• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

evet perican hadi inşallah kızların peşinden gideriz sonrada yelizle twin var batı yaklaşacak olan inşallah topiğimizde hepimiz hamile kalacaz sedomda hemencik gelcek peşimizden :16:

lizomm hamile kalıncada bitmiyo yani testler filan oyyy hayırlısıyla gelsinde napalım

yalnız ben filme 350 + muayene 50 toplam 400 verdim bu ay sırf
önceki aylarda iğne vs. oy oyy
olaki hamile kalmadım aşılama yapılcak
çok masraflı bu işler yaa
bu arada bende geçen sene bu zamanlar gebelik testi için kan vermiştim 45 tl di vallahi soygun resmen ama mecbur ses etmiyoruz bebiş için:31:

merhaba canlarrrr
sabah baktim ama yazamadimm. anneme geldimm. yegenimi cok ozlemisim. birakamadim bi turluu:1:

benosumm doktorun sana testverdiginde hemen o testlerin fiyatini ogren. cok pahali degilse orada yaptirirsin. bazi testler daha pahali oluyor. ben ona gore saglik ocaginda yaptiriyorum. saglik ocaginda yapmayanlarida daha ucuz bi ozel hastanede yaptiriyorum. cunku benim gittigim hastane biraz pahali.

fundamm bence artik dusunme zaten senin batada az kaldi. ama illa icimde kalmasin diyosan bu aksamda calisin:1:

syalim benosum lizommm daha kim varsa hepinizi opuyorumm:54::54:

oyyyy o tatlı yeğeni öpüyorummmm ayşemmmm
tamam senin için çalışcam bu akşam kızzzz:9:

Haklısın canım ya... Sen nasılsun? Sen ne durumdasın her şey yolunda mı?

Ne bilim bu heyecan beni öldürecek... Bir aydır çarpıntım geçmiyor inan ki kardiyolojiye de gidecem yakında düşünüyorum :1:

İnşallah gebe olayım da kuzum her ne şekilde olursa baktırırım yeter ki gebe olayım değerlerimi sizlerle paylaşayımmmmm...:52:
ben de bildiğin gibiyim, ateş ölçmeye devam, 3 ay çalıştık olmadı, bu ay 4. çalışmamız :1: yumurtayı çatlattım bir kaç gün önce, şimdi bat bekliyorum ben de :1: ama eskisi kadar heyecanım yok, her geçen ay heyecanını umudunu kaybediyormuş demek ki insan...
inşallah hamişsindir perim, arkandan da ben gelirim inşallah, benim batım tahminen 14-15 mart fln.:52:

evet perican hadi inşallah kızların peşinden gideriz sonrada yelizle twin var batı yaklaşacak olan inşallah topiğimizde hepimiz hamile kalacaz sedomda hemencik gelcek peşimizden :16:

İnşallahh balımmmmmmmmmmmmmmm :16:

ben de bildiğin gibiyim, ateş ölçmeye devam, 3 ay çalıştık olmadı, bu ay 4. çalışmamız :1: yumurtayı çatlattım bir kaç gün önce, şimdi bat bekliyorum ben de :1: ama eskisi kadar heyecanım yok, her geçen ay heyecanını umudunu kaybediyormuş demek ki insan...
inşallah hamişsindir perim, arkandan da ben gelirim inşallah, benim batım tahminen 14-15 mart fln.:52:

Beklemek gerçekten zor canım ya... Stres yaptıkça da olmuyor sanırım.. Boşver düşünmemeye çalış inşallah olur bu ay balım... Bakalım yarın sabah test yapayım diyorum ama tek çizgi görürsem sarhoş olurum :37:

oyyyy o tatlı yeğeni öpüyorummmm ayşemmmm
tamam senin için çalışcam bu akşam kızzzz:9:

oda seni opuyor fundamm:38:
yap sen bosver dun ara verdiniz zaaten. bu kasik agrilari ins baska birseydendirr:16:

pericann bende ayni sosyalin yaptirdigi gibi acilden giris yapmistim. betahcg testi yaptirmak istiorum demistim.sonra ikinci testi saglik ocaginda yaptirmistim. kan degerim artmis mi diye baaktirmak istiorum sdemistimm.

