• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

heyecan var onda tabii kocasını özledi unutması çok normal :23:

slm kızlar öncelikle dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim bugün iyiyim bebişimde iyiymiş çok şükür ama sizleri çok özledim:29::54: bu arada bugün üçlü test için hastaneye gittim doktor ultrasondan bakarken cinsiyeti belli mi dedim o da bi bakalım dedi ama bizim bebiş sanki bakılacağını anladı ve bacaklarını kapattı yine :20: doktor diyo ki siz sorunca kapattı dizlerini çekti :9::9:

sosyalim değerin maşallah çok güzel artmış inşallah hamişliğin böyle sağlıklı bir şekilde devam eder:16:

benoşum doktorun yaptıklarını duyunca çok üzüldüm senin için ama sen sakın üzme canını bebişin etkilenir sonra hem yarın görecen bebişini Allahın izniyle:16:

lizim geçmiş olsun canım bende bugünlerde sırt ağrısı yaşıyorum ama Rabbim bize sabrını verecektir elbet:29:

pericim canım bebişin geliyomuş çok sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:16:

fundoşum canım benim nasılsın :38::38:
ayşem,yelizim,twinim siz nasılsınız canlarım:34:

Sosyalimm sorma heyecan had safhada :1: beninki temizlige baslamis korkudan :9:
halilari yikamaya vermis perdeleri de kuru temizlemeye hatta getirmisler takmis bile
Ben de dellendim sanki para basiyoruz bana sorsaydin makineye atardim diyee kendi basina is yapio o perdeler bi yipranmis olsunn o ilaclardan ben sorarim ona :1: Ama tabi allah razi olsun o ayri :1:
Fatmam gecmis olsun tekrardann Allah sana ve bebegine saglik versinn

halilari yikamaya vermis perdeleri de kuru temizlemeye hatta getirmisler takmis bile
Ben de dellendim sanki para basiyoruz bana sorsaydin makineye atardim diyee kendi basina is yapio o perdeler bi yipranmis olsunn o ilaclardan ben sorarim ona :1: Ama tabi allah razi olsun o ayri :1:

yaşasın yeliz geri döndü 10 gündür sakinde koca lafını duyunca çıldırdı yine :52::52::52:

inatçı kız inatçı senin bu bebiş ama bence oğlan :55: baş ağrının geçmiş olmasına sevindim, sağol canım inşallah böyle devam eder :16:
doğru diyosun canım inatçı olduğu kesin sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil sadece annemler çok heyecanlı hazırlık yapacaklar başlayamadılar bi türlü:9::9:
yelizim korkulur senden valla yazık adamcağıza ne güzel temizlik yapmış ama paparayı yemiş yine:9::9:
sağol canım benim Allah razı olsun Allahım sana,fundoşuma ve twinime hayırlı ve sağlıklı bebişler versin:16::16:

doğru diyosun canım inatçı olduğu kesin sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil sadece annemler çok heyecanlı hazırlık yapacaklar başlayamadılar bi türlü:9::9:

yelizim korkulur senden valla yazık adamcağıza ne güzel temizlik yapmış ama paparayı yemiş yine:9::9:
sağol canım benim Allah razı olsun Allahım sana,fundoşuma ve twinime hayırlı ve sağlıklı bebişler versin:16::16:

unisex renklere başlasınlar , pembe ve maviye çok yönelmesinler :1::1::1:

aynen canım bencede ama gel de bunu bizimkilere anlat anneme bugün telefonda diyomki bacaklarını kapattı yine eee yeter ama canım o bi doğsun her tarafını ısıracam bizi merakta bıarakıyo diyo:9::9:

uleynnnn içerideki de insanlar 12. haftada öğreniyor cinsiyetleri açsana bizde öğrenelim de :9:

bak bu yöntemi beğendim kontrole gittiğimde bunu söyleyim ben bebiş efendiye:9::9:

çıldırma adamı dee :9: anammm demek ki seninkisi pek bi önemsiyor pipisini, ayy benim içimden oğlan geçiyor, ayşemede kız demiştim oğlan oldu sen yinede beni çok dikkate alma :1:

yaşasın yeliz geri döndü 10 gündür sakinde koca lafını duyunca çıldırdı yine :52::52::52:
Hahh demii :1:
Gecen sefer evde kiyamet kopmustu daa haliya cay dokmustu onu gorunce daha eve girdigim an bagirmaya baslamistim adam naapsin korkudan girişmiş temizlige :1:

$image.webp

Bu daaa bizim minikin yelekii :16: tabi bi tarafii sadece :1:

oyy renklere bak renklereeeeee :16::nazar:

Evett gecen hafta yün bakarken nasil denk geldi tam aradigim seyi buldumm
İki tarafi bitti sırta başladim gitmeden biterse insallah dikme islemi icin burda birakicam o kismindan anlamam cunku :9:

Eve gidince bebek battaniyesi basliycamm haa ne guzell kafa dagitiyo insannn :9:

İki tarafi bitti sırta başladim gitmeden biterse insallah dikme islemi icin burda birakicam o kismindan anlamam cunku :9:

Eve gidince bebek battaniyesi basliycamm haa ne guzell kafa dagitiyo insannn :9:

ben hiç anlamam böyle örgü dantel işlerinden ama yapanlar diyor gerçekten terapi gibi oluyormuş, bende puzzle yapıyorum kafa dağıtmak için :9:

Ne kadar tatlı ya... Valla benim de ananem sağolsun... Bi bebiş olsa koca bir valiz çeyizi hazır yani.. Herhalde 1 -2 yaşına kadar giyeceği kullanacağı herşeyi hazır :D Hele bi Rabbim sağlık versin :9:

Ne kadar tatlı ya... Valla benim de ananem sağolsun... Bi bebiş olsa koca bir valiz çeyizi hazır yani.. Herhalde 1 -2 yaşına kadar giyeceği kullanacağı herşeyi hazır :D Hele bi Rabbim sağlık versin :9:

Kiz benim annem masallah gunde bitane orer :1:
Perican senin bu test adet gununde mi ciktii

ben hiç anlamam böyle örgü dantel işlerinden ama yapanlar diyor gerçekten terapi gibi oluyormuş, bende puzzle yapıyorum kafa dağıtmak için :9:

Evet aynen oyle insan kendini oyle bi kaptiriyo ki bi bakiyosun saatler gecmiss hele de boyle tatli renkli bebis icin biseylerse daha bi guzell

Back
X