• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yarin icin corba koydum dudukluye onun salcasini falan katayim direk yataga gidecegim zaten, bizimkiyle dun biraz bozustukta:1:

Yeliz icin mi sordu :1:Okudugumu anlamiyorum haa bende:9:

Ben yeliz diye okudum.yoksa yanlis mi okudum:1:
Bizde cuma bozustuk ama sonrasinda hic sallamadim hicbirsey olmamis gibi keyfime baktim deli oldu:9: sonra geldi ozur diledi. Hep boyle yapicaksin bunlarada het zaman tutamiyorum kendimi iste:9:
Sizde cok uzatmayinn:6:

Ben yeliz diye okunuzuyla ugoksa yanlis mi okuyorizde cuma bozustuk ama sonrasinda hic sallamadim hicbirsey olmamis gibi keyfime baktim deli oldu:9: sonra geldi ozur diledi. Hep boyle yapicaksin bunlarada het zaman tutamiyorum kendimi iste:9:
Sizde cok uzatmayinn:6:
Alttan almayacagim bu sefer uzayabildigi yer kadar uzatacam aysemmm
Yorulmusum zaten is yerinde kimsenin naziyla nuzuy
Ugrasamam:21:

Ne vuruyosunn gormedim bee:14:
Sosyoss fundos beni dovduu:14: kes cezasiniii:33:

Yarin icin corba koydum dudukluye onun salcasini falan katayim direk yataga gidecegim zaten, bizimkiyle dun biraz bozustukta:1:

Yeliz icin mi sordu :1:Okudugumu anlamiyorum haa bende:9:

Ayşemmmm has arkadaşımmmm:29::1:
kızzzz bende çorba attım düdüklüye miisss gibi olduuu
içeyim uzatacam ayaklarımı ohhhh
yalnız bizde benimki gelir gelmez atıytıkkkk:53:
spora gitsin anlatacaam

Seni cok kizdirmis demekki,o zaman surundurrr canim.
Ahh bu erkeklerr omurlerimizi yedilerr ama yinede Allah basimizdan eksik etmesin onlariiii
Amin canimmm

Kizlar benimki geliomus.masayi hazirlayayim gelirim yine. Opuyorum hepiniziii
Afiyet olsun:56:

He kiz kendi hast. :1:
Evet abisiyle ortak hastaneleri vardi once tip merkezi sonra hastane yapmislar.gecen sene de devlete sattilar kadin dogum ve cocuk hast oldu simdi
Hu huu bu gece dedikodu gecesi desene:30: fundosss:)) yelizimm tamda satacak zamani bulmuslar

Son düzenleme:
İzmirden bi komşu kızı var boşanıyomuş buna kerdeşi sölemiş bende kızla samimiydim severdim çok üzüldümm
dedimki senin bacında müjde verir gibi yetiştirdi dimi ne alaka diyo
dedim herkes ondan bekliyodu yaa (sorunlu bir evliliği var) gün doğdu onada:1:
Tabi savunmaya geçtiii ama uzamadı giderken öptü gitti gene:9:

İzmirden bi komşu kızı var boşanıyomuş buna kerdeşi sölemiş bende kızla samimiydim severdim çok üzüldümm
dedimki senin bacında müjde verir gibi yetiştirdi dimi ne alaka diyo
dedim herkes ondan bekliyodu yaa (sorunlu bir evliliği var) gün doğdu onada:1:
Tabi savunmaya geçtiii ama uzamadı giderken öptü gitti gene:9:
Iyi hadi sen kurtarmissin bizim evde cit yok :53:

Fundos ben de bisey oldu sandimm yine gardaş meselesi :9: hep ayniii
Biz de yemek yedikk ben agladim agladim sonra aklima geldi yumdan sonraki 4-5 inci gunler calisma olmadi ya bunun yuzunden ona sardim oyizden olmadi diyee
Bu ay sende test yaptircan dedim hemen evet dedi sıkıyosa hayir desin etlerini yolarim onunn

Biz de yemek yedikk ben agladim agladim sonra aklima geldi yumdan sonraki 4-5 inci gunler calisma olmadi ya bunun yuzunden ona sardim oyizden olmadi diyee
Bu ay sende test yaptircan dedim hemen evet dedi sıkıyosa hayir desin etlerini yolarim onunn
Amaninnnn kacin yelizzz geldi:9::10:

Amin canimmm

Afiyet olsun:56:

Hu huu bu gece dedikodu gecesi desene:30: fundosss:)) yelizimm tamda satacak zamani bulmuslar

Evet sosyalimm satmamis olsalarr simdii kan testi yapmaya hastaneye gitmezdim onlar gelirdi dermişimm :51:
Yok kizz cok yipratici bi is hastane isi gerci sonu daha yipratici oldu ortak parayi alip bi gecede vınn butun borclar borclular benimkinin tepesine tabii
Benim onceki doktor da iste bunlarin hastanede calisiyomuss esim gelmiyodu oyuzden ona gittigimde :9:

Evet sosyalimm satmamis olsalarr simdii kan testi yapmaya hastaneye gitmezdim onlar gelirdi dermişimm :51:
Yok kizz cok yipratici bi is hastane isi gerci sonu daha yipratici oldu ortak parayi alip bi gecede vınn butun borclar borclular benimkinin tepesine tabii
Benim onceki doktor da iste bunlarin hastanede calisiyomuss esim gelmiyodu oyuzden ona gittigimde :9:
Ticaret iside zor be kuzu esinde senin gibi muhendis mi kizz
Kasiklarimda igne batmasi gibi biseyler oluyoo :9::9::9::52::52::53::53:
Geliyor simdi 5 kardesssss:52:

Buarada ben esime eve gelince ben bugun hastaneye gittim kan verdim negatif falan diye anlattim.Bana verdigi ilk tepki:cantama yoneldi hemen kagida bakacak şaka yapiyorum diye umdu.Cok uzuldu cunku o da cok umutluydu bu ay :14::14:

Son düzenleme:

:9:he kızzz:9:
hemen evetmi dedii:9: hahh şöleee
kız biz hergün yapmıştık çalışmada nooldu 10 küsür yum. Bittane tutmadıı:9:
şans kısmet hayırlısı ne bileem
biz sıyırmışız kız hep aklımızda ondan
Olmuyo haa

Ticaret iside zor be kuzu esinde senin gibi muhendis mi kizz

Geliyor simdi 5 kardesssss:52:

Hayirr kigiizzz benimki lise mezunu :9::9: okuyamamiş garibim :9::9: vaktini ticarete harcamis kucuk yaşta,ben okusam benden bi b.k olmazdi ben de vakit kaybetmedim diyo :9:
Ama Ayni meslegi yapiyoruz o 10 senedir falan muteahhitlik yapio kamu binalari uzerine ihaleler falan yanii

Kigiizzz al iste bu en buyuk kaniti degil mi bakk belirti desen dibine kadar belirti amaaa kaata bak sen kaata essek kadar 0 yaziyor :9:

Back
X