ağrılı ilişki :(

aliceinwonderlans

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
13
0
33
Merhaba 9 aylık evliyim. Evliliğimin ilk gününden beri cinsel sorunlar yaşıyorum.. Acı ve ağrı karışımı tanımlayamadığım bir acıdan dolayı eşimle birlikte olamıyorum. Evliliğin mahremiyetinden dolayı bunca zaman paylaşımda bulunmadım ancak başka çarem kalmadı evli arkadaşlarıma danıştım olmadı.. İki farklı şehirde hem özel hem devlet hastanesnde doktorlara gittim olmadı.. Sorunu çö ze mi yo rum! :KK43:Eşimde bende daha önce cinsel tecrübe yaşamadık dolayısıyla ikimizde acemiyiz ve ilk gece düğün yorgunlugu düğün zamanı olan gerginler vs ve istemedigim bir mekanda ilk geceyi geçirmek zorunda kaldm birde çarşaf çıkarmak durumunda kaldım aslında tercihen cıkarmayada bilirdim ancak konuşulacak olacak saçmalıkları engellemek için kendimi buna mecbur hissettim :KK43: ilk gecede inanılmaz gergn isteksiz istemeye istemeye kan gelene kadar ağlayarak zorladk sabah oldugunda ben hala ağlıyordm ve olmuyordu sadce az çok az leke gibi bir iki damla ve pembe bi kan geldi ve ilk günden ilişki benim için kabus oldu vajinismusdan şüphelendm yaptıgım arastırmalar sonucu doktora gittim once ultrason vs yapmadan bana ilac verdi kullandım değişen bir şey olmadı özel hastaneye gittim ultrasonla rahim içine baktı herhangi bir enfeksiyon olmadıgını söyledi kızlık zarımın esnek oldugunu doğumda yırtılacagını söyledi ve vaninismus olsaydm o ultrason aletini vajinama alamayacagımı söyledi alet içime girdi ama üzerinde bir ton jel vardı girerken cok canım yandı ve utandıgım için ses cıkaramadm ve rahimimin duvarına degen ultrason sanki beynimin tavanına degiyor gibiydi zamanla gececegini vaninısmus olmadıgımı söyledi ama hala acıyor ve olmyor eşimle konustugm halde çözemiyorum orgazm olamıyorum kendimi kasıyorum nasıl zevk aldıgımı anlatmaya calısıyorum ama bir türlü olmuyor daha ilişkiye giremiyorz eşim kayınvalidem sürekli cocuk baskısı yapıyorlar penisi alamadıgım vajinadan nasıl cocuk cıkaracaksam cinsellikten ve evlilikten tamamen sogudum evlilik degerli bi müessese olmasa artık boşnck haldeym :KK43:

Gecenin bir saati burda bunu yazıp paylasıyorsam demekki sorun yasadımda yazdım şu an benim yasadıgım sıkıntıyı yaşamadıgınız için konusmak kolay tabi size tebrikler önyargınız için anobis

kendiniz cinselliğe istek duyuyor musunuz peki? sanki sizin için işkenceye dönmüş gibi hissettirdiniz. yani biraz daha açık olmam gerekirse eşinizi arzuluyor musunuz? bu çok önemli bi etken..

Canım öncelikle kafandan o baskıları sil at eğer o düşüncelerle ilişkiye girmeye çalışırsan olmaz kendini bırak gevşetmeye çalış. İlişki öncesi bi duş al yatak odasında bi kaç kokulu mum yak ve eşinle konuş sana yardımcı olmasını söyle direk ilişkiye girmek olmaz kendinizi önce buna hazırlayın sonra ilişki 15 20 dakika bi hazırlık Zamanınız olsun

Çarşaf çıkarmak?:mad:
Esnek zarla bunu nasıl başardınız, nasıl bir acı çektiniz aklım almadı.
Vicdanım hiç almadı, derinden üzüntü içerisindeyim.

Soruna gelince, birkaç makalede okuduğuma göre, vajinismus illa ki birleşme olamaması değil, ağrılı ilişki olarak da kendini gösterebiliyormuş.
İlişki esnasında kayganlaştırıcı jeller, kas gevşetici merhemler kullanmayı deneyin derim.
Yumurtalıkta bir sorun oluştuğunda da ilişki ağrılı olabiliyormuş.
Sizin muayeninizde böyle bir şey çıkmadığına göre, psikolojik de olabilir.
Ben de yeni evliyim, zaman zaman ağrılı ilişkim olmuştur.
Karnımda bir yumruk ve baskı hissiyatı ile yaşıyorum bu durumu ben.
Sizin yaşadığınız sorunu biraz daha açabilirseniz, bilen arkadaşlar yol gösterebilirler.

