- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
sabah bi test patlatayım dedim kız , sen geçmesini bekle canım ben pıhtılaşma sorunundan erken yapacağım
![]()
Patlat kuzu ama cikinca sabah tam patlasin
Bnde bekliyim yaa hafif sancilar basladi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah bi test patlatayım dedim kız , sen geçmesini bekle canım ben pıhtılaşma sorunundan erken yapacağım
![]()
Evet aysemmm bana da mantikli geldii amann bide onu arastiramiycamm :))
Sedooommmm hiic pas vermiosun nasilsinnnn bebişin de iyidir insallahhh
Sosyalimm test miiiiiyarin miiii ayy niye oyle diyosun yaa allah allahhh hemmen de karamsarlikkk
Twinden haberim yokk![]()
Patlat kuzu ama cikinca sabah tam patlasininsssss
Bnde bekliyim yaa hafif sancilar basladi![]()
kız yan tarafta hastane ama kürtajdan sonra çok baktırdım betahcg ye malum düşmesi lazım ya yüzüm yok artık en azından idrarda göreyimde öyle gideyim dedim :18: aman çıkmazsada adetimi beklerim salla gitsin![]()
Kuzum sabah mi yapicksin ya ben bugun alicktim vazgeçtim fundos yapma dedi bekle gecerse yap dedi![]()
![]()
twin başladı bendede sancılar![]()
Sosyalimm nasil rahat ediceksen oyle yap yavrumm insallah guzel haberlerini alicazz bu ayy
Twinnn fundosu mu dinledin senn kendisi 5 gun onceden yapiodu yaa bugun kacinci gununn bu arada
hamile oluncada bu sancilar oluyo dimi adet gelck gibi yani hamile oldugunu bilmeden önce
Cnm o da bnm gibi yapma dedikuzum ne yapsin onun gibi yapmami istemedi
Cnm bugun 22. Gun 25 gunde bir adet
Inss oyledir kuzum yaa onceki gun yapabilrmEvet canm cogunluk oyle diyorr :)
Benim kardesimde hamileligini adet gunu ogrenmisti ondan bir gun once hamile degilim kesin cunku adet sancilarim basladi demisti.Hatta her adet oncesi oldugu gibi gerginlik sinir,karninda şişlik falan vardii ama hamileymişş
Gerci onda hala hamile olduguna dair baska bisey yok ama![]()
Hee bir iki gun daha bekle bencee merakliysann adetinden 1 gun once veya olmazsan adet gunu yapp
27 aylik evliyim piko hastasiyim hsg cekildim ilk defa klomen catlatma ignesi yapildi bu ay sonuc husran adet oldum
ben geldimmmmm
doktordan geliyorum kızlar eve yeni girdim hemen size haber edeyim dedim
bebişimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükürçok güzel bi duygu Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın bunu inşallah
![]()
Kuzummm cok sevindm masallah oy pit pit atiyodr yavrum yaa![]()
![]()
Rabbim bagislasin sana cnm
Aminnnn cnmm
ben geldimmmmm
bebişimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükürçok güzel bi duygu Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın bunu inşallah
![]()
Hosgeldin ezommm nasilsin kacak![]()
mrb canım biz iyiyiz sen nasılsın![]()
hamile oluncada bu sancilar oluyo dimi adet gelck gibi yani hamile oldugunu bilmeden önce
Sosyalimm nasil rahat ediceksen oyle yap yavrumm insallah guzel haberlerini alicazz bu ayy
Twinnn fundosu mu dinledin senn kendisi 5 gun onceden yapiodu yaa bugun kacinci gununn bu arada
27 aylik evliyim piko hastasiyim hsg cekildim ilk defa klomen catlatma ignesi yapildi bu ay sonuc husran adet oldum
merhaba kızlar nasılsınız![]()
ben geldimmmmm
![]()
iyi dileklerin için çok sağol canım darısı size inşallah
ultrasonda hareket falan ediyordu zıplıyodu sanki çok güzeldi inşallah sizde bi an önce yaşarsınız bunu![]()