• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa evde 3 tane testim varr denemek icin bitane yapasim varr hadi hcg idrarda olunca o ikinci cizgi nasil cikiyo ne hizda cikiyoo cok merak ediyorum onun icinn dunya gozuyle bi goreyimm :9:

Yaa evde 3 tane testim varr denemek icin bitane yapasim varr hadi hcg idrarda olunca o ikinci cizgi nasil cikiyo ne hizda cikiyoo cok merak ediyorum onun icinn dunya gozuyle bi goreyimm :9:

kaç gün var canım regline ben günün geçtikten sonra yapılması taraftarıyım sen bilirsin tabi yinede :16:

onemli bisey toktur insaallah gerci vakti saati gelmemis hepimiz farkli rahatsizliklarla ugrasiyoruz oyalaniyoruz Allah bi ol dese kim tutar bizi hehe[/QUOTE]

yok diyor zaten gittiğim her dr yrn eşim test yaptıracak cumada o testle gidicez bakalım tabi eşim kaçırmassa gece:9:[/QUOTE]

biz yaptirdik o testi yaptirmadan 3gun iliski yok biliyosun dime yoksa saglikli cikmiyomus sonuc canim

kaç gün var canım regline ben günün geçtikten sonra yapılması taraftarıyım sen bilirsin tabi yinede :16:

Kizlarrrr catlatma ignesi oldum yaa o hcg hormonu iceriyorr onun icin yapayim dedimm igneye yakin gunlerde kanda ve idrarda hcg goruluyor oyuzden yani sirf cift cizginin nasil ciktigini gorebilmek icin yoksaa ohooo daha 2 hafta var hemen hemenn

Back
X