• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Bizde kafa mı kalıyo ki kız.. Kafayı iyice yedik zaten..

Valla canımın bişey yapası yok valla.. Çalışmayıp hep evde oturasım var :9:

Ayy ben de calismaya hasrett sezon acilsa da calissakk :1::1: kiz evde vakit gecmiyoo patliyo insan biyerden sonraa.Ben kendimi kitaba verdimm her hafta kargo geliyo bugun de geldi iki tane benimki diyo senin bu evde oturman bana sirf zarar bundan sonra hergun ofise gell :1:
Valla dedim alıştim ben artik ev hanimi olmaya karar verdimm :1:

Ayy ben de calismaya hasrett sezon acilsa da calissakk :1::1: kiz evde vakit gecmiyoo patliyo insan biyerden sonraa.Ben kendimi kitaba verdimm her hafta kargo geliyo bugun de geldi iki tane benimki diyo senin bu evde oturman bana sirf zarar bundan sonra hergun ofise gell :1:
Valla dedim alıştim ben artik ev hanimi olmaya karar verdimm :1:

Kız ne güzel işte kitap okumak gibisi var mı ?
Belki hep olmak zor olur evde ama ben seviyorum yaa uğrşacak mutlaka bişi bulurum ben :1:

Ama gel gör ki hayat böle bişi istediğin hemen olmuyo :1:

sosyal kızcak ama eve gitmek istiyommmmmmmmmmmmmm :84:
kız saat 4,30 olmuş yaaa oleyyy
gerçi ben hastaneye gidecem galiba bebiş görmeye
oyyy alışmışım rahatça eve gitmeye burdan
şimdi trafiğe girecem
kociş o taraftan gelcek o yüzden metrobüse bin alıyım dedi :31:

hayirli olsun bebisiniz canim.Allah anali babali buyutsunn..darisi herkese olsunn

Fatmacım sen bana yazar mısın bişi ben telden giriyorum ya msj atma yok kız :1:

iyiyiz fatmacimm sen nasilsinn.
bende butun gun disardaydim.anca eve girebildim:1:
sen ikili teste girdin mi cnmm
iyiyim canım çok şükür :16::16:sen gez bakalım havalar ısınınca hiç girmiycen herhalde eve:9::9: cuma günü gidecem canım teste az kaldı çok heyecanlıyım bakalım benimki göstercek mi kendini:34::34:
Tamam canım gönderirim tabiki..

Ben iyiyim sen nasılsın ??

Ayşecim hoşgeldin..

iyiyim canım çok şükür muheteşem yüzyılı izliyom sen ne yapıyon:34:

hosbulduk benayimmm,bugun topik sessiz sakinmiss:6:
Sorma canım yaa pek uğrayan olmamış..

iyiyim canım çok şükür :16::16:sen gez bakalım havalar ısınınca hiç girmiycen herhalde eve:9::9: cuma günü gidecem canım teste az kaldı çok heyecanlıyım bakalım benimki göstercek mi kendini:34::34:

Bizde 90 lar izliyoruz :9:

hadi bakalimm hayirlisi fatmamm. bugun hava cok guzeldi yaa. yaz gunu gibi. bi arkadasim 17. haftasinda ogrendi cinsiyetinii:6:

Sorma canım yaa pek uğrayan olmamış..

Bizde 90 lar izliyoruz :9:
benoşum isteğin geldi kabul ettim :48:
hadi bakalimm hayirlisi fatmamm. bugun hava cok guzeldi yaa. yaz gunu gibi. bi arkadasim 17. haftasinda ogrendi cinsiyetinii:6:
iyi yapmışsın canım ya evde otur otur sıkılıyor insan:34: senin az kalmış o zaman canım öğrenmene tabi cimcime gösterirse kendini:9::9:

benoşum isteğin geldi kabul ettim :48:

iyi yapmışsın canım ya evde otur otur sıkılıyor insan:34: senin az kalmış o zaman canım öğrenmene tabi cimcime gösterirse kendini:9::9:

Kız maşAllah'ın barmış seninde.. Eşinlede çok yakışmışsınız beğendim :))

Back
X