- 3 Şubat 2015
- 13
- 0
- 33
- Konu Sahibi aliceinwonderlans
Merhaba 9 aylık evliyim. Evliliğimin ilk gününden beri cinsel sorunlar yaşıyorum.. Acı ve ağrı karışımı tanımlayamadığım bir acıdan dolayı eşimle birlikte olamıyorum. Evliliğin mahremiyetinden dolayı bunca zaman paylaşımda bulunmadım ancak başka çarem kalmadı evli arkadaşlarıma danıştım olmadı.. İki farklı şehirde hem özel hem devlet hastanesnde doktorlara gittim olmadı.. Sorunu çö ze mi yo rum! Eşimde bende daha önce cinsel tecrübe yaşamadık dolayısıyla ikimizde acemiyiz ve ilk gece düğün yorgunlugu düğün zamanı olan gerginler vs ve istemedigim bir mekanda ilk geceyi geçirmek zorunda kaldm birde çarşaf çıkarmak durumunda kaldım aslında tercihen cıkarmayada bilirdim ancak konuşulacak olacak saçmalıkları engellemek için kendimi buna mecbur hissettim ilk gecede inanılmaz gergn isteksiz istemeye istemeye kan gelene kadar ağlayarak zorladk sabah oldugunda ben hala ağlıyordm ve olmuyordu sadce az çok az leke gibi bir iki damla ve pembe bi kan geldi ve ilk günden ilişki benim için kabus oldu vajinismusdan şüphelendm yaptıgım arastırmalar sonucu doktora gittim once ultrason vs yapmadan bana ilac verdi kullandım değişen bir şey olmadı özel hastaneye gittim ultrasonla rahim içine baktı herhangi bir enfeksiyon olmadıgını söyledi kızlık zarımın esnek oldugunu doğumda yırtılacagını söyledi ve vaninismus olsaydm o ultrason aletini vajinama alamayacagımı söyledi alet içime girdi ama üzerinde bir ton jel vardı girerken cok canım yandı ve utandıgım için ses cıkaramadm ve rahimimin duvarına degen ultrason sanki beynimin tavanına degiyor gibiydi zamanla gececegini vaninısmus olmadıgımı söyledi ama hala acıyor ve olmyor eşimle konustugm halde çözemiyorum orgazm olamıyorum kendimi kasıyorum nasıl zevk aldıgımı anlatmaya calısıyorum ama bir türlü olmuyor daha ilişkiye giremiyorz eşim kayınvalidem sürekli cocuk baskısı yapıyorlar penisi alamadıgım vajinadan nasıl cocuk cıkaracaksam cinsellikten ve evlilikten tamamen sogudum evlilik degerli bi müessese olmasa artık boşnck haldeym