• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin sosyalim,fundam,lizom,perimmmm Vee butun kizlarr :16:
Sosyalimm bugun bat mi seninn:53:
Lizom korkmaa,o ilaci her hamileye veriyolar. Birde bazen akinti ve yanma olmasada enfeksiyon olabilir. Birde iliski aninda yanma olur. O zaman kesin iltihap vardir ztn.
Ama ilaclarini duzenli kullan. Cunku enfeksiyon cogalir yoksa.
Fundamm sen nasilsin cnm.
Perimm ssnde canini sikma.bak herseyin cok guzel cikmis.

Bir kaç gün sonra atarım sanırım bu can sıkıntısını içimden.. Oyna ne iyiydim ya :(

evlimutluuu Evet canım sen söyleyince tekrar hatırladım Rabbim sağlıkla versin inşallah... Sizlere de nazar değmesin :nazar::nazar:

fundoşum rahim filmini önce çekiyorlar ki gebelik şüphesi olmasın, yatış yapıyorlar ameliyathaneye gidiyorsun güzelcene sana iğne yapıyorlar uyuyorsun ve rahim filmi çekiliyor yanına mutlaka çamaşır yedek pantolon eşofmon götür ayrıca ped götür azda olsa kanaman olur haa bi de terlik :34:

Lizom korkmaa,o ilaci her hamileye veriyolar. Birde bazen akinti ve yanma olmasada enfeksiyon olabilir. Birde iliski aninda yanma olur. O zaman kesin iltihap vardir ztn.

Ee daha doktora gitmemissin adetin de herzamankinden farkli lekelenme gibi olmus;) umut var demektir:16:
Bu arada cok guzel soylemissin kendi rizamizla beraber oldukkk:52:

neeeeeeeeeeeee :53::53: bildiğin hastaneye yatışşşş ilk kez başıma geliyo birini alimmi kız yanıma ozamannn :18::18:
ayyy alayım o dediklerini tamammm canım sağollll

ayşemmmmm heyecanlı ve korkağım şuannn :9:

evlimutlucannnn keşke öle olsa vallahi ne film çekilir ne başka bişey ozamannn
evet yaaa öle olduuu yum günleri zoraki oluyo benim için :1:

O zaman 2 gunde bi test yapsan mi acaba. Senin hamileligini erken ogrenmemiz lazim:44:

pazartesine kadar yapmayacağım sıkıldım bu işten artık :50:
neeeeeeeeeeeee :53::53: bildiğin hastaneye yatışşşş ilk kez başıma geliyo birini alimmi kız yanıma ozamannn :18::18:
ayyy alayım o dediklerini tamammm canım sağollll

ayşemmmmm heyecanlı ve korkağım şuannn :9:

evlimutlucannnn keşke öle olsa vallahi ne film çekilir ne başka bişey ozamannn
evet yaaa öle olduuu yum günleri zoraki oluyo benim için :1:

kız eşin gelsin tabi deli tek başına gidilir mi kız kardeşlerinden biride olabilir

sağolun kızlarr içimi rahatlattınız. dün ilaca bakarak düşündümm düşündümm sonra içmedim bide kızlara sorim dedim :1:
zaten tek kullanımlık. folik asiti bitir dedi doktor da bıktım artıkk attım çöpe. demir hapı, vitamin hapı girdi bide işin içine. hamilelik=hastalık. dün gaz sancısından ölüyodum valla kayınvalidemi kayınpederimi bile görmedi gözüm bişey söylüyolar cevap veresim gelmiyo. Eşimde diyo ne hamilelikmiş bee şu haline bak :1:

pazartesine kadar yapmayacağım sıkıldım bu işten artık :50:

kız eşin gelsin tabi deli tek başına gidilir mi kız kardeşlerinden biride olabilir

bencede çok sıkcıı bende soğudum yapmam artık diye düşünüyorummm

kız eşim gelirrr gelmesinede alırlarmı içeri onuuu
ablamlar çalışıyor uzaklarda ama araba var belki sölersem gelir izin alıp
yada eşimin teyzesi bekar evde samimiyiz ve yakınız benle gelir tamam biri gelir mutlaka:18:
ben ne bilim kızzzz

