AĞRILARIN OLMASI NE KADAR NORMAL

miniqim_naz_bnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
379
322
Slm kızlar ben 6 haftalık hamileyim ve karnım da ağrılar var böyle adet sancısı gibi sızlıyo gibi nedendir acaba korkuyorum düşer mi diye :KK43:

Bende 4haftalik hamileyim benimde cok siddetli degil hafif ve arada oluyo adet sancisi gibi kasik agrim cevrem normal diyor bende cok korkuyorum bisey olurmu diye ama telas yapmamak lazim biseyi nekadar cok dusunursek olur

hayırlı olsun :anneadayı:o ağrılar normal canım herkeste oluyor. adet sancısı gibi kasıklarında ve karnında olur. içini ferah tut sen ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur. keyifli bir hamilelik geçirmen dileğiyle :KK54:

İlk haftalar oluyor canım benimde oldu bebek tutunuyor yerini yapıyor ne dersen de sonuçta rahim adet görmek istiyor ama hormonların hayırr sen hamilesin diyor birkaç hafta bunun kavgası sürer dikkat et çok iş yapma bebeğin yerleşene kdr iyice :)

Ben 17. haftadayım. Benim karnımın altı hala ağrıyor. Kanaman olmamasına dikkat et. en önemlisi bu çok az yerleşme kanaması bazen olabiliyor o da çok az iğne batar da azıcık kan olur ya öyle.

Doktora sordum. Birşey demedi ama ama sanki kas ağrısı gibi bir ağrı oluyor. Büyük ihtimalle rahim genişliyor ondan oluyor diye tahmin ediyrum :)

Olur kızlar hepsı olur ben 28 haftalık hamıleyım agrı da oluyor sızı da kramp da korkmayın ama dıkkatlı de.olun tabı cok sıddetlı bır agrı ve kanama olmadıgı surece sıkıntı yok. Kı oyle gaz sancıları oluyor kı korkup hastahaneye gıtmek ıstedıgım anlar oldu. Kendınızı sıcak tutun gaz yapan seyler tuketmeyın. Allahın saglıjla kavustursun bebeklerımıze.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim hassasiyetiniz için biraz geç kalmışım ama netim yoktu...umarım güzel bir hamilelik olur benim ve hepimiz için :)

X