• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yelizim senin boyutlar neydi bide sağda kaç solda kaç taneydii
bende hiç ağrı kalmadı etkisi sürüyomuş bidahaki aya ama
bide çatladığındanmı ağrıyor yani benimkiler çatlamadı heralde biliyosun ama ağrı vardı geberiyodum hatırlarsan
batıyodu
ilişkidede ağrı oluyomu :44:

günaydın kuzu hoş geldin sana bi tavsiye ne taraf ağrıyorsa hafif o tarafa meyilli yat ilişki sonrasında :34:

Dün ben birazz bi arastirdimmmm
Bi spermin vajenden tüplere (yumurtaya) ulasmak icin katettigi yol;bi yetiskinin 1.5-2 km yol koşmasiyla eşdegermişş
Bu bazi spermde yarim saat surerken bazi sperm 1 gunde varabiliyomuşşe

Bi spermin vajenden tüplere (yumurtaya) ulasmak icin katettigi yol;bi yetiskinin 1.5-2 km yol koşmasiyla eşdegermişş

onuda araştırdım canım ben en hızlısı 10 dk da orta hızlısı 10 saatte dölleyebiliyormuş kuzu :32: yavaşıda yarı yolda nefesi kesiliyor :9:

canlarimm benim bugun biraz isim varr. isim bitince gelirim. opuyorum hepiniziiii:54:

:54: ayşemmmm :29:

adet zamanı çatladığı belli oluyomuuu çatlamadığı yadaaa nasıllll kızzz :44:
evet canım zoraki oluyo resmen offf çok zor geliyor bana ama benim kasıklarımda çok ağrı oldu ya karnım taş gibiydi ilişki sırasındada batma olmuştuuu
ama çatladıysa onca yumurtadan biri nasıl isabet etmedi ya aklımda hep bu var

Gule gule aysemmm kolay gelsinn

Ya fundosum catlamadiysa kist olur zaten.kist olduysa o catlama donemindeki agri devam eder folikül buyumeye devam ettigi icin.Adetle birlikte atilabilir.atilmazsa anca belli olur catlamadigi.Asil onemli olan bemce igneden sonra kontrol edilmek mesela 2 gunde bi cagiriyo bazilarinin doktorlari.catlayip catlamadigini gormek icin.bizimkiler cok salliyo bizi bence
Hatta kizin biri igneden 3 gun sonra gitmis doktor bitanesi catlamamis yumlarin calismaya devam et demis.Bizimkilere baksanaa valla ben bu ay işimi garantiye alip bi 10 gun devam edicem ne olurr ne olmaz :))

onuda araştırdım canım ben en hızlısı 10 dk da orta hızlısı 10 saatte dölleyebiliyormuş kuzu :32: yavaşıda yarı yolda nefesi kesiliyor :9:

Gule gule aysemmm kolay gelsinn

Ya fundosum catlamadiysa kist olur zaten.kist olduysa o catlama donemindeki agri devam eder folikül buyumeye devam ettigi icin.Adetle birlikte atilabilir.atilmazsa anca belli olur catlamadigi.Asil onemli olan bemce igneden sonra kontrol edilmek mesela 2 gunde bi cagiriyo bazilarinin doktorlari.catlayip catlamadigini gormek icin.bizimkiler cok salliyo bizi bence
Hatta kizin biri igneden 3 gun sonra gitmis doktor bitanesi catlamamis yumlarin calismaya devam et demis.Bizimkilere baksanaa valla ben bu ay işimi garantiye alip bi 10 gun devam edicem ne olurr ne olmaz :))

o ne kız ölee anaammmm o gidene kadaaar yumurta yaşam süresi biter herhalll :9:
ya bide dr. demişti yaa tam tüp bebeklik olmuş yumurtalar şimdi bakıyorum haketn öle yaa
bide kızlar benim şefim ikizleri var tüp ilk denemede olmuş dr. çok iyiymiş adını verdi baktımda aman Allahım süper bir doktor ve hastane çok iyi zaten annemlerin orda en kötü ona gidicem ayy çok umutluyummm

bende ağrı hiç yok artık yelizim kist yok galiba :26:
ayyy doğru yaaa kız bende onu düşündüüm benim hani 10 tane filandı yaa yum. belki geç çatladı bazısı
ben naptımmm o sadece ptesi salı perş çalış dedi yaa öle yaptıkkkkkkk
sonra ctesi oldu bide ptesi sonra bıraktık :5:
geçen haftada kendiliğinden tüm arzu ve istekleeee :9::9:

Ayy ben igneden onceki gece yapmistim ondan onceki 3 gun yapmamistikk onlar nasil hizlidirr haa ben onlardan umutluyumm :9::9::9:

kızzz bizde öle yaptık yaaaa :53:
afyondaydı hani pazar gecesi döndü yaptık ertesi günde dr. bugün ve yarın diyince ben üzüldüm hani
dün yaptık bugün ve yarında olunca kalite düşücek diye :5:

yaaa varya çok dillendiriyoruzzzz olacağı varsada olmuyo işi gücü bıraktım bunu düşünüp konuşuyorum
ben yokum artıkkkkkkkkkk :60: :60:

kızlar bizim burda çay ve yemek yapan ablam bişey dediiiiii :17:
adetin son günü ilişkiye girin kesin dedi :30:

sosyalimmmm şu ismimizin altında yeşil bi telefon gibi işaret varya oraya gelsene tıklama ama dokundur mausu o ne yazılar öleeee :9:

Back
X