Çarşaf çıkarmak?:mad:
Esnek zarla bunu nasıl başardınız, nasıl bir acı çektiniz aklım almadı.
Vicdanım hiç almadı, derinden üzüntü içerisindeyim.

Soruna gelince, birkaç makalede okuduğuma göre, vajinismus illa ki birleşme olamaması değil, ağrılı ilişki olarak da kendini gösterebiliyormuş.
İlişki esnasında kayganlaştırıcı jeller, kas gevşetici merhemler kullanmayı deneyin derim.
Yumurtalıkta bir sorun oluştuğunda da ilişki ağrılı olabiliyormuş.
Sizin muayeninizde böyle bir şey çıkmadığına göre, psikolojik de olabilir.
Ben de yeni evliyim, zaman zaman ağrılı ilişkim olmuştur.
Karnımda bir yumruk ve baskı hissiyatı ile yaşıyorum bu durumu ben.
Sizin yaşadığınız sorunu biraz daha açabilirseniz, bilen arkadaşlar yol gösterebilirler.
Bende bilmiyorum sanırım zar zedelendi ve yırtılmadı cünkü kırmızı ve cok bir kan gelmedi sadece bir iki damla acık pembe birşey geldi doktorun biri bakmadan ilac verdi diğeri vajinismus degilsin diyor ama neden böyle o zaman bende hiç anlamadm doktora gittim kafam daha da cok karıstı :KK43:

Canım öncelikle kafandan o baskıları sil at eğer o düşüncelerle ilişkiye girmeye çalışırsan olmaz kendini bırak gevşetmeye çalış. İlişki öncesi bi duş al yatak odasında bi kaç kokulu mum yak ve eşinle konuş sana yardımcı olmasını söyle direk ilişkiye girmek olmaz kendinizi önce buna hazırlayın sonra ilişki 15 20 dakika bi hazırlık Zamanınız olsun
ATamıyorum hersey sacma tezat çözümsüz gözümde doktora gittim biri zarın esnak diyor vajinismusun yok diyor ama acı duyyorm bi üye yazmıs haklı esnekti madem neden ilk gece pembesi kan geldi biri bakmadan etmeden ilac yazdı bir türlü düzelmiyor doktorlardanda ümidim kesil di :KK43:

ATamıyorum hersey sacma tezat çözümsüz gözümde doktora gittim biri zarın esnak diyor vajinismusun yok diyor ama acı duyyorm bi üye yazmıs haklı esnekti madem neden ilk gece pembesi kan geldi biri bakmadan etmeden ilac yazdı bir türlü düzelmiyor doktorlardanda ümidim kesil di :KK43:
Senin ilk cinsel deneyimin kötü geçtiği için hep öyle olucak sanıyorsun canım ama düşüncelerini unutmaya çalış tabiki daha yeni olduğu için biraz sancıların can yanmaların olucak bunlarda ilişkiye girdikçe azalacak. Eğer imkanın varsa güzel bi doktor araştır özelde ona git mutlaka vardır çevrende öyle bir doktor

Bende bilmiyorum sanırım zar zedelendi ve yırtılmadı cünkü kırmızı ve cok bir kan gelmedi sadece bir iki damla acık pembe birşey geldi doktorun biri bakmadan ilac verdi diğeri vajinismus degilsin diyor ama neden böyle o zaman bende hiç anlamadm doktora gittim kafam daha da cok karıstı :KK43:
Bir doktorun özel bir muayenehanesinden randevu almanızı öneririm.
Kontrol için bile gidildiğinde kan değerleri, ultrason, elle muayene gibi birçok şeye bakan doktorlarımız sizin gibi sorunu olan bir hastayla neden ilgilenmemişler anlam veremedim.
Bulunduğunuz şehirdeki işinin ehli jinekologları internet üzerinden araştırın.
Gittiğinizde şikayetini belirtin.
Ultrasonla yumurtalıklarınıza da bakılsın, bir sorun var mı diye.
Eğer bir sağlık sorunu olmadığından emin olursanız, burada yardımcı olabilecek birçok kadın olduğuna inanıyorum.

kendiniz cinselliğe istek duyuyor musunuz peki? sanki sizin için işkenceye dönmüş gibi hissettirdiniz. yani biraz daha açık olmam gerekirse eşinizi arzuluyor musunuz? bu çok önemli bi etken..
arzulasamda ilişkiye girerken cok agrılı oluyor ve kac aydır sürekli aynı seyi yaşamaktan cinsellikten sogudum artık arzulasam bile artk direk acı fikri beliriyor beynimde

