bat:1:

Sırt kasık evet ayşemmm bide şeyyy:17: su gibi akıntı var:44:

Yaa ben bu işkenceyi cekmektensee kan testi yaptirmaktan yanayim sonuctaaa adet gunu veya bir iki gun once kesin sonucc yap kurtulll :))

Evet mantıklı aslında :)

:9: ayy evett:6:
topigin canlanmasi lazim. nazar degdi topigimizee:31:
once fundoss,sonraa sosyal,yelizz,peri,twinn,benayyy ve sonrada diger kizlarrdan haber gelecekk :64::64::64::64::64::64: baslayacakk:9:

Ayy inşAllah canım benim bat şubat taaa önce kızlar peşine ben :1:
Ayaklarını sürüsünler

Kız sosyal bişeyi kırk kez söyleyince olurmuş :1: hayırlısı diyelim seni dövmek istiyorum ama istan olsun istemiyorum :1:

Son zamanlarda zaten erkek beklerde ilgimi çekiyo hayır demem yeter ki gelsin bebiş yada bebişlerim :1: bende ikiz çok istiyorum..

Olsunn bak başı inşAllah sen çekeceksin hiç önemli değil ;) inşAllahta bir ile değil iki ile :1:
Bi taşla iki kuş vurmanı çok istiyorum

birbirinizi buldunuz diye fazla kaynatmayın bakalım ben bi mutfağa kadar gidip geliyorum bi kahve yapıyim kendime kocada yok

ohhhh sefam olsun tv de benim pc de :32:

Kizimmm sabahtan kan verseydinn simdiye halay cekiyoduk belkiideee ucu teeeee hamgi topigee varırdı kimbilirrr :))
Ayricaa aslinda senle oyle anlasmistikk kesin net sonuc icinnnn :19:

evet ilk oyle karar verildi ama sonra ignenin etkisi uzun surebilir dendi. o yuzden bekleme karari alindi. ama sonra 5 gun ust uste test yapilmaya karar verildi. aslinda en guzeli hic tepkisiz beklemekti. ama biz bunu beceremiyoruz maleseff:1:
fundosss kizz test yaptin mi yoksa bugunn:51:

Evet mantıklı aslında :)

Ayy inşAllah canım benim bat şubat taaa önce kızlar peşine ben :1:
Ayaklarını sürüsünler

Kız sosyal bişeyi kırk kez söyleyince olurmuş :1: hayırlısı diyelim seni dövmek istiyorum ama istan olsun istemiyorum :1:

Son zamanlarda zaten erkek beklerde ilgimi çekiyo hayır demem yeter ki gelsin bebiş yada bebişlerim :1: bende ikiz çok istiyorum..

Olsunn bak başı inşAllah sen çekeceksin hiç önemli değil ;) inşAllahta bir ile değil iki ile :1:
Bi taşla iki kuş vurmanı çok istiyorum

bak benim kızım olursa seninde oğlun değiştiririz :9:

o normal eger hamileysen bende hamile oldumu cok akıntım geldinde anlamıştım ama biraz daha bekle öle yap derim kokuluysada akıntın korkma tatlım

nasıl akıntı kığğıızzzzz benimki sarı ve kokulu:17:

Back
X