• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kız şaka yerim seni yaaa
canımmmm şu jelide sorim doktora unutmadan haaaa preesed mi ne ondanmı alsam
jelle süper yaa kociş artık diyo şu jel nerdeeee :41: :9::30:

son yudumumu aldım veeee :10:

guya ben soracaktimm:1: ama unutuorum hep:17:
evt yaa jel cok rahatt:23:
hadi selametleee:3:

sedoyaa soylerimmm gelsin artikk cadiii:4:

:9::9::9::9:

ayy evet ayşemm sosyalimmm ideallll ptesi bakar derse çektir çarşamba yazar filan gelmem dinlenirimmmm

evet ayşemmm kurtlanırmışşşşşş konusu geçmişti bi akşam arkadaşı ile esprisini yaptılarrrrr nolduuuu

yelizim inşallaaaahhhhh kız senin ikinci kullanış yaaa inşallah tutar banada umut oursun
ama dicem dr hani çoğul bile olurdu neden olmadı sizce

eşim vedi test canım normal çıktı şükür

kızlarrr acil çıkıyom silivriyee
sonra eve bıraktırırımmmm çok yazışmayın

selametle kuzu kolay gelsin

Kigizzz nasil hesaba alinmiyorrr sen başgansinnnn ask olsunnnnn :16::16:

:17::17::17:

kiz annem makarna yapti gecenlerdee,icinden kafam kadar kurtlar ciktii.hemde salcali cok guzel olmustuu. makarna bize bakiyor biz ona:9: hepsini cope doktukk

:53: :53: :53: kız burada gıda mühendis arkadaş var çok sıcakta ve nemde kalırsa oluşur diyor

kiz annem makarna yapti gecenlerdee,icinden kafam kadar kurtlar ciktii.hemde salcali cok guzel olmustuu. makarna bize bakiyor biz ona:9: hepsini cope doktukk

Yavrumm makarnanin markasiyla alakasi yokk ufacik bi delikten hava aldiysaa yada sicaktann oyle oluyo maaleseff

selametle kuzu kolay gelsin

:17::17::17:

:53: :53: :53: kız burada gıda mühendis arkadaş var çok sıcakta ve nemde kalırsa oluşur diyor

himm. ya makarnalarda yeni alinmisti, 1 hafta olmustu. demekki marketteyken basina bi isler gelmis:1:
birde o gida muhendisi arkadasina rica etsem sunu sorar misin. domates kurtlanirsa kurt hangi renk olur:9: annem acaba domateste mi birsey vardi dedide:1:

guya ben soracaktimm:1: ama unutuorum hep:17:
evt yaa jel cok rahatt:23:
hadi selametleee:3:

sedoyaa soylerimmm gelsin artikk cadiii:4:

Bu jel olayini ben hicc anlamadim yaa biz de bazenn ben pek hazir degilken yapiyoruzz yani cocuk calismalarinda ama hic oyle bi kuruluk olmadi nasil ihtiyac oluyo jele meraktayim dogrusu :9:

Bu jel olayini ben hicc anlamadim yaa biz de bazenn ben pek hazir degilken yapiyoruzz yani cocuk calismalarinda ama hic oyle bi kuruluk olmadi nasil ihtiyac oluyo jele meraktayim dogrusu :9:

yaa simdi bendede kuruluk olmuyor ama sanirim benim orasi biraz dar:17: cunku kuruluk sorunum yok ama ilk basinda cok canim yaniyor. zaten benim ilk oldugunda cok aglamistimm:14: sonra doktorda cati darligi var demistii:14:

himm. ya makarnalarda yeni alinmisti, 1 hafta olmustu. demekki marketteyken basina bi isler gelmis:1:
birde o gida muhendisi arkadasina rica etsem sunu sorar misin. domates kurtlanirsa kurt hangi renk olur:9: annem acaba domateste mi birsey vardi dedide:1:

nasıl canım yani kuru domates mi :26:

Ayy dunn bebiş magazasina gittimm gorumcem dogum yapcak ya bebegine biseyler alayim diye allahimmmm okadar mukammel seyler varki icim gittiiii
Evde esime aldiklarimi gosterirken de dayanamadim lafimi soktumm onlar da cokk anlar ya kesin ben dogum yapinca hediyelerini alir gelirler diyee :))
Benimki de diyoo bisey yapiyosun laf soyluyosun lafini ediceksen yapma diyee :9:
Ya hakli ama napimm ben de cok iyi biliyorum kii ben dogum yapsam hicbiri kapimi acmazz deli oluyorummm

kahvaltidada yedigimiz domates iste:9::9:

bildiğimiz normal domates şu pazarlarda satılan mı kız işlenmemiş olanından diyorsun değil mi

Ayy dunn bebiş magazasina gittimm gorumcem dogum yapcak ya bebegine biseyler alayim diye allahimmmm okadar mukammel seyler varki icim gittiiii
Evde esime aldiklarimi gosterirken de dayanamadim lafimi soktumm onlar da cokk anlar ya kesin ben dogum yapinca hediyelerini alir gelirler diyee :))
Benimki de diyoo bisey yapiyosun laf soyluyosun lafini ediceksen yapma diyee :9:
Ya hakli ama napimm ben de cok iyi biliyorum kii ben dogum yapsam hicbiri kapimi acmazz deli oluyorummm

aşk olsun biz alır geliriz yeğenimizi görmeye

Sosyal başgaaaaannnnnnnn :38::29::29:

yelizimmmmm

bosver yelizimm,iyilik yap denize at demisleerr. bazi insanlar surekli kendini dusunmekten cevreyi dusunmeye zamanlari kalmio zaten.
bende bazen dayanamayip senin gibi soyluyorum. sonrada pisman oluyorumm. o zaman esimde uzuluyor cunku.

canlarımm :16:

nasılsınız , biraz okudum yazdıklarınızı ayşeeeeeemm ben sana nediymm doğru düzgün bi makarna yiyebiliyordumm , kurtlar murtlar almış başını gitmiş :120:

fundoşumm bal böceği sana niye inanmiym çıllgın :29:

sosyalim inşallah gelmemiştir kırmızıların :7: gelmezde

evet sosyalimm bildigimiz normal domateslerr:1::1:

kız onlar kurtlansa zaten anlarsın çünkü çürürler, canım çok sordum ama domatesin 10 çeşidi var yanlış bilgi vermemek adına biraz yordum seni kusura bakma :16:

canlarımm :16:

nasılsınız , biraz okudum yazdıklarınızı ayşeeeeeemm ben sana nediymm doğru düzgün bi makarna yiyebiliyordumm , kurtlar murtlar almış başını gitmiş :120:

fundoşumm bal böceği sana niye inanmiym çıllgın :29:

sosyalim inşallah gelmemiştir kırmızıların :7: gelmezde

yok canım gelmedi beklemiyoruz tabi ki :1: sedoşum bugün burayla çok ilgilenemedim sabahtan net yoktu şimdide geldi 40 saat açmıyor sayfaları ondan senide soramadım ve yazamadım nasılsın kuzu nasıl gidiyor

kızlar benim başım bu belirtilerle dertte her ay bi belirti buluyorum tamam bu sefer oldu diyorum sonuç hüsran:43: hiç hamile olmadan nasıl belirtiden anlayabiliriz ki onu anlamadım doğrusu benim annem 5. hamileliğini 4 aylık olana dek anlamamış menopoza girdiği aylarda hamile kalmış demeki belirti falan hikaye galiba

benim kapımı açanlara ben onların kapısına gidierim açmayanlar valla acık sölim bir ara bende üzülmüştüm ama artık umrumda değiller :41:

Back
X