• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Evet aysemmm bana da mantikli geldii amann bide onu arastiramiycamm :))
Sedooommmm hiic pas vermiosun nasilsinnnn bebişin de iyidir insallahhh
Sosyalimm test miiiii :53: yarin miiii ayy niye oyle diyosun yaa allah allahhh hemmen de karamsarlikkk
Twinden haberim yokk :53:

Tatlim yapacktim Ama vazgeçtim :51:

kız yan tarafta hastane ama kürtajdan sonra çok baktırdım betahcg ye malum düşmesi lazım ya yüzüm yok artık en azından idrarda göreyimde öyle gideyim dedim :18: aman çıkmazsada adetimi beklerim salla gitsin :32:

Kuzum sabah mi yapicksin ya ben bugun alicktim vazgeçtim fundos yapma dedi bekle gecerse yap dedi :37: :59:

Sosyalimm nasil rahat ediceksen oyle yap yavrumm insallah guzel haberlerini alicazz bu ayy
Twinnn fundosu mu dinledin senn kendisi 5 gun onceden yapiodu yaa bugun kacinci gununn bu arada

Sosyalimm nasil rahat ediceksen oyle yap yavrumm insallah guzel haberlerini alicazz bu ayy
Twinnn fundosu mu dinledin senn kendisi 5 gun onceden yapiodu yaa bugun kacinci gununn bu arada

Cnm o da bnm gibi yapma dedi :1: kuzum ne yapsin onun gibi yapmami istemedi
Cnm bugun 22. Gun 25 gunde bir adet

:1: hamile oluncada bu sancilar oluyo dimi adet gelck gibi yani hamile oldugunu bilmeden önce

Evet canm cogunluk oyle diyorr :)
Benim kardesimde hamileligini adet gunu ogrenmisti ondan bir gun once hamile degilim kesin cunku adet sancilarim basladi demisti.Hatta her adet oncesi oldugu gibi gerginlik sinir,karninda şişlik falan vardii ama hamileymişş
Gerci onda hala hamile olduguna dair baska bisey yok ama :nazar::nazar::nazar::9:

Evet canm cogunluk oyle diyorr :)
Benim kardesimde hamileligini adet gunu ogrenmisti ondan bir gun once hamile degilim kesin cunku adet sancilarim basladi demisti.Hatta her adet oncesi oldugu gibi gerginlik sinir,karninda şişlik falan vardii ama hamileymişş
Gerci onda hala hamile olduguna dair baska bisey yok ama :nazar::nazar::nazar::9:
Inss oyledir kuzum yaa onceki gun yapabilrm :16:
Kardesin belirtisi hic yokmuymus kuzum
Hee bir iki gun daha bekle bencee merakliysann adetinden 1 gun once veya olmazsan adet gunu yapp

ben geldimmmmm:52::52:
doktordan geliyorum kızlar eve yeni girdim hemen size haber edeyim dedim
bebişimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükür:16: çok güzel bi duygu Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın bunu inşallah:16::16::16:

bebişimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükür:16: çok güzel bi duygu Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın bunu inşallah:16::16::16:

Kuzummm cok sevindm masallah oy pit pit atiyodr yavrum yaa :16: :16:
Rabbim bagislasin sana cnm
Aminnnn cnmm

maşallah maşallah cnm:nazar::nazar: aminnnnnnn

Hosgeldin ezommm nasilsin kacak :1:

iyiyim kaçak 2 :9:

mrb canım biz iyiyiz sen nasılsın:34::34:

iyiym sen saolasın:16:

funda naptıı kızlar haberiniz varmı merak ediyorum kırmızıları gelmemiştir umarım

:1: hamile oluncada bu sancilar oluyo dimi adet gelck gibi yani hamile oldugunu bilmeden önce

evet öyleymiş sanırım twinim

hayırlısı canım bakalım artık nasıl olacak

27 aylik evliyim piko hastasiyim hsg cekildim ilk defa klomen catlatma ignesi yapildi bu ay sonuc husran adet oldum

pko hastaları kolay hamile kalıyor diye okuyorum canım ben , ilk klomende olmaz ama mutlaka olur sen içini ferah tut :16:
merhaba kızlar nasılsınız:3::3::3::3:

iyiyizzzz sen :29:

hadi Fatmam gözün aydın inşallah hep böyle gider sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın:16:

iyi dileklerin için çok sağol canım darısı size inşallah :16:
ultrasonda hareket falan ediyordu zıplıyodu sanki çok güzeldi inşallah sizde bi an önce yaşarsınız bunu:16:

amin inşallah :16:

Back
X