agrilarimm

aslikrkmzplt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
19
1
33
hanimlarr merhaba .. 19 haftalik hamileyim 3 gun once kasik agrisi sikayetiyle doktoruma gittim rahim agzinda yarim cm acilma varmis 1.gece hastanede kaldim serum takildi igne yazdi haftada 1 igne olcam dusuk riski olabilirmis simdi yerimden kalkmaya korkuyorum bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum boyle bisey yasayan varmi beni korkularimdan kurtarin lutfen

hanimlarr merhaba .. 19 haftalik hamileyim 3 gun once kasik agrisi sikayetiyle doktoruma gittim rahim agzinda yarim cm acilma varmis 1.gece hastanede kaldim serum takildi igne yazdi haftada 1 igne olcam dusuk riski olabilirmis simdi yerimden kalkmaya korkuyorum bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum boyle bisey yasayan varmi beni korkularimdan kurtarin lutfen
Canim gebeligin boyunca yatacaksin surekli. Riskli gebelik grubundasin cunku. Mumkunse annenin veya katinvalidenin evine cik. Sadece banyo ve tuvalet icin kalk. Korkma allahin izniyle bebegine hicbirsey olmaz. 5cm aciklikla aylarca yatip saglikli dogum yapanlar var. Sabirla dinleneceksin canim. Hic canini sikma strese girme bebege de yansimasin senin stresin bol bol dua et. Film izle kitap oku zaman gecir

X