Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yelizim senin boyutlar neydi bide sağda kaç solda kaç taneydii
bende hiç ağrı kalmadı etkisi sürüyomuş bidahaki aya ama
bide çatladığındanmı ağrıyor yani benimkiler çatlamadı heralde biliyosun ama ağrı vardı geberiyodum hatırlarsan
batıyodu
ilişkidede ağrı oluyomu :44:
günaydın kuzu hoş geldin sana bi tavsiye ne taraf ağrıyorsa hafif o tarafa meyilli yat ilişki sonrasında![]()
Dün ben birazz bi arastirdimmmm
Bi spermin vajenden tüplere (yumurtaya) ulasmak icin katettigi yol;bi yetiskinin 1.5-2 km yol koşmasiyla eşdegermişş
Bu bazi spermde yarim saat surerken bazi sperm 1 gunde varabiliyomuşşe
canlarimm benim bugun biraz isim varr. isim bitince gelirim. opuyorum hepiniziiii![]()
ayşemmmm
adet zamanı çatladığı belli oluyomuuu çatlamadığı yadaaa nasıllll kızzz :44:
evet canım zoraki oluyo resmen offf çok zor geliyor bana ama benim kasıklarımda çok ağrı oldu ya karnım taş gibiydi ilişki sırasındada batma olmuştuuu
ama çatladıysa onca yumurtadan biri nasıl isabet etmedi ya aklımda hep bu var
onuda araştırdım canım ben en hızlısı 10 dk da orta hızlısı 10 saatte dölleyebiliyormuş kuzuyavaşıda yarı yolda nefesi kesiliyor
![]()
Ayy ben igneden onceki gece yapmistim ondan onceki 3 gun yapmamistikk onlar nasil hizlidirr haa ben onlardan umutluyumm![]()
Dün ben birazz bi arastirdimmmm
Bi spermin vajenden tüplere (yumurtaya) ulasmak icin katettigi yol;bi yetiskinin 1.5-2 km yol koşmasiyla eşdegermişş
Bu bazi spermde yarim saat surerken bazi sperm 1 gunde varabiliyomuşşe
onuda araştırdım canım ben en hızlısı 10 dk da orta hızlısı 10 saatte dölleyebiliyormuş kuzuyavaşıda yarı yolda nefesi kesiliyor
![]()
Gule gule aysemmm kolay gelsinn
Ya fundosum catlamadiysa kist olur zaten.kist olduysa o catlama donemindeki agri devam eder folikül buyumeye devam ettigi icin.Adetle birlikte atilabilir.atilmazsa anca belli olur catlamadigi.Asil onemli olan bemce igneden sonra kontrol edilmek mesela 2 gunde bi cagiriyo bazilarinin doktorlari.catlayip catlamadigini gormek icin.bizimkiler cok salliyo bizi bence
Hatta kizin biri igneden 3 gun sonra gitmis doktor bitanesi catlamamis yumlarin calismaya devam et demis.Bizimkilere baksanaa valla ben bu ay işimi garantiye alip bi 10 gun devam edicem ne olurr ne olmaz :))
Ayy ben igneden onceki gece yapmistim ondan onceki 3 gun yapmamistikk onlar nasil hizlidirr haa ben onlardan umutluyumm![]()
yaaa varya çok dillendiriyoruzzzz olacağı varsada olmuyo işi gücü bıraktım bunu düşünüp konuşuyorum
ben yokum artıkkkkkkkkkk![]()
![]()
kızlar bizim burda çay ve yemek yapan ablam bişey dediiiiii
adetin son günü ilişkiye girin kesin dedi![]()
enfeksiyonnnn riski var sakınnnn![]()
erkeklerin 3 günde bi boşalması lazımmış yoksa sperm kalitesi bozuluyormuş![]()
tamam tamamm bitti benim zaten gelen giden yokkkk![]()
kız sen nerden öğreniyorsun bu önemli bilgileri![]()
sen takıl bana ne yapacan![]()
tamam burada doktorculuk oynuyoruz ama o kadarda düşmedik hani ayağa![]()
burda haklisin canim...üc günde spermler yine iyi bir kaliteye geliyormus :)