sağolun kızlarr içimi rahatlattınız. dün ilaca bakarak düşündümm düşündümm sonra içmedim bide kızlara sorim dedim :1:
zaten tek kullanımlık. folik asiti bitir dedi doktor da bıktım artıkk attım çöpe. demir hapı, vitamin hapı girdi bide işin içine. hamilelik=hastalık. dün gaz sancısından ölüyodum valla kayınvalidemi kayınpederimi bile görmedi gözüm bişey söylüyolar cevap veresim gelmiyo. Eşimde diyo ne hamilelikmiş bee şu haline bak :1:

aaa attınmı folikasidi ahh lizom ahhh
heralde kolay değil ne sandı kocan :1:

bu arada dün d.gününe gittik ya eşimin tüm yakınları ordaydııı
ve bana kilo almışsın yüzün bi güzelleşmiş dediler sonrada kız sen hamilesinnnn
bende güldüm aaa bak doğru dediler
evettt hemde ikiz dedim böleee :53: kaldılar sonra naptımsa inandıramadım olmadığıma öle sanıyolarrr :9:

sosyalim genel anestezi dedi ya dr. baktımda ağzına bişeyle kapatıyolar ölemi olcak kızzzz

bencede çok sıkcıı bende soğudum yapmam artık diye düşünüyorummm

kız eşim gelirrr gelmesinede alırlarmı içeri onuuu
ablamlar çalışıyor uzaklarda ama araba var belki sölersem gelir izin alıp
yada eşimin teyzesi bekar evde samimiyiz ve yakınız benle gelir tamam biri gelir mutlaka:18:
ben ne bilim kızzzz

kız kimseyi ameliyathaneye almazlar sen tek gideceksin :1: eşinin teyzesiyle eşin odada bekleyecekler ayılınca seni odaya alırlar 1 saat kadar dinlenirsin sonra sonucun gelir sana bye bye yaparlar yanındakiler bir şey yapmıyor giyinmene falan yardım ederler tek eşinde gelse yeter yani :1:

bu arada dün d.gününe gittik ya eşimin tüm yakınları ordaydııı
ve bana kilo almışsın yüzün bi güzelleşmiş dediler sonrada kız sen hamilesinnnn
bende güldüm aaa bak doğru dediler
evettt hemde ikiz dedim böleee :53: kaldılar sonra naptımsa inandıramadım olmadığıma öle sanıyolarrr :9:

Allah seni ne yapmasın oradada yaptın yapacağını yani :9:

sosyalim genel anestezi dedi ya dr. baktımda ağzına bişeyle kapatıyolar ölemi olcak kızzzz

yok canım benimkini koldan yaptılar iğneyle, bu arada hemşire söyledi mi bilmem ama gece 12 den sonra su bile içmiyorsun bi şey yemek içmek yok yoksa yapmazlar operasyonu

kız kimseyi ameliyathaneye almazlar sen tek gideceksin :1: eşinin teyzesiyle eşin odada bekleyecekler ayılınca seni odaya alırlar 1 saat kadar dinlenirsin sonra sonucun gelir sana bye bye yaparlar yanındakiler bir şey yapmıyor giyinmene falan yardım ederler tek eşinde gelse yeter yani :1:

Allah seni ne yapmasın oradada yaptın yapacağını yani :9:

yok canım benimkini koldan yaptılar iğneyle, bu arada hemşire söyledi mi bilmem ama gece 12 den sonra su bile içmiyorsun bi şey yemek içmek yok yoksa yapmazlar operasyonu

tamam eşime sölimmm ozaman o gelsin tek
yoo bişey demedi çünkü daha randevu almadım dr. çektir demedikiii

kızz bu klomenle iğnenin etkisi bidahaki ayada geçiyomuşşş ayyyy :21:

tamam eşime sölimmm ozaman o gelsin tek
yoo bişey demedi çünkü daha randevu almadım dr. çektir demedikiii

kızz bu klomenle iğnenin etkisi bidahaki ayada geçiyomuşşş ayyyy :21:

söylerler o zaman söylemezlerse bile sen yinede yiyip içme :20:
artık sana diğer aya kadar klomen iğne kelimesi yasak kullanma sadece yelize izin var :45:

