- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
kızlar benim başım sızlamaya başladı az uyuycam uyandığımda geç olmazsa gelirim öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun![]()
selametle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim başım sızlamaya başladı az uyuycam uyandığımda geç olmazsa gelirim öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun![]()
kaçııınnnn fundoşş bizi öldürecek![]()
canım benim sorun yoktur inşallah ben ilk doktora gittiğimde kalp atışın falan duymamıştım erken olduğu için şimdi de telaşlandım niye o kadar bekledim diye ama inşallah bişey çıkmiycak bebişim iyidir inşallah![]()
bu arada şimdi hatırladım ben aynı gün sabah idrar testi yapmıştım çok çok silik çıkmıştı akşamki kan testi doğru çıkmıştı![]()
eveto zaman ben fikrimi soyluyorum yarin ilk idrarla patlat bi test fundam. yalniz on onceki mesajimda pazartesi yazmisim. onu neremden uydursam.orayi gormeyin siz
yaaa sosyalimmmcok guldurdun beniii. fundosss bak ne hallere geldikk,hepsi senin icinn
yemeginde dibini karistirma hic. ustten ustten yiyin![]()
kaçııınnnn fundoşş bizi öldürecek![]()
kızlarrr nasılsınızzz annemdeyim ben bugündeee sizleri anneme anlattım arkadaşlarım var diyeee çay yaptım gelsinlerde içelimmm diyooo![]()
fundos durum nasill,yenilecek gibi yemek
![]()
Yoktur canımmm rahat ol Allahın izniyle duyarsınnn
takam sabah kasin yapcamm
Valla eşim gelince beni asıl yasaklayabilir burayııı![]()
bak herkes sabo gibi mi duy bunları sabo duyyyyafiyet olsun cano annene selam söyle ellerinden öpüyoruz
![]()
kızlar ben çıktım
Yemeği yaktımmmmmmmmm![]()
bakalim acarsa goruruzzz benayimmm. subat ayindada acilisi sen yaparsin ins.
fundam bence pazartesi kan testi yaptirr. belki igne gecikme yapabilir. kan testinde daha cok umitleniyor insan cunkuu.
kızlarrr nasılsınızzz annemdeyim ben bugündeee sizleri anneme anlattım arkadaşlarım var diyeee çay yaptım gelsinlerde içelimmm diyooo![]()
gerçekten mi
yengec erkegi kiyamaz kizzz. kizsa bie 5 dk sonra siniri gecerr.![]()
bu arada ne yemegi yapiosun kizzz![]()
yengec erkegi kiyamaz kizzz. kizsa bie 5 dk sonra siniri gecerr.![]()
bak herkes sabo gibi mi duy bunları sabo duyyyyafiyet olsun cano annene selam söyle ellerinden öpüyoruz
![]()
Ünlü astrologlardan ayşenur günün yorumunu yapar![]()
bu arada ne yemegi yapiosun kizzz![]()
Ünlü astrologlardan ayşenur günün yorumunu yapar![]()
bu aradane yemegi yapiosun diye fundosa yazdim. yanlis alinti yapmisim. niye herseyi yanlis yapiorum yaaaiyi degilim ben bu aksamm
![]()
fundoşş bunların hepsi sana biz ayşemle nirvanaya ulaştığımız için hatlar karıştı![]()
a.s kuzummm annemde size selam söylüyooobu arada sabo kim gı:26:
ayy yine mi karistirdimmvalla kafa kalmadi yaaa
neyse daha birsey yazmiyorum. sosyale vekalet veriyorumm![]()
a.s canımsabo bizim cimri bi arkadaş canım
kod adı:sbry