ağrım neden ki

mucizem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
300
22
44
kızlar adetime 1 hafta var acayip kasık ve bel ağrım var ara ara girip çıkıyor hasta olacakmışım gibi

Adet günün geçmiş olsa hamile olabilirsin dicem ama daha varmışta. Bekle bakalım biraz, belki belirtide olabilir.

Benimde adet günümden 1 hafta 10 gün öncesinde günde 5-6 kere şiddetli kasık ağrım oluyordu hamileymişim. İstiyorsan sende hamilesindir umarım istemiyorsanda önemli bir şey yoktur inşallah :)

Benim yumurtlamadan tam 1 hafta sonra 2-3gun bir kasık ağrısı cektim hic sorma.yururken kaliyordum agridan öyle. Adetimden 1 gün önce gırgırına sabah gebelik testi yaptım pozitifti.inamamistim.3 test yaptim o sabah ben sonra doktoruma koştum ve kan sonucuyla netlesdirdik olayimizi.

Bence bi an önce kadin doguma gözuk kistte olabilir.gebede olabilirsin.ama arada böyle agrilarda olabilir üsutmekten dolayi.ins ciddi biseyin yoktur.

Şekerim benim ilk defa öyle bir ağrım oldu hatta anlamda verememistim.Ben gebelik testi yapmaya göğüslerim sayesinde karar verdim çünkü ucundaki kahverengi bölge genislemeye başlamıştı hemde göğsüme elimi dokundurdugumda uçları iyice kabariyordu.Bunlari ben kızımda yasamistim.yoksa adetimin geçmesini beklerdim hep nasilsa negatif görüyorum diye canım. o yüzden emin olamadim 3 idrar testi yaptim sabah sabah yanlışlik olmasın diye.

Şekerim benim ilk defa öyle bir ağrım oldu hatta anlamda verememistim.Ben gebelik testi yapmaya göğüslerim sayesinde karar verdim çünkü ucundaki kahverengi bölge genislemeye başlamıştı hemde göğsüme elimi dokundurdugumda uçları iyice kabariyordu.Bunlari ben kızımda yasamistim.yoksa adetimin geçmesini beklerdim hep nasilsa negatif görüyorum diye canım. o yüzden emin olamadim 3 idrar testi yaptim sabah sabah yanlışlik olmasın diye.
ağrılarınız nasıl bir ağrıydı

kılzar mrb dun gece gelen bi kan oldu ve bu saat oldu hiçbişey yok sizce neden adetime 4 gün varken normal mi

X