Gunaydin canlarrr nassinizzz
Benim hala cok agrim varr dun gece uyuyamadimm kivrandim durdumm simdi de sol hafiflemiş sag taraf daha cok agriyor insallah bugun gecer artik bunlar ayri ayri mi catliyolar ne :53:

Benim hala cok agrim varr dun gece uyuyamadimm kivrandim durdumm simdi de sol hafiflemiş sag taraf daha cok agriyor insallah bugun gecer artik bunlar ayri ayri mi catliyolar ne :53:

yelizim senin boyutlar neydi bide sağda kaç solda kaç taneydii
bende hiç ağrı kalmadı etkisi sürüyomuş bidahaki aya ama
bide çatladığındanmı ağrıyor yani benimkiler çatlamadı heralde biliyosun ama ağrı vardı geberiyodum hatırlarsan
batıyodu
ilişkidede ağrı oluyomu :44:

günaydın kuzu hoş geldin sana bi tavsiye ne taraf ağrıyorsa hafif o tarafa meyilli yat ilişki sonrasında :34:

yelizim senin boyutlar neydi bide sağda kaç solda kaç taneydii
bende hiç ağrı kalmadı etkisi sürüyomuş bidahaki aya ama
bide çatladığındanmı ağrıyor yani benimkiler çatlamadı heralde biliyosun ama ağrı vardı geberiyodum hatırlarsan
batıyodu
ilişkidede ağrı oluyomu :44:

günaydın kuzu hoş geldin sana bi tavsiye ne taraf ağrıyorsa hafif o tarafa meyilli yat ilişki sonrasında :34:

Canm yaklasik 20 mm boyutlarinda 2 tane sag 1 tane solda var.Doktor bana catlarken fazla agrin olur 3 yum var cunku demisti kac tamesinin catladigini kontrole gidince anlicazz adet zamani.Senin de catlamasaydi okadar agri cekmezdin diye dusunuyorum kuzumm
Bide iliskide agri olmadi bende ama bu sabah benim icin iskenceydi yapmak ilk kez bukadar isteksizce yaptim yani eşim de cok kırıldı hem aksamdan sen soyluyosun hem sabah zorlamişim gibi davraniuosun diye :)) ahh bu sipalar ahh cektiklerimize bakk bu agri baska bisey yuzunden olsa ben ortaligi yikmistimm

Yattim sosyalimmmm :))

Canm yaklasik 20 mm boyutlarinda 2 tane sag 1 tane solda var.Doktor bana catlarken fazla agrin olur 3 yum var cunku demisti kac tamesinin catladigini kontrole gidince anlicazz adet zamani.Senin de catlamasaydi okadar agri cekmezdin diye dusunuyorum kuzumm
Bide iliskide agri olmadi bende ama bu sabah benim icin iskenceydi yapmak ilk kez bukadar isteksizce yaptim yani eşim de cok kırıldı hem aksamdan sen soyluyosun hem sabah zorlamişim gibi davraniuosun diye :)) ahh bu sipalar ahh cektiklerimize bakk bu agri baska bisey yuzunden olsa ben ortaligi yikmistimm

Yattim sosyalimmmm :))

canlarimm benim bugun biraz isim varr. isim bitince gelirim. opuyorum hepiniziiii:54:

:54: ayşemmmm :29:

adet zamanı çatladığı belli oluyomuuu çatlamadığı yadaaa nasıllll kızzz :44:
evet canım zoraki oluyo resmen offf çok zor geliyor bana ama benim kasıklarımda çok ağrı oldu ya karnım taş gibiydi ilişki sırasındada batma olmuştuuu
ama çatladıysa onca yumurtadan biri nasıl isabet etmedi ya aklımda hep bu var

Back
X