Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yemekten önce biraz uyuyacam çok yoruldum bugüm yemeğimi yedikten sonra gelirim yine öpüldünüz![]()
yok hayır dr a desem mi diyorum
iyi dileklerin için çok sağol canım darısı size inşallah
ultrasonda hareket falan ediyordu zıplıyodu sanki çok güzeldi inşallah sizde bi an önce yaşarsınız bunu![]()
merhaba canım sen geldin ben gidiyorum afiyet olsun canım ben birazdan gelirim yineHerkese merhabaa..
Yemek yedik oturdum.. Valla makarna sohbetinden canım makarna istedi yeminle :))
maşallah maşallah cnmaminnnnnnn
iyiyim kaçak 2
iyiym sen saolasın![]()
evet öyleymiş sanırım twinim
hayırlısı canım bakalım artık nasıl olacak
pko hastaları kolay hamile kalıyor diye okuyorum canım ben , ilk klomende olmaz ama mutlaka olur sen içini ferah tut
iyiyizzzz sen
hadi Fatmam gözün aydın inşallah hep böyle gider sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın
amin inşallah![]()
Gozdegul hayirlisi olsun bi sonraki aya insallahh moralini bozma.Kac yumurtan olusmustu klomenle?
Twinimm evet yoktu hic belirtisi daha dogrusu iste adet belirtisi vardi
sendemi klomen kullanıyodun:26:
evet yüksekmiş umarım faydası olur kızlar ben dr a gidince ovu testi yaptım hiç koyulaşmadı desem mi:44:
merhaba canım sen geldin ben gidiyorum afiyet olsun canım ben birazdan gelirim yine![]()
Kuzum bnde de basladi adet belirtisihatta agresiflestim
![]()
Ayy hadi insallah gelmistir bebeginn bir iki gun sabret bakalimm
ben geldim![]()
Kuzum sabredicem cuma yaparim gelmezse cnm sabah oglen farketmiyo dimi oglen yapabilrm anck karneler verilck ya :44:
hg sosyalim sabah bende girdim çıktım yazdığını okudum çok agresif gördüm seni
![]()
yine kacak giriyorum
![]()
Evet canm ama markasi serophene idi ve pazartesi catlatma ignemi oldum
Ezocum istersen soyle ama doktorlar o testlere pek itimat etmiyolar
ben geldim![]()