Senin ilk cinsel deneyimin kötü geçtiği için hep öyle olucak sanıyorsun canım ama düşüncelerini unutmaya çalış tabiki daha yeni olduğu için biraz sancıların can yanmaların olucak bunlarda ilişkiye girdikçe azalacak. Eğer imkanın varsa güzel bi doktor araştır özelde ona git mutlaka vardır çevrende öyle bir doktor
öyle bir doktor bulsam hemen gidecegim zaten ama henüz bulamadm evet ilk günden sorun yasadık ardı kesilmiyor simdi :KK43:

Bir doktorun özel bir muayenehanesinden randevu almanızı öneririm.
Kontrol için bile gidildiğinde kan değerleri, ultrason, elle muayene gibi birçok şeye bakan doktorlarımız sizin gibi sorunu olan bir hastayla neden ilgilenmemişler anlam veremedim.
Bulunduğunuz şehirdeki işinin ehli jinekologları internet üzerinden araştırın.
Gittiğinizde şikayetini belirtin.
Ultrasonla yumurtalıklarınıza da bakılsın, bir sorun var mı diye.
Eğer bir sağlık sorunu olmadığından emin olursanız, burada yardımcı olabilecek birçok kadın olduğuna inanıyorum.
ilk gittigim doktor elle muayeneden sonra ultrason yapmadan ilac verdi sonra özele gittim oda ultrasonla baktı enfeksiyon yok dedi ama vajinismusda degilsin olsan utrason yapamazdm dedi ama ben utandıgım için bir şey yapamaım inanılmaz korktm ve cok canım acıdı :KK43:

Aramızda doktor olan üyelerimiz illa ki vardır.
Şöyle söyleyeyim, bana hiçbir doktor yumurtalıklarıma vajinadan ultrasonla bakmadı.
Hep yukardan baktı.
Zaten vajinadan bakılabiliyor mu, onu bile bilmiyorum.
Tabi tıbbi bir bilgim olmadığımdan hangisinin doğru olduğu hakkında bir fikir yürütemeyeceğim.
Tekrar yineliyorum, iyi bir doktorun kendi muayenehanesinden randevu alın.
Hastanede biraz başlarından savmışlar sizi galiba.
Çekinmeden doktora bütün sıkıntılarınızı, artık ilişkiden soğuduğunuzu daha önce 2 kere muayene olup bir sonuç alamadığınızı anlatın.
Umarım çare bulursunuz yaşadığınız duruma.

Aramızda doktor olan üyelerimiz illa ki vardır.
Şöyle söyleyeyim, bana hiçbir doktor yumurtalıklarıma vajinadan ultrasonla bakmadı.
Hep yukardan baktı.
Zaten vajinadan bakılabiliyor mu, onu bile bilmiyorum.
Tabi tıbbi bir bilgim olmadığımdan hangisinin doğru olduğu hakkında bir fikir yürütemeyeceğim.
Tekrar yineliyorum, iyi bir doktorun kendi muayenehanesinden randevu alın.
Hastanede biraz başlarından savmışlar sizi galiba.
Çekinmeden doktora bütün sıkıntılarınızı, artık ilişkiden soğuduğunuzu daha önce 2 kere muayene olup bir sonuç alamadığınızı anlatın.
Umarım çare bulursunuz yaşadığınız duruma.
uzun bir cubuk var onunla içe girerek yumurtalıklarıma vs baktı içeri girip bilmiyorum hangisi iyi dogru özel hastane vs de boş özel muayenhaneyede giderim öyle bir doktor bulursam buralarda ama artık doktora gidecek gücümde kalmadı iki kez gittim biri özel ikiside alakasız sacmaladı ama çözüm yok :KK43:

muayene sırasında acıması normal bence. kimin olsa acır diye düşünüyorum. buralarda bir vajinismus topiğinde doktora giden bir arkadaşa doktoru parmak alıştırması önermiş ilişkiye girmeden önce. kendinizi bu şekilde alıştırmaya çalışın veya ön sevişmenizi uzatın..hemen bende sorun mu var diye kendinizi kötü hissetmeyin belki beraberce bir şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur:)

muayene sırasında acıması normal bence. kimin olsa acır diye düşünüyorum. buralarda bir vajinismus topiğinde doktora giden bir arkadaşa doktoru parmak alıştırması önermiş ilişkiye girmeden önce. kendinizi bu şekilde alıştırmaya çalışın veya ön sevişmenizi uzatın..hemen bende sorun mu var diye kendinizi kötü hissetmeyin belki beraberce bir şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur:)
biz sorunlarımızı beraber çözemiyoruz yönlendirmeme müsade etmiyor çok müdehaleci oluyormusum o zaman :KK43:

X