merhaba canlarrrr
sabah baktim ama yazamadimm. anneme geldimm. yegenimi cok ozlemisim. birakamadim bi turluu:1:

benosumm doktorun sana testverdiginde hemen o testlerin fiyatini ogren. cok pahali degilse orada yaptirirsin. bazi testler daha pahali oluyor. ben ona gore saglik ocaginda yaptiriyorum. saglik ocaginda yapmayanlarida daha ucuz bi ozel hastanede yaptiriyorum. cunku benim gittigim hastane biraz pahali.

fundamm bence artik dusunme zaten senin batada az kaldi. ama illa icimde kalmasin diyosan bu aksamda calisin:1:

syalim benosum lizommm daha kim varsa hepinizi opuyorumm:54::54:

ayşemm hoş geldin canım bizde öpüyoruz seni buda bebişine :55::55::55:

hondanın f1 vites ya canım ondan direksiyondan vitesli olması sıkıntı çıkartıyormuş diye duyduk, bizde bu ara çok araştırıyoruz, kaporta ustası gibi oldum, hoopp kap ordan 2 çay diyecek konuma geldim yani :9:

evet cnm aynen soyledigin gibi. hondanin otomatigini pek onermiyolarr.

lizomm tam otomik hic kaydirmayan micrada var. bizde gecen sene cok arastirma yapmistik. ama ben sonra otomatikten vazgecmistim. micranin son kasasinda degil ama bi onceki kasasinda. micrayi tavsiye ederim sana. esimin bi arkadasi var. arabadan cok iyi anliyor. micralar cok sorunda cikarmiyormus. o bize sadece micrayi onermisti. birde kullanimi cok rahat.

Günaydın canlar :16:
Herkes iyi asayiş berk kemal okuduğum kadariyla :1:
Dün yazamadım kızlar dayım lar fln geldi İkizlerle ugrastik :16:
Benos um kactaydi randevu kuzum inş keseyi görürsünüz cnm
Sosyalim fundosum Ayşem lizim perim Nasılsıniz

oda seni opuyor fundamm:38:
yap sen bosver dun ara verdiniz zaaten. bu kasik agrilari ins baska birseydendirr:16:

pericann bende ayni sosyalin yaptirdigi gibi acilden giris yapmistim. betahcg testi yaptirmak istiorum demistim.sonra ikinci testi saglik ocaginda yaptirmistim. kan degerim artmis mi diye baaktirmak istiorum sdemistimm.

Tamam cnaım çok uzak bize hastaneler ama napayım hamiş olayım da gider yaptırırımmm

Günaydın canlar :16:
Herkes iyi asayiş berk kemal okuduğum kadariyla :1:
Dün yazamadım kızlar dayım lar fln geldi İkizlerle ugrastik :16:
Benos um kactaydi randevu kuzum inş keseyi görürsünüz cnm
Sosyalim fundosum Ayşem lizim perim Nasılsıniz

hoş geldin twinimm iyiyim kendi adıma sen nasılsın :8:

tesekkur ederiz teyzesii:16:
bizde minigini opuyoruzzz:48:

ayyyy :48::38::29:

offf kafam allak bullak oldu ne zormuş araba almak :50:
kimisi peugeot u övüyo kimi forda yanaşma diyo bunları diyenlerde hep tamir ustaları :50: hep birbirine zıttt
eşim ben micraya sığmam diyo :1:

İnşallahh balımmmmmmmmmmmmmmm :16:

Beklemek gerçekten zor canım ya... Stres yaptıkça da olmuyor sanırım.. Boşver düşünmemeye çalış inşallah olur bu ay balım... Bakalım yarın sabah test yapayım diyorum ama tek çizgi görürsem sarhoş olurum :37:
evet stresten olmuyor walla.
sen yap testini, inşallah bebişin seninledir canım :54:

kimisi peugeot u övüyo kimi forda yanaşma diyo bunları diyenlerde hep tamir ustaları :50: hep birbirine zıttt

Micranin ici cok genis canim. Zaten sizin baktiginiz segmentlerde en genis arabalar micra ve opel corsa.
Peugeot u hic tavsiye etmem ama. Hele ikinci el daha tehlikeli. Ben gecen sene ne arastirmistim kiz. Liste bile yapmistim:)
Opel corsada bayan arabasi. Ben duz vitesini kullandim birde. Kullanimi cok rahat. Araba seni yormuyor:) ve kullanirken zevk aliyosun. Otomotigini cok rahat kullanirsin ztn. Ama opelin otomatiklerinde tam kaydirmayani yok.

aşk olsun biz burdayken ustalara ne hacet :1: micra gerçekten erkeklere yakışmıyor güzel araba olabilir ama çok küçük :50:

Back
X